- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.741
270 olmuş kuzum
Ahahh diyemedimsağol bebeğim darısı isteyen herkeseeee inşallah sizlerde içinde ☺
Her zaman dualarımdasınız şüpheniz olmasın
Takvim yaptım becerebildiysem
Sizin biraz ağır geçmiş benimde ağrım oldu ama sonra hemen geçti. Amin Allah razı olsunAnestezi olmadan olmustum geçen yıl ben acısına zor dayandım bir daha çekilirsem asla anestezi olmadan çekinmem ben o acıyı hiç unutamıyorum tabi herkes de acı eşigi aynı değil ama ben çok hissettim bir de mutlaka yarım saat önceden agrı kesici al aniden bir sancı saplanıyor göbeğin düşmüş gibi adet olacakmışsın gibi kaşıklarım karnım agrıdı tam işlemden 1 saat sonra aniden ne olduğunu anlamadım ama hafif şekilde seyrederek 3 gün sürdü belimi doğrulatmamıştım Allah hepimizin yardımcısı olsun
sağlıklı olsun tek çift fark etmezAhhhh masallah masallahhhhhh ikiz olmasin.... darısı bana bakalım. Yarın saglik ocaginda kan verecegim. insallah benimde değerim yükseliyordur kalbim pırpır atıyor.
Netten yaptım mart diyor bilmiyorum ki bendeOooo gebelik takvimide pek yakışmıs. Mart annesi olacaksin sanirim.
sağlıklı olsun tek çift fark etmez ☺ Yarında sen güzel haber ver bebeğimmm ☺☺☺
Netten yaptım mart diyor bilmiyorum ki bende
Her zaman anıyorum hiç tek bana ver demiyorum ki inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalalımKuzum beni de anmışsın Allah razı olsun dilerim sen de kısa zamanda kalacaksın içime öyle doğuyor inan bana inşallah güzel haberler vermek nasip olsun tez zamanda çok amin
Yani yaptırabilirsin çünkü gerçekten uçuk fiyatlarEğer isterse öyle yaparım canım olmado3
Benim öyle ağrım olmadı. İşte rahim ağzını dışarı çıkartıorlarya o sırada rahim kasıldığı için fena bir ağrım oldu adet ağrısı gşbi belime falan vuran. İşlem bitti yarım saat daha sürdü ama sonra geçti. Sonra böyle bir karın ağrıı ben doğğru wc ye cırcır gibi :)....Anestezi olmadan olmustum geçen yıl ben acısına zor dayandım bir daha çekilirsem asla anestezi olmadan çekinmem ben o acıyı hiç unutamıyorum tabi herkes de acı eşigi aynı değil ama ben çok hissettim bir de mutlaka yarım saat önceden agrı kesici al aniden bir sancı saplanıyor göbeğin düşmüş gibi adet olacakmışsın gibi kaşıklarım karnım agrıdı tam işlemden 1 saat sonra aniden ne olduğunu anlamadım ama hafif şekilde seyrederek 3 gün sürdü belimi doğrulatmamıştım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de öyle kuzum tek bana dua edemiyorum asla herkese diliyorum sonra kendime ediyorum duaHer zaman anıyorum hiç tek bana ver demiyorum ki inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalalım♥
Adetten kaç gün geçti acaba bu belirtileriniz adet gününüzle mi başladı acaba en erken belirti ne oluyor merak ediyorumBen nette hesaplattim 28 şubat diyor ama mecburi sezeryan olacagindan 1 2 hafta erken alirlar . Bu arada benim hiç belirtim yok .sadece yatip kalkarken hafir bir kramp oluyor sol karnimda.onun disinda hicbirsey yok
Adetten kaç gün geçti acaba bu belirtileriniz adet gününüzle mi başladı acaba en erken belirti ne oluyor merak ediyorum
KürklümDeğer yükseldi ve doktor gebesin dedi kızlar
OlmuşHer zaman dualarımdasınız şüpheniz olmasın
Takvim yaptım becerebildiysem
umutumut sen demi 82 doğumlusun yoksa ?Oooo gebelik takvimide pek yakışmıs. Mart annesi olacaksin sanirim.
umutumut sen demi 82 doğumlusun yoksa ?
hahhahaha 82 yazınca rumuzunda dedim ahan benden biri daha bende 82 liyim. Allah gönlüne göre versin inşalla ilk bebeğin cinsiyeti nedir?Yok kuzum 83 lüyüm daha çıtırım dermisim.. Yaşlandık beyav
Ben takvim yapmistim 1 hafta falan daha sonra kaldirdimKürklüm
Olmuş
20 ay olmuş kuzum
bende bu sıralar çok belirti var kuzum. Kasıklarımda yanma. Belde ağrı. Acayip halsizlik falan. Ama bide midem ağrıyr bazen o onla ilgili değildir heraldeBen nette hesaplattim 28 şubat diyor ama mecburi sezeryan olacagindan 1 2 hafta erken alirlar . Bu arada benim hiç belirtim yok .sadece yatip kalkarken hafir bir kramp oluyor sol karnimda.onun disinda hicbirsey yok
Evet çok şükür nurumKürklüm
Olmuş
hahhahaha 82 yazınca rumuzunda dedim ahan benden biri daha bende 82 liyim. Allah gönlüne göre versin inşalla ilk bebeğin cinsiyeti nedir?