- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.781
Amin canım benim sağolasın anne olma duygusunu çok merak ediyorum hele bu kadar bekledikten sonra bakalım yaşayınca anlarım artık hayrılıısıyla ne güzel duan masallah sana ATV’nin de bu güzel düşünceni taçlandırsın insallah bebeğini sana bağışlasınLaf aramizda bende takvim nasil olusturulur bilmiyorum.... hep dua ediyorum .özelliklede hic bebegi olmayanlara rabbim o duyguyu tattirsin diye kendimden cok dua ediyorum. ... bizi ancak bizim gibiler anlar.
Amin canım benim sağolasın anne olma duygusunu çok merak ediyorum hele bu kadar bekledikten sonra bakalım yaşayınca anlarım artık hayrılıısıyla ne güzel duan masallah sana ATV’nin de bu güzel düşünceni taçlandırsın insallah bebeğini sana bağışlasın
Ben varya kesin adet hemen sonrası oldum. 30/33. günler de adet olurum ben30-35 gün adet döngüm zaten
Gözün aydın çok çok mutlu oldum. Sağ salim kucağına alırsın inşallah... sırasıyla kese kalp atışı cinsiyet hareketler alışveriş ve bi bakmışsın kucağında Anne olmuşsunsağlıklı olsun tek çift fark etmez ☺ Yarında sen güzel haber ver bebeğimmm ☺☺☺
Netten yaptım mart diyor bilmiyorum ki bende
Mavi boncuk senin şu kullandığın şeyin adı neydi yazmıştın hani eşin ve kendin için içiyordunuz
Çoban çökerten canım
Dünden beri telefonum açılmadı gitti geçen günde aynı sorun olmuştu çok uğraştım öyle açıldı o sırada ne olur ne olmaz yedekleme yaptım Google'dan dün yine kapandı açılmadı bu sefer götürdüm aldığım yere
Daha 1 sene önce almıştım
Reset tuşuna basmışsın diyo hayır basmadım formatlandı mecburen
Bütün resimler videolar bilgilerim gitti telefon sıfırlandı üzgünüm ya ne güzel hatıralarım vardıbi kısmını kurtardım yedekleme yaptığım için ama gidenler gitti sinir oldum geri getirmeye çalışıyorum ama bilmiyorum
Evet adetlerim düzenli 30 günde bir oluyorm. Zor imtihandan geçiyoruz olmayacakmış gibi hissediyorum
Ben bir seferinde reglinin 3.günü kontrole gittigimde 16mm yumurtam vardi. Bazen dengeler
kuzum olacak Allah’ın izniyle umudumuz gittikçe tükeniyor ama hep içimizde ya olursa diye de demeden edemiyoruz mutlaka olursa zaten sürpriz olacak mucize gerçekleşecek moral yükseltme zamanı öyle değil miCanım benim çok zor biliyorum anlıyorum seni ama umut kesme Allah'tan
dilerim Rabbim bizede sağlıklı melekler nasip eder aynı duygular içindeyiz benimde hiç tadım tuzum yok
3 yıl olacak bir dahaki. Yetersiz hissediyorum kendimi eksik hissediyorum neyse hayırlısı olsun napalımCanım benim çok zor biliyorum anlıyorum seni ama umut kesme Allah'tan
dilerim Rabbim bizede sağlıklı melekler nasip eder aynı duygular içindeyiz benimde hiç tadım tuzum yok
Telefon hafızasında olanlar gitmiştir hafıza kartında olanlar kalmıştır. Ama rehberi yine kurtarsın çok sinir bir durum reset tuşuna öyle tek tuşla basilmiyor ki bende telefonuma arada kendim rest atıyorum kafayı yiyor çünkü ama benim 5. Senesinde normal karşılıyorum bence sen yine okursa üstüne duş garantisi bitmeden degissinler ayni hatayı tekrsrliyorsa degisirler gibime geliyor. Aslında varya ara ara telefondaki resimleri falan usb ye atmak lazım kayıp olmasınlar diye üzüldüm canım senin adınaÇoban çökerten canım
Dünden beri telefonum açılmadı gitti geçen günde aynı sorun olmuştu çok uğraştım öyle açıldı o sırada ne olur ne olmaz yedekleme yaptım Google'dan dün yine kapandı açılmadı bu sefer götürdüm aldığım yere
Daha 1 sene önce almıştım
Reset tuşuna basmışsın diyo hayır basmadım formatlandı mecburen
Bütün resimler videolar bilgilerim gitti telefon sıfırlandı üzgünüm ya ne güzel hatıralarım vardıbi kısmını kurtardım yedekleme yaptığım için ama gidenler gitti sinir oldum geri getirmeye çalışıyorum ama bilmiyorum
Ohaaa:):) ne tuhaf metobolizmalarimiz var yaBen bir seferinde reglinin 3.günü kontrole gittigimde 16mm yumurtam vardi. Bazen dengeler sapıtıyor.
Ohaaa:):) ne tuhaf metobolizmalarimiz var ya
3 yıl olacak bir dahaki. Yetersiz hissediyorum kendimi eksik hissediyorum neyse hayırlısı olsun napalım
Ya işte ben de o tarihlerde adet oluyorum ama.belki bu ay geç adet olurum deneyeyim adet olana kadarEvet canim doktorlar hep reglinin 13 15 arasi yumurtlama diyorlar ama bünyeye ve hormonal duruma regli düzenine göre degisiyor. Reglinin 33.34.günü yumurtlayip gebe kalan cok arkadas tanidim bu forumda.sonra dedimki bende testlere devam edeyim. Anaaaa bir baktimki 21_24.günler yumurtluyormusum.
Telefon hafızasında olanlar gitmiştir hafıza kartında olanlar kalmıştır. Ama rehberi yine kurtarsın çok sinir bir durum reset tuşuna öyle tek tuşla basilmiyor ki bende telefonuma arada kendim rest atıyorum kafayı yiyor çünkü ama benim 5. Senesinde normal karşılıyorum bence sen yine okursa üstüne duş garantisi bitmeden degissinler ayni hatayı tekrsrliyorsa degisirler gibime geliyor. Aslında varya ara ara telefondaki resimleri falan usb ye atmak lazım kayıp olmasınlar diye üzüldüm canım senin adına
Yaaa kızlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim hani 14.gün standart yumurtlama günü 28 günde adet olan biri için yumurtlama çok çok daha erken olmuşa yumurta çatladıktan sonra 14.gün mü yapılır gebelik ve adet zamanıdır yani bunu merak ediyorum erke. Yumurtlayan erken adet olur mu yoksa adet günü olarak adetin 28.günğ mü beklenir merak soruyorum
Yaaa kızlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim hani 14.gün standart yumurtlama günü 28 günde adet olan biri için yumurtlama çok çok daha erken olmuşa yumurta çatladıktan sonra 14.gün mü yapılır gebelik ve adet zamanıdır yani bunu merak ediyorum erke. Yumurtlayan erken adet olur mu yoksa adet günü olarak adetin 28.günğ mü beklenir merak soruyorum
Ya işte ben de o tarihlerde adet oluyorum ama.belki bu ay geç adet olurum deneyeyim adet olana kadar