Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlete mi özele mi gitmek istersin. Benim görümcem bagdat caddesinde bir kliniğe gidiyodu erkke bir doktor ama tüp bebek merkezi dediğim yer. Bence hiç bebeğin yoksa zeynep kamile git tüp bebek için orada muayene oluyorsun infertiliteden randevu al sana bir evrak veriyorlar bunları yaptır dosyanı açalım diyorlar. Öyle yani zamanın varsa evdeysen bence araştırma hastanelerinden vazgeçme derim.
Teşekkür ederim öneriniz için ben bundan 1 buçuk yıl önce rahim filmi çektirdim yine isterler mi benden film

Teşekkür ederim öneriniz için ben bundan 1 buçuk yıl önce rahim filmi çektirdim yine isterler mi benden film
bir yıl geçmiş isteyebilirler . Simir testi gibi düşün onunda geçerliliği 1 yıl. Rahim filmini her halukarda özelde çektireceksin devletten randevu alabilmek çok zor ben randevu tlefonunu düşrmek içn günlerce uğraştım düştü. Sonra bana 3 ay sonrasına randevu verdiler düşün.

bir yıl geçmiş isteyebilirler . Simir testi gibi düşün onunda geçerliliği 1 yıl. Rahim filmini her halukarda özelde çektireceksin devletten randevu alabilmek çok zor ben randevu tlefonunu düşrmek içn günlerce uğraştım düştü. Sonra bana 3 ay sonrasına randevu verdiler düşün.
Bu kötü oldu işte gereksiz şekilde pahalı yani rahim filmi. Anestezi almadan çekindim ben o bile pahalıydı yani

Bu kötü oldu işte gereksiz şekilde pahalı yani rahim filmi. Anestezi almadan çekindim ben o bile pahalıydı yani
Bende çekildim geçen sene hemen 2. ayı hamile kaldım ama ilerlemedi gebelik. Ben 450 Tl ye çekilmiştim muayensi içinde. Bende anestezi almamıştım. İStersen orda çektirirsin Kurtköy Ersoy hastanesi. En uygun orada bulmuştum.

Bende çekildim geçen sene hemen 2. ayı hamile kaldım ama ilerlemedi gebelik. Ben 450 Tl ye çekilmiştim muayensi içinde. Bende anestezi almamıştım. İStersen orda çektirirsin Kurtköy Ersoy hastanesi. En uygun orada bulmuştum.
Bende yüzyılda çektirmiştim aklımda bulunsun ersoy da teşekkür ediyorum. Yıldım yahu ben hiç gebe kalamadım

Oyy canını yerim sevinmeni severim 🥰🥰 hadi bakalım saatler kaldı umarım Herşey istediğimiz gibidir 😬😬
Bak tam tamına bir yıl önce ben şimdide aynı tarihte sen🤗

Son düzenleme:
Merhaba değeriniz çok güzel iğne etkisi bu kadar çıkmaz adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder 🤲
teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inşallah dediğinz gibidir ☺️
İnşallah bebeğim inşallah geliyor minik fasulye 😍😍😍😍😍
😀😀 inşallah bebekim
Bak tam tamına bir yıl önce ben şimdide aynı tarihte sen🤗
Allahın işi işte kuzum dur okuyayım onu tekrar ☺️

Eğer isterse öyle yaparım canım olmado3
Anestezi olmadan olmustum geçen yıl ben acısına zor dayandım bir daha çekilirsem asla anestezi olmadan çekinmem ben o acıyı hiç unutamıyorum tabi herkes de acı eşigi aynı değil ama ben çok hissettim bir de mutlaka yarım saat önceden agrı kesici al aniden bir sancı saplanıyor göbeğin düşmüş gibi adet olacakmışsın gibi kaşıklarım karnım agrıdı tam işlemden 1 saat sonra aniden ne olduğunu anlamadım ama hafif şekilde seyrederek 3 gün sürdü belimi doğrulatmamıştım Allah hepimizin yardımcısı olsun

X