- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 kimyasal diyorsun yaa ne zordur. Ve pes etmemişsin aferin kız1 oglum var canim 4 yildir 2.icin 4 kimyasalim oldu. Bakalim insallah bu sefer devam eder. Senin varmi
Değildir inşallah canım. Düzenli beta testi yaptır bildiğim şey o artış olursa normal sen daha iyi biliyorsundur 4 kez bunu yaşamış biri olarakKizlar dayanamayip test aldim karsilastirmak icin dünle. Ama hic koyulasma yok gibime geldi. Yine kimyasal degildir umarim. Eki Görüntüle 2653880 Eki Görüntüle 2653882
4 kimyasal diyorsun yaa ne zordur. Ve pes etmemişsin aferin kız
Benim de oğlum var 6 yaşında bizde 2 yıldır deniyoruz geçen sene bir tuttu işte ondada bebek gelişmedi kürtaj olmak zorında kaldım oda yetmedi içimde parça kaldı histereskopi ameliyatı oldum doktor 3 ay korun dedi işte bu ay bitti korunmamız bu ayda tırt ovu testlerinde bile çfit çizgiyi yakalayamadım.
Değildir inşallah canım. Düzenli beta testi yaptır bildiğim şey o artış olursa normal sen daha iyi biliyorsundur 4 kez bunu yaşamış biri olarak
yaa neden düştü modun birden gerek yokki.... Düşürme hemen moralini sağlam olYarin saglik ocaginda baktiricam ama modum düstü tamamen
bende o markayı kullanıyorum. ama bugün 25. gün yani artık yapmamın bir anlamı yok. Artık birdahaki adete adetin bittiği gün başlıycam yapmaya. Bir de ben günce bir kez yapıyorum. iki defa yapmak gerekiyor aslındaCanim ben laboquik ovu testi kullaniyorum hic pes etmeden test yapmalisin. Mesela benim hep 21_24.günler arasinda pik oluyor. Eskiden 18.güne kadar test yapip birakirdim.rabbim kucaklarimizi doldursun insallah
oda heyecanlı kız napsın garibim bu akşam dicez kuzumKurkmantoluS kuzum nasıl heyecanlısındır şimdi yaaa eşin ne yaptı nasıl karşıladı söylediğinde kalp artışından sonra mı duyurcaksın herkese ne zaman söyliceksin
Canım öyle düşünme. Benimki 82.den 270 e gelirken bile bi tık koyulaştı hemen kıpkırmızı olmuyordur.Kizlar dayanamayip test aldim karsilastirmak icin dünle. Ama hic koyulasma yok gibime geldi. Dünkü daha koyu. Yine kimyasal degildir umarim. Eki Görüntüle 2653880 Eki Görüntüle 2653882
bende o markayı kullanıyorum. ama bugün 25. gün yani artık yapmamın bir anlamı yok. Artık birdahaki adete adetin bittiği gün başlıycam yapmaya. Bir de ben günce bir kez yapıyorum. iki defa yapmak gerekiyor aslında
oda heyecanlı kız napsın garibim bu akşam dicez kuzum
Canım öyle düşünme. Benimki 82.den 270 e gelirken bile bi tık koyulaştı hemen kıpkırmızı olmuyordur.
Bak dur sana foto atcamInsallah dedigin gibi olur kuzum.
Değer yükseldi ve doktor gebesin dedi kızlar
İnşallah canımın içi teşekkür ederimYaa maşallah canımmm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bir doktoru dinlemiştim kadınlar hep kendinde belirti arar eğer yoksa acaba bir sorun mu var yolunda gitmeyen bir şey mi var halbu ki diyor doktor hiç bir şey hissetmemesi normal diyor herkesin bünyesi farklı diyor kimindi erken oluyor bu belirtiler kimin de geç kimi hiç bilmiyor diyor geçen gün dinlemiştim bir videoda bu korkulacak bir durum değil diyor kuzum hep umutlu ol sağlıklı olacağına inan güzel düşünmelisin şimdi güzel düşünme zamanıCanim regliden 1 gün önce regli olacakmişim gibi kasik agrisi basladi ama her regli zamani aynisini yasiyordum. Regli günüm 22 hazirandan beri sol karnimda dolgunluk hissi var yatip kalkerken hafif kramp oluyor. Bende korkuyorum hic belirtim yok yine kimyasalmi diye
Hiç modunu düşürme canım benim yüksek tut ki hem o kadar silik felan değil oldukça normal diye düşünüyorum ben bak yarın boşuna üzüldüğünü anlarsın Allah’ın izniyleYarin saglik ocaginda baktiricam ama modum düstü tamamen
Bir doktoru dinlemiştim kadınlar hep kendinde belirti arar eğer yoksa acaba bir sorun mu var yolunda gitmeyen bir şey mi var halbu ki diyor doktor hiç bir şey hissetmemesi normal diyor herkesin bünyesi farklı diyor kimindi erken oluyor bu belirtiler kimin de geç kimi hiç bilmiyor diyor geçen gün dinlemiştim bir videoda bu korkulacak bir durum değil diyor kuzum hep umutlu ol sağlıklı olacağına inan güzel düşünmelisin şimdi güzel düşünme zamanı
Ben varya kesin adet hemen sonrası oldum. 30/33. günler de adet olurum ben 30-35 gün adet döngüm zatenYok canim bende regli ertesi hemen baslayip regli gelene kadar yapiyorum günde 1 tane.sadece bariz koyulastigi günlerde 2 3 gün 2 tane yaptim. Reglinin hemen arkasi yada 30_33.günler yumurtlayip gebe kalanlar var.
Bak bu sa oğluşun gibi olur inşallah hiç üzmeden gelir sağlıkla amin kuzum Allah razı olsun hamiş duası alacağız daha dur yarın takvimini oluşturduğunda hamiş duasına başlarsın artık takvimi bilmiyorum aslında herkes takvim oluşturmak istıyor ya nerde oluşturuluyor bilmiyorumInsallah canim benimmm. Önceki aylar hep kendimi dinliyordum .gögüslerim sisiyordu acıyordu kasıklarim agriyordu belim agriyordu akıntım yogunlasiyordu midem bulaniyordu bende seviniyordum. Dedigin dogru aslinda doktorumda bana vucudunu dinlemeyi biraktiginda hamile kalabilirsin diyordu. Oglumda 8 haftalikken ögrendim hic anlamadim. ... Insallah rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip eder.
Bak bu sa oğluşun gibi olur inşallah hiç üzmeden gelir sağlıkla amin kuzum Allah razı olsun hamiş duası alacağız daha dur yarın takvimini oluşturduğunda hamiş duasına başlarsın artık takvimi bilmiyorum aslında herkes takvim oluşturmak istıyor ya nerde oluşturuluyor bilmiyorum