Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nesi saçma gayet normal benimde şuan hayatta en çok istediğim şey sağlıklı bir hamilelik yavruma kardeş...bir kadın için bundan büyük özlem mi olur hele uzun süre bekleyince
Canım bn de 2 yıldan fazla bekledim ama diyorum ki vardır Bı hayır cocuklarım daha kıymetli olacak zor bukdugum ıcın diyorum daha az kızacagım belki daha fazla anlayıs gosterecegım demekkı diyorum senin de olacak canım 1 tane varsa 2. Olmaması mumkun gorunmuyor demıstı doktorum ben ıstısnayım diyordum ıyıce umutsuzlasmıstım sen de oyle sın bak 1 cocugun var ve yine yınneolur Allah en yakın zamanda sabrını mukafatlandırsın insallah

Amin Allah razı olsun canım çok doğru söyledin

Yaa bak gördünmü o ovulasyon testini yollayınca anlamıştım maşallah hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah bizede dua et nolur bizde görelim artık şu çift çizgiyi

Insallah canim insallah neler hissettigini en iyi anlayanlardanim. Rabbim en kısa zamanda tekrar yasatsin

Nesi saçma gayet normal benimde şuan hayatta en çok istediğim şey sağlıklı bir hamilelik yavruma kardeş...bir kadın için bundan büyük özlem mi olur hele uzun süre bekleyince

Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah

amin canım inşallah. Örneğin dün markete gittik oğlum diyorki anne kardeşim olsaydı ben onu arabaya bindirip gezdirirdim. Market arabası için :) ama yok kardeşim şimdi diyor. aklına geliyoe galiba bazen biliyorrdu kardeşi olacağını sonra biz doktor bize yanlış bilgi vermiş falan dedik... Öyle yani istiyorlar kardeş. Mahleleden arkadaşları var hepsinin kardeşi var onları örnek gösteriyor vs. vs ... Benim oğlum 2014 Haziran doğumlu 6 yaşına girdi yeni.

ben bu ay ev taşı o bu derken hiç tskip edemedim uzun zamandır zaten artık bırakmıştım olmuyo çünkü oluruna bırakalı çok oldu telefonda ayar tutmayınca vazgeçtim bu ay em son 2 mayısta adet oldum hala daha tık yok belirti var ama artık onlarada güvenmiyorum aslında belirti olmadan oncesine kadar aklıma bile gelmezdi tek başıma ev yerleştiriyorum 2 cocukla çünkü bakalım nolcak merakla bekliyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…