- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 37
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.621
Canım bn de 2 yıldan fazla bekledim ama diyorum ki vardır Bı hayır cocuklarım daha kıymetli olacak zor bukdugum ıcın diyorum daha az kızacagım belki daha fazla anlayıs gosterecegım demekkı diyorum senin de olacak canım 1 tane varsa 2. Olmaması mumkun gorunmuyor demıstı doktorum ben ıstısnayım diyordum ıyıce umutsuzlasmıstım sen de oyle sın bak 1 cocugun var ve yine yınneolur Allah en yakın zamanda sabrını mukafatlandırsın insallahNesi saçma gayet normal benimde şuan hayatta en çok istediğim şey sağlıklı bir hamilelik yavruma kardeş...bir kadın için bundan büyük özlem mi olur hele uzun süre bekleyince
Yaptım tatlımCanım sen de yapsana ovulasyon cok merak ettim
Bak isteYaptım tatlımEki Görüntüle 2653363
Kizlar elim ayagim titriyor bekleyemedim test yaptim. Oldu galiba yaEki Görüntüle 2653315
Annesi senin ki çok minimak daha ama kontrolden daha koyu kuzumYaptım tatlımEki Görüntüle 2653363
Adet gunu bu kadar koyu olmaz normalde ama 3 gun sonra o 2. Cızgı cok daha parlak olacak brn 3 gun gecikince yapmıstımAnnesi senin ki çok minimak daha ama kontrolden daha koyu kuzum
Bak iste
Ay kızlar yine de tam olarak yarın rahatlayacağımAnnesi senin ki çok minimak daha ama kontrolden daha koyu kuzum
Benİm dün adet olmam gerekiyordu iğneden dolayıAdet gunu bu kadar koyu olmaz normalde ama 3 gun sonra o 2. Cızgı cok daha parlak olacak brn 3 gun gecikince yapmıstım
Rahatlama pek olmuyor sonra da kalp atisi duyayım oule rahatlıcam diyeceksin sonra ay Bı dogursam rahatlıcam diyeceksin sonra hıc Bı zaman rahatlamıcaksınAy kızlar yine de tam olarak yarın rahatlayacağım
Ahah o da doğruRahatlama pek olmuyor sonra da kalp atisi duyayım oule rahatlıcam diyeceksin sonra ay Bı dogursam rahatlıcam diyeceksin sonra hıc Bı zaman rahatlamıcaksınolsun hepsine deger
Canım bn de 2 yıldan fazla bekledim ama diyorum ki vardır Bı hayır cocuklarım daha kıymetli olacak zor bukdugum ıcın diyorum daha az kızacagım belki daha fazla anlayıs gosterecegım demekkı diyorum senin de olacak canım 1 tane varsa 2. Olmaması mumkun gorunmuyor demıstı doktorum ben ıstısnayım diyordum ıyıce umutsuzlasmıstım sen de oyle sın bak 1 cocugun var ve yine yınneolur Allah en yakın zamanda sabrını mukafatlandırsın insallah
Yaa bak gördünmü o ovulasyon testini yollayınca anlamıştım maşallah hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallahbizede dua et nolur bizde görelim artık şu çift çizgiyi
Nesi saçma gayet normal benimde şuan hayatta en çok istediğim şey sağlıklı bir hamilelik yavruma kardeş...bir kadın için bundan büyük özlem mi olur hele uzun süre bekleyince
Dayanırsın dayanırsın. Her güzelliğin bi zorluğu varBen kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah
amin canım inşallah. Örneğin dün markete gittik oğlum diyorki anne kardeşim olsaydı ben onu arabaya bindirip gezdirirdim. Market arabası için :) ama yok kardeşim şimdi diyor. aklına geliyoe galiba bazen biliyorrdu kardeşi olacağını sonra biz doktor bize yanlış bilgi vermiş falan dedik... Öyle yani istiyorlar kardeş. Mahleleden arkadaşları var hepsinin kardeşi var onları örnek gösteriyor vs. vsKesinlikle canım insan zamanı gelince çocuğuna deli gibi kardeşi olsun istiyor benim oğlum bile bebekleri çok seviyor kendinden büyük çocukları bile görse kardeş diyor içim eriyortek çocuk büyütmek daha zor çocuğum bütün gün ilgi oyun istiyor haliyle bende yetişemiyorum ona
Rabbim onları kardeşsiz bırakmasın en kısa zamanda nasip etsinsenin oğlun kaç yaşındaydı?