Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kuzum bi telefonum bozuldu bide yakın zamanlarda iki kere ev taşımak zorunda kaldık başım baya bi kalabalıktı bide bende gurbette yaşıyo gibiyim pek yardıma gelecek akraba o bu yok malesef gelemedim o yuzden nasılsın iyi misin 🤗

Anladım burçdaş:) canın sağolsun iyi olun da... Bende nasıl olayım işte her halimize şükür

yok anacım yoooook yokk :KK70: Bugün test negatif altı negatif yani hala tek çizgi ben bu ay ymurtlamadım galiba yaaa :KK43:

Hiç belli olmaz canım sen yinede devam et bakarsın bir anda pik olur ama geçenlerde kasık ağrın olmuştu senin haberin olmadan pik olmuşturda sen görmeden silinmiştir

Amin sen benim hep duamdasın biliyosun dimi senin hamilelik haberini duyunca inşallah burda en çok sevinen ben olucam güzel yüreklim hep umutlu ol Allah sanada lutfedecek inanıyorumki🤲🥺 hiç içmem ama bi zigara yakasım geldi şimdi😞:KK19:
Oyyyy kurban olurum sana ben sende biliyorsun duamda olduğunu canmsın benim az kaldı inanıyorum güzel haberler vereceğiz mavişim 🥰🥰

Miyom aldırma ameliyatları beni bildiğim histereskopiyle yapılıyor en gelişmiş o zaten kesi yok bişey yok. Minikbir cihazla uzunda kamerası olan bir cihazla girrerek ne var ne yok görüntüleyip aynı zamanda da temizliyorlar. Tek bir yerdeyse problem kısa ve tek seansta kurutlursun. Benim bildiği bukadar tabi belkide vardır daha gelişmişi
Rahim dışında olduğunu söylemişti doktorlar acaba nasıl olacak doktorum büyümeden hamilelik elde etmeliyiz dedi yoksa bebeğe de zarar verirmiş sıkıştırmaya başlayacakmış zamanla öyle söyledi o dediğin gibiyse 2 ay sonra memleketime geçtiğimde yaptırırım doktorumdan bılgi alırım hayırlısı bakalım teşekkür ederim bana zararı şimdilik yok dediler hamile kalkabilseydim alacaklardı doğum anında işte kısmet ama dikkate alacağım bunu

Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.
Enjektörleride atmıyordum doğumdan sonra bebeği içine koyup etrafına dizerim iki foto çekerim diye. Bebeğimi kaybedince onlarıda yaktım 😥

Rabbim bir daha yasatmasin canim tez zamanda kucagin dolsun. . Bende biriktirmeyi düsünüyordum ama aynisini yasamaktan korktugumdan atarim.cunkü benim gebeliklerimde problemli oluyor

Rabbim bir daha yasatmasin canim tez zamanda kucagin dolsun. . Bende biriktirmeyi düsünüyordum ama aynisini yasamaktan korktugumdan atarim.cunkü benim gebeliklerimde problemli oluyor
At bencede boşver ben o iğneleri gördükçe içim yandı. Yakarken sanki onlar değilde ben yandım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Ay benim haberim yoktu ya. İlk denemede tuttu mu canım çooook sevindim 😍😍😍
Bende henüz hamile kabul etmiyorum kendimi yarın görcez 😀
Ayy yeriiiim ikimizin de mercimek desene😍 evet tuttu şükür rabbim herkese nasip etsin hala inanamıyorum valla dün bütün gün bulantım oldu biraz idrak edebildim ama karnım şişene kadar şaka gibi gelcek bakalım😂♥️

Ayy yeriiiim ikimizin de mercimek desene😍 evet tuttu şükür rabbim herkese nasip etsin hala inanamıyorum valla dün bütün gün bulantım oldu biraz idrak edebildim ama karnım şişene kadar şaka gibi gelcek bakalım😂
Onları görcez inşallah doğdunu falan. Kurban olduğum kimseyi bekletmesin😌

Rahim dışında olduğunu söylemişti doktorlar acaba nasıl olacak doktorum büyümeden hamilelik elde etmeliyiz dedi yoksa bebeğe de zarar verirmiş sıkıştırmaya başlayacakmış zamanla öyle söyledi o dediğin gibiyse 2 ay sonra memleketime geçtiğimde yaptırırım doktorumdan bılgi alırım hayırlısı bakalım teşekkür ederim bana zararı şimdilik yok dediler hamile kalkabilseydim alacaklardı doğum anında işte kısmet ama dikkate alacağım bunu
Evet canım rahîm dışında olması iyi bencr gebe kalmana engel değil ama işte gebelik sağlıklı gelişmez bu seferde ol kurtul ben çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı

X