Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 Umutumut82 hadiiii maşallah gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kan pıhtılaşması için ilaç içmen iğne olman şartmı. 4 kimyasal normaldw kan katılıpından olmaz. Test yapıp mı karar verdiniz yoksa doktrin başka çare yok diye ni kan sulandırıcı verdi. Sabah akşam yarım limon yarım su bardağı suya kanı sulandıroyor. Ben uyguladım.

Benim kimyasallardan sobra 2 sefer genetik test yapildi.kan pirtilasmasi cikti.oyüzden 2gildir hergun coraspin 100lük iciyordum. Gebe kalir kalmazsa ignelere baslamak gerekiyormus. Bende gunde yarim limon sıkıp iciyorum.

Benim kimyasallardan sobra 2 sefer genetik test yapildi.kan pirtilasmasi cikti.oyüzden 2gildir hergun coraspin 100lük iciyordum. Gebe kalir kalmazsa ignelere baslamak gerekiyormus. Bende gunde yarim limon sıkıp iciyorum.
Gözün aydın canım darisi biz bekleyen herkese olsun inşallah sende sağ salim kucağına alırsın.

Hamilesin zaten sen ovülasyonu attığında hemen anladım ben az çok biliyorum hayırlı olsun değerin 150 civarı çıkar tahminim kuzum

Bende 1 2 kere bazi arkadaslardan duydum ama bende pko oldugundan güvenemedim. Ara ara lh kendinden yükseliyor

Canim regli günüm dündü. Benim yumurtlamam gec oluyor reglinin 21.gününde yumurtladim. Muhtemel yumurtlamadan sonra 15gün gecti. 177 düsükmü acaba
Yok canım niye düşük olsun. İşte insan ister istemez olumsuz düşünüyor ya anlıyorum seni

Bakın kızlar alttakı ovulasyondu

Eklentiler

• 15929140366304297349166674038348.jpg
    15929140366304297349166674038348.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 36
Sana neyden süphelendiklerini söylediler mi? Polip normal vajinal ultrasonla da görünebilyor sonuçta rahim duvarında olan birşey polip siğil gibi birşey. Rahim filminde bilmiyorum görünür müydü bence görünürdü. ama hani bebek düşünüyoruzya her ihtimale karşı bebek düşünüp uzun süre hamile kalamayan kişilerin her ihtimale karşı histeraskopi olması gerekiyo. Benim durumum farklıydı canım Ben kürtaj oldum ve 2 ay iyileşme olmadı bende sürekli damla damla lekeler sonra doktor parçada kalmış olabilir polipte olaiblir dedi. Rahim duvarında. o şekilde oldum operasyonu ve rest plesenta dediler.3 cm ebatında bebeğin plesentası içimde kalmıştı onu temizlediler.
Bana bir tüp bebek doktoru gecem yık yaptırdı çünkü beni tedaviye almak ve hemen tüp bebek yapmak istedi ben de ağladım çok.ne bileyim birden diyiniz yoksa tüp bebek artık beş çok insan yaptırıyor yine en son çaremiz öyle ama ben görüştüm bir tüp bebek merkeziyle şuan beklememizi henüz ameliyatın yeni olduğunu söylediler çok erken dediler eşim varikosel ameliyatı oldu da ondan dolayı her neyse canım geçen 1 hafta önce yine gittim doktora her şey güzel dedi alttan baktı bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama işte aklıma takıldı sadece milyom var ben de rahim dışında ve alt kısımdaymış bir an önce gebelik olursa iyi olur büyürse bebeğin olmasını engellermiş

Aynen ban ada herkes aynı şeyi söylüyor var bir oğlun yeter ne uğraşıp üzülüyorsun vs. ama öyle olmuyor işte insan özlüyor arıyor istiyor çocuğuna bir kardeş, yoldaş olsun. Annelik duygusu her daim arzuılanan bir his bence

Kesinlikle canım insan zamanı gelince çocuğuna deli gibi kardeşi olsun istiyor benim oğlum bile bebekleri çok seviyor kendinden büyük çocukları bile görse kardeş diyor içim eriyor 🥺 tek çocuk büyütmek daha zor çocuğum bütün gün ilgi oyun istiyor haliyle bende yetişemiyorum ona
Rabbim onları kardeşsiz bırakmasın en kısa zamanda nasip etsin 🤲 senin oğlun kaç yaşındaydı?

Yaa ben test sonucunu gormeden yazdım cok sevindim canım Allah diger bekleyenlere de basıp etsin insallah seni de hatırlıyorum pes etmıstın tup bebek ıcın para bırıktırelım diyordun sankı

Evet canim 7 sefer klomen 2 sefer gonalf kullandim 3 sefer asilama yaptirdim nerdeyse 4 yildir olmadi. Icmedigim ot yededigim macun kalmadi. doktor tüp bebekten baska çare yok diyince pes etmistim. Para biriktirip haziranda yaptiracaktik pandemi yüzünden biriktiremedim ekim ayinda yaptiririz diye niyetlenmistik. Son 3 aydir nasilsa olmiyacak diye folik asit bile icmedim. Insallah saglikla devam eder.

Evet canim 7 sefer klomen 2 sefer gonalf kullandim 3 sefer asilama yaptirdim nerdeyse 4 yildir olmadi. Icmedigim ot yededigim macun kalmadi. doktor tüp bebekten baska çare yok diyince pes etmistim. Para biriktirip haziranda yaptiracaktik pandemi yüzünden biriktiremedim ekim ayinda yaptiririz diye niyetlenmistik. Son 3 aydir nasilsa olmiyacak diye folik asit bile icmedim. Insallah saglikla devam eder.
İnsallah canım 😊

Insallah canim belki sacma gelecek ama rek hayalim hamilelik takvimi eklemek.

Nesi saçma gayet normal benimde şuan hayatta en çok istediğim şey sağlıklı bir hamilelik yavruma kardeş...bir kadın için bundan büyük özlem mi olur hele uzun süre bekleyince 🥺

X