- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.581
Benim de öyle şuan hiç kalmadı çevremde benden başka eşim biraz duyarsız ben kadar azimli değil birimsen kullandırana kadar yüreğimi tüketiyor varikosel ameliyatı olmaz doktorlar bu şartlar altında hamile kalman zor dediler ancak tüp bebek dediler hiçbir doktor takibimi yapmak istemedi şuan eşim 6 ay oldu ameliyat olalı hüsrana uğradığımız testten sonra 1 yıl daha geçti öyle ancak ameliyat olmayı tercih etti kendi istegıyle doktor ikinciyi düşünürseniz o da tüp bebek ancak dedi eğer düzelme olursa Kesin düzelme olmayabiliyormuş bu ameliyattan sonra beklşyoruz bakalım kuzum
Ben de oldum canım. Bana da sorabilirsin :)Acaba hısteroskopi olan siz miydiniz bir şey soracaktım da size
Benim eşim promotil men keçiboynuzu özü kullanıyor bir de bugun arı sütü bal polen propolise başladı ayyy inşallah canım masallah en az 6 aymış düzleme olursa en geç 1 yıl tam kararı da 8 aymış bakalım ne zaman nasip olursa artıkCanim bir arkadasinda esi ameliyat olmustu. Proman k ve caksir kullanmisti.onunda ameliyattan sonra 7.ayda oldu.
Benim eşim promotil men keçiboynuzu özü kullanıyor bir de bugun arı sütü bal polen propolise başladı ayyy inşallah canım masallah en az 6 aymış düzleme olursa en geç 1 yıl tam kararı da 8 aymış bakalım ne zaman nasip olursa artık
Ya kuzum doktor sana neden önerdi acaba ben hgs oldum geçen yık bir sorun yok dedi doktor başka doktora da götürdüm sonucu onda sorun yok demişti acaba polis olsa görürler miydi rahim filminde o aklıma takılmaya başladıBen de oldum canım. Bana da sorabilirsin :)
Valla bazen tartışıyoruz keci boynuzu özü aldım 1 gün yedi 3 4 gün yemedi bir tartıştık baktım yemeğe başladı neyse ki heralde eşim mucize bekliyor olsa da eşimden bu konuda kurtulsam onunla baa edemiyorum gerçekten ben de sorun yok diyor beni oldurecek bu adamErkekler pek umursamiyor sen ustüne düs canim. Insallah güzel haberlerini aliriz
Valla bazen tartışıyoruz keci boynuzu özü aldım 1 gün yedi 3 4 gün yemedi bir tartıştık baktım yemeğe başladı neyse ki heralde eşim mucize bekliyor olsa da eşimden bu konuda kurtulsam onunla baa edemiyorum gerçekten ben de sorun yok diyor beni oldurecek bu adam
Sana neyden süphelendiklerini söylediler mi? Polip normal vajinal ultrasonla da görünebilyor sonuçta rahim duvarında olan birşey polip siğil gibi birşey. Rahim filminde bilmiyorum görünür müydü bence görünürdü. ama hani bebek düşünüyoruzya her ihtimale karşı bebek düşünüp uzun süre hamile kalamayan kişilerin her ihtimale karşı histeraskopi olması gerekiyo. Benim durumum farklıydı canım Ben kürtaj oldum ve 2 ay iyileşme olmadı bende sürekli damla damla lekeler sonra doktor parçada kalmış olabilir polipte olaiblir dedi. Rahim duvarında. o şekilde oldum operasyonu ve rest plesenta dediler.3 cm ebatında bebeğin plesentası içimde kalmıştı onu temizlediler.Ya kuzum doktor sana neden önerdi acaba ben hgs oldum geçen yık bir sorun yok dedi doktor başka doktora da götürdüm sonucu onda sorun yok demişti acaba polis olsa görürler miydi rahim filminde o aklıma takılmaya başladı
ayyu hadi inşallah gözünüz aydın olsun.Kızlar sonucum cıkmış 177.50 doktoru aradim hemen kan sulandirici ignelere basladi haftaya salı gel dedi insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese nasip etsin.
maşallah Allah bağışlasın. İnşallah ilktirSenin ilkmi canım.
Ellerinden öperler ilk değil canım.
tabiki hatırlıyorum kuzum unutur muyumMrb canim hamilemisin çokkkkkk sevindim. Beni hatirlarsin belki bende 3 yıldir ugrasiyorum olmuyor
canım benim ya. Rabbim kimseyi bekletmesin. İsmini söylemek istersen ismine dua ederimSanırım burda çok az kişi kaldık hamile olmayan herkes bir bir güzel haberlerini verdi Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik diliyorum yürekten inşallah mevlam bize de nasip etsin burda takip edip okuyorum hep güzel insanlar var ve ben gibi bekleyen onları anlıyorum hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah
Yaaaa gerçektenKizlar elim ayagim titriyor bekleyemedim test yaptim. Oldu galiba yaEki Görüntüle 2653315
Kız adetin kaç gün geçmiştiKızlar sonucum cıkmış 177.50 doktoru aradim hemen kan sulandirici ignelere basladi haftaya salı gel dedi insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese nasip etsin.
maşallah Allah bağışlasın. İnşallah ilktiryarın görcez
tabiki hatırlıyorum kuzum unutur muyum
canım benim ya. Rabbim kimseyi bekletmesin. İsmini söylemek istersen ismine dua ederimburda dua ederken adını söylediğim bi kaç kişi var
Yaaaa gerçektençok mutlu oldum tatlım kan kaç çıkacak acaba söyle olur mu
Sakin ol sakin177 .50 cikmis. Tövbe yarabbi şoktayim delirdim galiba
Evet eğer gebelik varsa pik gibi sürekli.koyu oluyo. Senin ovulasyondan sonra kaçıncı günün ?Ovu testlerinde böyle oluyor mu yani gebeliği de anlar mısın
Hamilesin zaten sen ovülasyonu attığında hemen anladım ben az çok biliyorum hayırlı olsun değerin 150 civarı çıkar tahminim kuzumKizlar elim ayagim titriyor bekleyemedim test yaptim. Oldu galiba yaEki Görüntüle 2653315
Kız adetin kaç gün geçmişti