Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim bir arkadasinda esi ameliyat olmustu. Proman k ve caksir kullanmisti.onunda ameliyattan sonra 7.ayda oldu.

Canim bir arkadasinda esi ameliyat olmustu. Proman k ve caksir kullanmisti.onunda ameliyattan sonra 7.ayda oldu.
Benim eşim promotil men keçiboynuzu özü kullanıyor bir de bugun arı sütü bal polen propolise başladı ayyy inşallah canım masallah en az 6 aymış düzleme olursa en geç 1 yıl tam kararı da 8 aymış bakalım ne zaman nasip olursa artık

Erkekler pek umursamiyor sen ustüne düs canim. Insallah güzel haberlerini aliriz

Erkekler pek umursamiyor sen ustüne düs canim. Insallah güzel haberlerini aliriz
Valla bazen tartışıyoruz keci boynuzu özü aldım 1 gün yedi 3 4 gün yemedi bir tartıştık baktım yemeğe başladı neyse ki heralde eşim mucize bekliyor olsa da eşimden bu konuda kurtulsam onunla baa edemiyorum gerçekten ben de sorun yok diyor beni oldurecek bu adam

Benim esimde aynisi hicbirsey kullanmak istemedi midesi almiyormus. Alıp alıp çöpe atiyorum yemuyor beyfendi

Sana neyden süphelendiklerini söylediler mi? Polip normal vajinal ultrasonla da görünebilyor sonuçta rahim duvarında olan birşey polip siğil gibi birşey. Rahim filminde bilmiyorum görünür müydü bence görünürdü. ama hani bebek düşünüyoruzya her ihtimale karşı bebek düşünüp uzun süre hamile kalamayan kişilerin her ihtimale karşı histeraskopi olması gerekiyo. Benim durumum farklıydı canım Ben kürtaj oldum ve 2 ay iyileşme olmadı bende sürekli damla damla lekeler sonra doktor parçada kalmış olabilir polipte olaiblir dedi. Rahim duvarında. o şekilde oldum operasyonu ve rest plesenta dediler.3 cm ebatında bebeğin plesentası içimde kalmıştı onu temizlediler.

Senin ilkmi canım.
Ellerinden öperler ilk değil canım.
maşallah Allah bağışlasın. İnşallah ilktir yarın görcez
Mrb canim hamilemisin çokkkkkk sevindim. Beni hatirlarsin belki bende 3 yıldir ugrasiyorum olmuyor
tabiki hatırlıyorum kuzum unutur muyum
canım benim ya. Rabbim kimseyi bekletmesin. İsmini söylemek istersen ismine dua ederim burda dua ederken adını söylediğim bi kaç kişi var
Kizlar elim ayagim titriyor bekleyemedim test yaptim. Oldu galiba yaEki Görüntüle 2653315
Yaaaa gerçekten çok mutlu oldum tatlım kan kaç çıkacak acaba söyle olur mu

177 .50 cikmis. Tövbe yarabbi şoktayim delirdim galiba

Umutumut82 hadiiii maşallah gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kan pıhtılaşması için ilaç içmen iğne olman şartmı. 4 kimyasal normaldw kan katılıpından olmaz. Test yapıp mı karar verdiniz yoksa doktrin başka çare yok diye ni kan sulandırıcı verdi. Sabah akşam yarım limon yarım su bardağı suya kanı sulandıroyor. Ben uyguladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…