- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.561
Senin ilkmi canım.Canım benim
Senin ilk değil ama demi canım var çocuğun
Ellerinden öperler ilk değil canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ilkmi canım.Canım benim
Canım benim
Hamile olabilirsin. Gebelik tetsin varsa yapsana.
Hamile olabilirsin. Gebelik tetsin varsa yapsana.
Canım bence hamilesin
Canım bence hamilesin
Valla adet tarihinden bir gün sonra bu testin pik olmasının ben başka anlamı olduğunu sanmıyorum inşallah mucizen kendiliğinden gelmiştir annesini daha fazla yormak istememiştirAhhh nerdeeee. 4 yıldir 6 7 klomen 2gonalf 3 kere aşılama ile nasip olmadi. Eylül ekim ayinda tüp bebek diye şartlanmistik olursa mucize olur
Valla adet tarihinden bir gün sonra bu testin pik olmasının ben başka anlamı olduğunu sanmıyorum inşallah mucizen kendiliğinden gelmiştir annesini daha fazla yormak istememiştir
Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum ancak hamillerde adet zamanı ovülasyon pik yapar şimdiden hayırlı olsun
Benim ilk bebeğimde ovulasyon testi böyle seninki gibiydi. Test yaptım çıktı hemen.1 tane var ama korkuyorum hep negatif hep negatif. yapmaya kan verdim 2 3 saate cikar belki.
Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum ancak hamillerde adet zamanı ovülasyon pik yapar şimdiden hayırlı olsun
Benim ilk bebeğimde ovulasyon testi böyle seninki gibiydi. Test yaptım çıktı hemen.
Sanırım burda çok az kişi kaldık hamile olmayan herkes bir bir güzel haberlerini verdi Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik diliyorum yürekten inşallah mevlam bize de nasip etsin burda takip edip okuyorum hep güzel insanlar var ve ben gibi bekleyen onları anlıyorum hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah
Ovu testlerinde böyle oluyor mu yani gebeliği de anlar mısınHamile olabilirsin. Gebelik tetsin varsa yapsana.
Asa çok ılgınc bir kaç hafta önce de bir bayan hamile olduğunu adet gecikmesi ile anlamış onun dışında hiç bir belirti yokmuş ben de hep belirti yok diyorum olsa bilirdim diyorum ama çok var böyle belirtisi olmayan kişi bu bir zorunluluk değilmiş insalalh güzel haber vereceksiniz inanıyorum doktorunuza hemen gidin zaman kaybetmedenInsallah kalbim agzimda bekliyorum hic belirtide yok
amin canım inşallahSanırım burda çok az kişi kaldık hamile olmayan herkes bir bir güzel haberlerini verdi Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik diliyorum yürekten inşallah mevlam bize de nasip etsin burda takip edip okuyorum hep güzel insanlar var ve ben gibi bekleyen onları anlıyorum hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah
Benim de öyle şuan hiç kalmadı çevremde benden başka eşim biraz duyarsız ben kadar azimli değil birimsen kullandırana kadar yüreğimi tüketiyor varikosel ameliyatı olmaz doktorlar bu şartlar altında hamile kalman zor dediler ancak tüp bebek dediler hiçbir doktor takibimi yapmak istemedi şuan eşim 6 ay oldu ameliyat olalı hüsrana uğradığımız testten sonra 1 yıl daha geçti öyle ancak ameliyat olmayı tercih etti kendi istegıyle doktor ikinciyi düşünürseniz o da tüp bebek ancak dedi eğer düzelme olursa Kesin düzelme olmayabiliyormuş bu ameliyattan sonra beklşyoruz bakalım kuzumBende kac yildir kaç forum gezdim genelde kimse kalmadi bütün arkadaslarimin bebisleri oldu hepsi icin sevindim. Insallah bizimde zamanimiz gelmistir.
Acaba hısteroskopi olan siz miydiniz bir şey soracaktım da sizeValla adet tarihinden bir gün sonra bu testin pik olmasının ben başka anlamı olduğunu sanmıyorum inşallah mucizen kendiliğinden gelmiştir annesini daha fazla yormak istememiştir