- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.541
Sen yeğenimize odaklan artıkÇatlatma iğnesi vuruldum canım bugün 16.gün iğnenin. Mantıken dün olmam gerekirdi. Dün kan verdim 82 çıktı. Ama doktor iğneden olabilir dedi O yüzden yarını bekliyorum
gel senle doktoru pataklayakYa ne iğnesi Allah aşkına doktor da saçmalamasın16. Güne bu kadar etki mi kalır hiç hepimiz yaptırdık çatlatma iğnesi bende 13. Gün bile etki metki kalmamıştı
Sen yeğenimize odaklan artık
Valla canımı sıkmasın benim hiç acımamgel senle doktoru pataklayak
canımsın
Üzülme tatlım hakkımda hayırlısı olsun.Üzüldüm
Bend3e yazacaktum dedim hadi neyse doktordur bir bildiği vardır elbet.Ya ne iğnesi Allah aşkına doktor da saçmalamasın16. Güne bu kadar etki mi kalır hiç hepimiz yaptırdık çatlatma iğnesi bende 13. Gün bile etki metki kalmamıştı
Aynen öyle... Varikosel bende bilmiyorum ilerliyor mu ama çok etki edior çocuk olayına. Tanıdığım bir kaç erkek var ameliyat sonra bebek sahibi olmuşlar. Varikosel olunca sanırım bir ağrı szı birşey oluyor erkeklerde.Evet benim eşim muayene olmuştu canım varikoseli de var ama hafif derecedeymiş çok şükür ama bu varikosel zamanla ilerliyo mu bilmiyorum inşAllah öyle bişey olmuyodur
Biz defalarca muayene oluyoruz iğne o bu ameliyat...her türlü sıkıntıyı çeken biziz
Bazı erkekler bi kere muayene olmaya bile öf pöf ediyolar
yok anacım yoooook yokkAdetlerin geriye geliyomuş inşAllah o gelmezde bebiş gelir:)
Pko lu insanlar genelde kilolu oluyorlar ama tanıdıklarım var bu şekilde. İnsülin direnci çok zor birşey yaa... Dediğin gibi 5 kişilkl spor ne yaaa tek kişiliği yaptık da 5 kişiliği kaldı imkansızlık.... Yaşın kaç senin beklemek için zaman sıkıntın yoksa bekle canım bu arada güzel güzel kilolarını da verirsin.Sağol canım. Evet bana drlar sürekli kilo ver diyordu bir arkadaşım 112 kiloyla hamile kaldı hemen.
Benimde insülinim çok yüksekti işte. 44 tü 44 demek 4 kişilik iştah demek sen düşün artık. O 4 kişilik iştahla 5 kişilik spor yaparsam kilo almazmışım oda nerde tek kişilik yapamıuorum.
2015 şubatta evlendim. Bende pko var dr boşuna korunma çocuğun olmaz dedi. Eğer öyle demeseydi belkide olacaktı ama kafaya çok taktım. 3.5 yıl sonra ilaçla hamile kaldım ve dış gebelikti alındı. Yüne aynı ilaçla 3 ay sonra hamile kaldım oğluma. 21 haftalıkken rahimağzı yetmezliğinden kaybettim.2018 atalık 25te.
Ondan sonra aynı ilacı 5 defa kullandım olmadı. Rahmimde perde vardı onu aldırdım.
Aşılama deneyecektik yumurtlama olmadı. Ve ben çok üzüldüm. Bıraktım bir gece de karar verdim ameliyata tam bir ay sonrada ameliyat oldum kasım sonu.
Dr 1 yıl korunman gerek dedi işte 7.ay bitmek üzere.
Böyle benimde hikayem
Aklın yolu birBend3e yazacaktum dedim hadi neyse doktordur bir bildiği vardır elbet.
Drlar acımasız oluyor bazen. Evet perde öncede vardı ama dr önemli değil demişti sonrada hamileyken sıkıntı yaratabilir alalım dedi.Pko lu insanlar genelde kilolu oluyorlar ama tanıdıklarım var bu şekilde. İnsülin direnci çok zor birşey yaa... Dediğin gibi 5 kişilkl spor ne yaaa tek kişiliği yaptık da 5 kişiliği kaldı imkansızlık.... Yaşın kaç senin beklemek için zaman sıkıntın yoksa bekle canım bu arada güzel güzel kilolarını da verirsin.
Doktorun pko var boşuna korunma çocuğun olmaz demesi ne kadar acı söz yaa bu doktorlar hiç empati yok gerçektenama bak bir sürü sağlık sorunun ortaya çıkmış bu dönemde rahimde perde vardı, rahim ağzı yetmezliği vardıı diyorsaun. Herşerde vardır bir hayır önce sen sağlılı olmalısınki sağlıklı bir gebelik geçirebilesin. Dimi öyle düşün birazda.
Evet aynen iyiki erken evlenmişsin ve erken başlamızzsınız bu işlere. Benimde bebeğim duruyor olsaydı temmuz ilk haftası doğuruyor olacaktım.Drlar acımasız oluyor bazen. Evet perde öncede vardı ama dr önemli değil demişti sonrada hamileyken sıkıntı yaratabilir alalım dedi.
Yetmezlikte bir anda oluyor yoksa drum her kontrolde ölçüyordu iyi diyordu.
Nasip gerçekten o günlere dönüp bakınca bugün oğlum yanımda olacak diye hayal kuruyordum.
Kısmet olmadı. Hayırlısı bakalım Rabbşmden umut kesilmez bekliyorum bende. Bu arada 23 yaşındayım daha küçüksün diyebilirsin ama 18 de evlendim ve dr olmayacak dedi diye o günden beri uğraşıyoruz.
İyiki erken başlamışım diyorum çünkü 6 yıl olacak nerdeyse evleneli. Geç kalmış olabilirdim.
Ya ne iğnesi Allah aşkına doktor da saçmalamasın16. Güne bu kadar etki mi kalır hiç hepimiz yaptırdık çatlatma iğnesi bende 13. Gün bile etki metki kalmamıştı
Drlar acımasız oluyor bazen. Evet perde öncede vardı ama dr önemli değil demişti sonrada hamileyken sıkıntı yaratabilir alalım dedi.
Yetmezlikte bir anda oluyor yoksa drum her kontrolde ölçüyordu iyi diyordu.
Nasip gerçekten o günlere dönüp bakınca bugün oğlum yanımda olacak diye hayal kuruyordum.
Kısmet olmadı. Hayırlısı bakalım Rabbşmden umut kesilmez bekliyorum bende. Bu arada 23 yaşındayım daha küçüksün diyebilirsin ama 18 de evlendim ve dr olmayacak dedi diye o günden beri uğraşıyoruz.
İyiki erken başlamışım diyorum çünkü 6 yıl olacak nerdeyse evleneli. Geç kalmış olabilirdim.
Evet aynen iyiki erken evlenmişsin ve erken başlamızzsınız bu işlere. Benimde bebeğim duruyor olsaydı temmuz ilk haftası doğuruyor olacaktım.
Aynen canım herkes yaşın küçük diyor ama yaş küçük olsa ne olur olmadıktan sonra.Senin yaşını seveyim kuzum benim
Hangi yaşta olursa olsun üzüntü aynı üzüntü... Bide bebeğini kaybettin kolay şey değil bunlar. Banada mesela bazıları nasıl olsa çocuğun var diyolar o benim şükür sebebim zaten ama bende ne zorluklar çektim ve 30 yaşında oğluma hamile kalmışım
Zor ve geç elde edilen şeyler daha kıymetlidir o yüzden 2.yi de ilki kadar istiyorum arıyorum o heves bende ilk zamanki gibi.
Herkes kendi çektiğini bilir işte...
Rabbim sana da nasip etsin inşAllah gönüllerimiz şenlenecek birgün
oğlum 1 yaşına girmiş olacaktı
Aynen ban ada herkes aynı şeyi söylüyor var bir oğlun yeter ne uğraşıp üzülüyorsun vs. ama öyle olmuyor işte insan özlüyor arıyor istiyor çocuğuna bir kardeş, yoldaş olsun. Annelik duygusu her daim arzuılanan bir his benceSenin yaşını seveyim kuzum benim
Hangi yaşta olursa olsun üzüntü aynı üzüntü... Bide bebeğini kaybettin kolay şey değil bunlar. Banada mesela bazıları nasıl olsa çocuğun var diyolar o benim şükür sebebim zaten ama bende ne zorluklar çektim ve 30 yaşında oğluma hamile kalmışım
Zor ve geç elde edilen şeyler daha kıymetlidir o yüzden 2.yi de ilki kadar istiyorum arıyorum o heves bende ilk zamanki gibi.
Herkes kendi çektiğini bilir işte...
Rabbim sana da nasip etsin inşAllah gönüllerimiz şenlenecek birgün
Ne diye karışıyorlar anlam veremiyorum ben. Yahu size ney?!!Aynen ban ada herkes aynı şeyi söylüyor var bir oğlun yeter ne uğraşıp üzülüyorsun vs. ama öyle olmuyor işte insan özlüyor arıyor istiyor çocuğuna bir kardeş, yoldaş olsun. Annelik duygusu her daim arzuılanan bir his bence
Canım benimÜzülme tatlım hakkımda hayırlısı olsun.
Şimdi senin yarın kesinleşir ve güzel haberinle benimutku edersin , çok sevinirim.