Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle... Varikosel bende bilmiyorum ilerliyor mu ama çok etki edior çocuk olayına. Tanıdığım bir kaç erkek var ameliyat sonra bebek sahibi olmuşlar. Varikosel olunca sanırım bir ağrı szı birşey oluyor erkeklerde.

Pko lu insanlar genelde kilolu oluyorlar ama tanıdıklarım var bu şekilde. İnsülin direnci çok zor birşey yaa... Dediğin gibi 5 kişilkl spor ne yaaa tek kişiliği yaptık da 5 kişiliği kaldı imkansızlık.... Yaşın kaç senin beklemek için zaman sıkıntın yoksa bekle canım bu arada güzel güzel kilolarını da verirsin.
Doktorun pko var boşuna korunma çocuğun olmaz demesi ne kadar acı söz yaa bu doktorlar hiç empati yok gerçekten ama bak bir sürü sağlık sorunun ortaya çıkmış bu dönemde rahimde perde vardı, rahim ağzı yetmezliği vardıı diyorsaun. Herşerde vardır bir hayır önce sen sağlılı olmalısınki sağlıklı bir gebelik geçirebilesin. Dimi öyle düşün birazda.

Drlar acımasız oluyor bazen. Evet perde öncede vardı ama dr önemli değil demişti sonrada hamileyken sıkıntı yaratabilir alalım dedi.
Yetmezlikte bir anda oluyor yoksa drum her kontrolde ölçüyordu iyi diyordu.
Nasip gerçekten o günlere dönüp bakınca bugün oğlum yanımda olacak diye hayal kuruyordum.
Kısmet olmadı. Hayırlısı bakalım Rabbşmden umut kesilmez bekliyorum bende. Bu arada 23 yaşındayım daha küçüksün diyebilirsin ama 18 de evlendim ve dr olmayacak dedi diye o günden beri uğraşıyoruz.
İyiki erken başlamışım diyorum çünkü 6 yıl olacak nerdeyse evleneli. Geç kalmış olabilirdim.

Evet aynen iyiki erken evlenmişsin ve erken başlamızzsınız bu işlere. Benimde bebeğim duruyor olsaydı temmuz ilk haftası doğuruyor olacaktım.

Ya ne iğnesi Allah aşkına doktor da saçmalamasın 16. Güne bu kadar etki mi kalır hiç hepimiz yaptırdık çatlatma iğnesi bende 13. Gün bile etki metki kalmamıştı

Sallıyo işte bu doktorların çoğu felaket tellalı gibi

Senin yaşını seveyim kuzum benim
Hangi yaşta olursa olsun üzüntü aynı üzüntü... Bide bebeğini kaybettin kolay şey değil bunlar. Banada mesela bazıları nasıl olsa çocuğun var diyolar o benim şükür sebebim zaten ama bende ne zorluklar çektim ve 30 yaşında oğluma hamile kalmışım
Zor ve geç elde edilen şeyler daha kıymetlidir o yüzden 2.yi de ilki kadar istiyorum arıyorum o heves bende ilk zamanki gibi.
Herkes kendi çektiğini bilir işte...
Rabbim sana da nasip etsin inşAllah gönüllerimiz şenlenecek birgün

Aynen canım herkes yaşın küçük diyor ama yaş küçük olsa ne olur olmadıktan sonra.
Benim yaşıtlarımdan evlenmeyenler var daha ünvye giden falan. Bense oğlumun mezarına gidiyorum yaşım küçük yaşadıklarım büyük.
İnşaallah inanıyorum bende birgün isteyen herkes anne olucak. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları.

Aynen ban ada herkes aynı şeyi söylüyor var bir oğlun yeter ne uğraşıp üzülüyorsun vs. ama öyle olmuyor işte insan özlüyor arıyor istiyor çocuğuna bir kardeş, yoldaş olsun. Annelik duygusu her daim arzuılanan bir his bence

Ne diye karışıyorlar anlam veremiyorum ben. Yahu size ney?!!
Soran sorana, paran var mı diye soran yok sürekli ne zaman olucak.
Sanki onlara doğuracaz.İnsanı üzmekten başka bir şey değil yaptıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…