Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım daha dün evlendim sanki ama 6 yıl ve bu 6 yıl tek başıma geçti. Eşimle sarıldık ağladık hep. Hastane kapılarında sıra bekledik,belki bir umut olur diye.
Oldu kaybettik zor yani.
Aşlah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah bizide unutmasın

Valla canım daha var adete 1 Haziran da oldum adet. Bir önceki adetim ise 03 Mayıstı, ondan önceki adetim se 2 nisandı. Ortalamaya vurusakk bat 2 temmuz yani 10 gün var diyebiliirm

Adetlerin geriye geliyomuş inşAllah o gelmezde bebiş gelir:)

Evet benim eşim muayene olmuştu canım varikoseli de var ama hafif derecedeymiş çok şükür ama bu varikosel zamanla ilerliyo mu bilmiyorum inşAllah öyle bişey olmuyodur
Biz defalarca muayene oluyoruz iğne o bu ameliyat...her türlü sıkıntıyı çeken biziz
Bazı erkekler bi kere muayene olmaya bile öf pöf ediyolar

Son düzenleme:
Sağol canım. Tabikidd nasip oğluma çok fazla kiloyla hamile kalmıştım ama erken doğum sebeplerinin içindede kilo var. Baktım olmuyor oldum ne yapayım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah

Amin 6 senede bi sürü şey kullanmışsındır
İnofolic combiyi de kullandın dimi bi 6 ay falan kullansan pko'lular içinmişya o
Bide çoban çökerten'de yumurtlama problemlerinde etkiliymiş diyo saraçoğlu
Nasibin nerden geleceği neyin vesile olacağı belli olmaz sabır canım

Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor
Ablam benim öyle deme bak senin bi çocuğun var hiç değilse bende o da yok lütfen bu kadar karartma içini olacak inşallah hepimizin olacak

Varikosel ilerleyebilir canım. Venim eşimde ameliyat oldu

İnofolici kullandım ama malesef. Bende bir tek femara işe yaradı ama doğumdan sonra 5 defa kullandım olmadı. 31 kilo verdim en son tartıda öyleydi
Artık düzelir umarım gider kistlerim.
Aynen belli olmaz hayırlısı...

Ablam benim öyle deme bak senin bi çocuğun var hiç değilse bende o da yok lütfen bu kadar karartma içini olacak inşallah hepimizin olacak ♥

Amin kuzum var bin şükür ama kolay olmadı
Yaşa takıyorum bide kim ne derse desin yaşda önemli Allah her yaşta verir dilerse tabi ona şüphe yok ama inşallah 35'e gelmeden doğururum

C life 'da kistleri atıyo diyolar onu kullanmışmıydın

Teşekkür ederim..
Yok canım ama siteye bazen giremedğim oluyor. Onun haricinde sorun yok :)

Ben 24 yaşındayım. Hamileliğimi yeni öğrendim zaten. İstiyordum hatta doktora randevu almıştım tedavi için gerek kalmadı 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. O şekilde işte :) merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz

Konu sahibesi ben geldim
Bakalım karnıma ağrılar giriyor giriyor duruyor yarın belli olacak benim
Alabilrisem test yapacağım

Hoşgeldin sefa getirdin güzelim hadi hayırlı haberle gel inşAllah zaten buraya gelen hamile olarak gidiyor adetin geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…