- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.501
Aynen canım daha dün evlendim sanki ama 6 yıl ve bu 6 yıl tek başıma geçti. Eşimle sarıldık ağladık hep. Hastane kapılarında sıra bekledik,belki bir umut olur diye.6 yıl dile kolay çok zor beklemek en zor kısmı zaten ah kardeşim seninde sınavın buymuş
Ama inanmaktan vazgeçme , o üzüntüyü dibine kadar yaşıyosun kim ne derse desin ona engel olunmuyorRabbim gözyaşlarını dindirsin çifter çifter versin hayırlı sağlıklı evlatlar
Valla canım daha var adete 1 Haziran da oldum adet. Bir önceki adetim ise 03 Mayıstı, ondan önceki adetim se 2 nisandı. Ortalamaya vurusakk bat 2 temmuz yani 10 gün var diyebiliirm
Ayy canım hiç bilmiyorum inan. benim eşim hiç gitmedi işte bir önceki gebeliğimde sperm için randevu aldık gidecekti ki hamile olduğumu öğrendik öyle yırttı durumdan. Şimdi yine olazzsa o işlere bakacağız. Polikliklerhe yani hormon testleri heryerde yapılmayablir. Normal bir özel hastanede şansını dene oralarda kesin yaparlar. ama ilk önce nedense spermlere bakıyorlar. yaa birde sonrada varikosel bilmem nede olabiliyor erkeklerde. Ürolog bence bir muayene etmeli ama benimki sperm testine bile ıkına sıkıla gidecekti muayeneyi hiç olmaz
Sağol canım. Tabikidd nasip oğluma çok fazla kiloyla hamile kalmıştım ama erken doğum sebeplerinin içindede kilo var. Baktım olmuyor oldum ne yapayım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Ablam benim öyle deme bak senin bi çocuğun var hiç değilse bende o da yok lütfen bu kadar karartma içini olacak inşallah hepimizin olacakSıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor
Varikosel ilerleyebilir canım. Venim eşimde ameliyat olduEvet benim eşim muayene olmuştu canım varikoseli de var ama hafif derecedeymiş çok şükür ama bu varikosel zamanla ilerliyo mu bilmiyorum inşAllah öyle bişey olmuyodur
Biz defalarca muayene oluyoruz iğne o bu ameliyat...her türlü sıkıntıyı çeken biziz
Bazı erkekler bi kere muayene olmaya bile öf pöf ediyolar
İnofolici kullandım ama malesef. Bende bir tek femara işe yaradı ama doğumdan sonra 5 defa kullandım olmadı. 31 kilo verdim en son tartıda öyleydiAmin 6 senede bi sürü şey kullanmışsındır
İnofolic combiyi de kullandın dimi bi 6 ay falan kullansan pko'lular içinmişya o
Bide çoban çökerten'de yumurtlama problemlerinde etkiliymiş diyo saraçoğlu
Nasibin nerden geleceği neyin vesile olacağı belli olmaz sabır canım❤
Ablam benim öyle deme bak senin bi çocuğun var hiç değilse bende o da yok lütfen bu kadar karartma içini olacak inşallah hepimizin olacak ♥
Varikosel ilerleyebilir canım. Venim eşimde ameliyat oldu
İnofolici kullandım ama malesef. Bende bir tek femara işe yaradı ama doğumdan sonra 5 defa kullandım olmadı. 31 kilo verdim en son tartıda öyleydi
Artık düzelir umarım gider kistlerim.
Aynen belli olmaz hayırlısı...
Beta 82 çıkmış kuzum. Ama doktor iğneden olabilir Çarşamba tekrar kan ver dedi
Doğurursun Allah’ın izniyle yeterki umudunu yitirmeAmin kuzum ❤ var bin şükür ama kolay olmadı
Yaşa takıyorum bide kim ne derse desin yaşda önemli Allah her yaşta verir dilerse tabi ona şüphe yok ama inşallah 35'e gelmeden doğururum
Teşekkür ederim..Ekliyim canım hoşgeldin ama burda listeye yazılıpda gitmeyeceksin dimi listeye adını yazdırıp sonra kaybolanlar oluyordakendinden bahseder misin hamile kalma öykün yaşın, bi sıkıntın var mıydı falan hayırlı olsun bu arada
Kullanmadım canım benim şekerim var insülin direncim o yükseltiyor onu. Çok araştırdım hayıt suyu ve soğan suyu en iyisi. Ama bu pko biten bir şey değil malesefC life 'da kistleri atıyo diyolar onu kullanmışmıydın
Slm canım senin bebek küçük değil miydi?Konu sahibesi ben geldim
Bakalım karnıma ağrılar giriyor giriyor duruyor yarın belli olacak benim
Alabilrisem test yapacağım
Evet canım. Darısı sana olsun en kısa zamanda.Slm canım senin bebek küçük değil miydi?
Konu sahibesi ben geldim
Bakalım karnıma ağrılar giriyor giriyor duruyor yarın belli olacak benim
Alabilrisem test yapacağım