- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.521
VallahamıHoşgeldin sefa getirdin güzelim hadi hayırlı haberle gel inşAllah zaten buraya gelen hamile olarak gidiyor adetin geçti mi?
5 gün geçti yavrum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VallahamıHoşgeldin sefa getirdin güzelim hadi hayırlı haberle gel inşAllah zaten buraya gelen hamile olarak gidiyor adetin geçti mi?
Vallahamı
5 gün geçti yavrum.
Kasık ağrısı yok bendeNasıl durdun test yapmadan iyi sabırlısın bravo var mı belirtin kasık ağrısı dışında kuzum?
Kasık ağrısı yok bende
Bence psikolojik belirtiler benimki
bat günü yaptım negatif gördüm ya korkuyorum yapamaya Bilmiyorum ya yoksa gene negatif çıkarsa diye...
Test yaptınız mıKonu sahibesi ben geldim
Bakalım karnıma ağrılar giriyor giriyor duruyor yarın belli olacak benim
Alabilrisem test yapacağım
Sen yaptınmı sabah bitekimTest yaptınız mı
Yaptım kuzum aynı çıktıSen yaptınmı sabah bitekim
Daha da silikleşmiyor olması beni mutlu ediyorSen yaptınmı sabah bitekim
Hayatlar hayaller gelsinDaha da silikleşmiyor olması beni mutlu ediyor ☺
Yarın olsaydı biHayatlar hayaller gelsin
Yollasana testini merak ettim. Gözün aydın silikleşmez gittikçe koyulaşır inşallah.Daha da silikleşmiyor olması beni mutlu ediyor ☺
Yaptım be yavrumTest yaptınız mı
Yaptım be yavrum
Yollasana testini merak ettim. Gözün aydın silikleşmez gittikçe koyulaşır inşallah.
Negatif miYaptım be yavrum
Evet tek cızggııııÇıkmadı mı?
Evet yavrum maalesef
ÜzüldümEvet tek cızggıııı
Evet yavrum maalesef
Çatlatma iğnesi vuruldum canım bugün 16.gün iğnenin. Mantıken dün olmam gerekirdi. Dün kan verdim 82 çıktı. Ama doktor iğneden olabilir dedi O yüzden yarını bekliyorumGözün aydın. Adetin geçti mi
Ya ne iğnesi Allah aşkına doktor da saçmalamasın 16. Güne bu kadar etki mi kalır hiç hepimiz yaptırdık çatlatma iğnesi bende 13. Gün bile etki metki kalmamıştıÇatlatma iğnesi vuruldum canım bugün 16.gün iğnenin. Mantıken dün olmam gerekirdi. Dün kan verdim 82 çıktı. Ama doktor iğneden olabilir dedi O yüzden yarını bekliyorum