- 1 Nisan 2019
- 14.009
- 38.407
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.481
inşallah bebeğimDoktora kurekle vuralımhayırlı olsun canım cok cok sevindim insallah yuksel ir degerın
inşallah artar kuzum. Çarşamba tam net sevinirim artıkGözün aydın kuzu sağlıkla kavuşursun inşAllah sonunda sende kaldın bak
Doğduğum yılı unutmazsın artık desene
86 çıkmış kuzumm
hayırlı olsun kuzum çok sevindim
86ama doktor Çarşamba geri gel iğneden olabilir diyor daha
İnşallah tatlım inşallhMaşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar değerin birbirimize dua edelim
Amin haklısın ballim Allah sonsuz lütuf sahibidir ...mâşallah sana❤ inşAllah sorunsuz bi gebelik geçirip yavrunu kucağına almanda nasip olur
Bende bu ay çoban çökerten aldım eşime içiriyorum kadınlarada faydalıymış ama içsemmi içmesemmi diye kararsız kaldım hormon tahlilim normal çıktı çünkü
Benimde normal çıktı canı sonuçlat ama ben çakşır içtim yumurtlamaya kadar
İnşallah sizede şifa olur çoban çökerten bitkisi
Hayırlı olsun kuzum içini ferah tut doktor her ihtimali düşünüyor onlar daha temkinli ama senin değer iğne etkisi değil olsaydı bu kadar yüksek çıkmazdı inşallah çarsambaya ben hamşleyim diye yazarsın sağlıkla kucağına al insallah yavaş yavaş sıra bize de geliyor sanırım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah tatlım inşallh
Ay canım benim yerim seni inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim kimseyi bekletmesin gerçekten çoook zor çokHayırlı olsun kuzum içini ferah tut doktor her ihtimali düşünüyor onlar daha temkinli ama senin değer iğne etkisi değil olsaydı bu kadar yüksek çıkmazdı inşallah çarsambaya ben hamşleyim diye yazarsın sağlıkla kucağına al insallah yavaş yavaş sıra bize de geliyor sanırım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım sağol. Çektirdim öncede 2 defa çektirmiştim. Histeroskopi oldum rahimde ince bir perde var diye. İlaçla hamile kalmıştım 5 defa daha denedim olmadı. Aşılama yağılacaktı en son 17 gün iğne kullandım tek bir yumurta bile gelişmeyince bıraktım. Gittiğim her dr kilomu sorun ediyordu vazgeçmek yok dedim gittim mide küçültme ameliyatı oldum bende.Canım benim ne desem içinin ateşini söndürmezRabbim oğlunla seni ebedi yerde cennette kavuşturacak Tekrar böyle acılar yaşatmasın hiçbirimizede
Evet ben hsg'yi kürtajdan 4 ay sonra çektirmiştim onada umut bağlamıştım 9 ay geçtisen çektirdin mi? Allah büyüktür vardır bildiği ...biz kuluz işte hislerimize kapılıyoruz ister istemez
Amin canım sağol. Çektirdim öncede 2 defa çektirmiştim. Histeroskopi oldum rahimde ince bir perde var diye. İlaçla hamile kalmıştım 5 defa daha denedim olmadı. Aşılama yağılacaktı en son 17 gün iğne kullandım tek bir yumurta bile gelişmeyince bıraktım. Gittiğim her dr kilomu sorun ediyordu vazgeçmek yok dedim gittim mide küçültme ameliyatı oldum bende.
Bakalım korunma sürem bitince neler olucak. Benimle aynı gğn ameliyat olan iki bayan korunurken hamile kaldı.
İnşallah banada nasip olur sana ve isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ayy canım hiç bilmiyorum inan. benim eşim hiç gitmedi işte bir önceki gebeliğimde sperm için randevu aldık gidecekti ki hamile olduğumu öğrendik öyle yırttı durumdan. Şimdi yine olazzsa o işlere bakacağız. Polikliklerhe yani hormon testleri heryerde yapılmayablir. Normal bir özel hastanede şansını dene oralarda kesin yaparlar. ama ilk önce nedense spermlere bakıyorlar. yaa birde sonrada varikosel bilmem nede olabiliyor erkeklerde. Ürolog bence bir muayene etmeli ama benimki sperm testine bile ıkına sıkıla gidecekti muayeneyi hiç olmazYaa inşAllah hamilesindir bakarsın belli mi olur şey dicem bu arada benim eşim hiç hormonlarına baktırmadı o da önemli dimi erkeklerde de fsh lh falan var sanırım
Bide testesteron o tahlil için illa üroloğa mı gitmek lazım şu aşağıda özel bi poliklinik var laboratuvar var orda söylesek kan verse direkt bakmazlar mı sence
aynen :) Bu arada hamile bimiyorum alabilir miym ki..... Ama göğüslerde falan öyle hassasiyet vs yok.. Sanmam yaa hiç inananmıyrum biliyor muusn. Yani kalsam bile heralde bir 4-5 ay sevinemem onca şey yaşadıktan sonraAllah razı olsun can kardeşim eksik olma❤
Böyle birbirimize destek oluruz napalım artık
Çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım 10 kilo vererek hamile kaldı. İnsülin drenci vardı birde onda. Hamlie kaldı ama 7,5 aylık doğurdu bebeini şimdi kocaman kız oldu :) İnşallah sana da nasip eder allah. ama ne kilolu insanlar var bazen şaşırmıyor değilimhemen hamile kalıyorlar var öyle tanıdığım. Olası varsa kilo milo dinlemiyor valla. Sen kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?Nerdeyse 6 yılım biticek kimler kimler hamileyim diye söyledi bana kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile.
Benden önce evlenenler neysede sonra evlenenler de 2.ciyi doğuran bile var.
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum ya. Duyduğum her haberde Allah ım bizede nasip et diyorum. Doğan her bebeğe uzun uzun bakım Allah ım sen görüyorsun daha fazla bekletme diye dua ediyorum.
Yoruldum inanki, gittim ameliyat oldum ama olup olmayacağını yine bilmiyorum
Olsada yine aynı şeyi yaşama korkusu var.
Allah görüyor halimizi inşallah verir bizede hayırlı sağlıklı evlatlar.
Nerdeyse 6 yılım biticek kimler kimler hamileyim diye söyledi bana kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile.
Benden önce evlenenler neysede sonra evlenenler de 2.ciyi doğuran bile var.
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum ya. Duyduğum her haberde Allah ım bizede nasip et diyorum. Doğan her bebeğe uzun uzun bakım Allah ım sen görüyorsun daha fazla bekletme diye dua ediyorum.
Yoruldum inanki, gittim ameliyat oldum ama olup olmayacağını yine bilmiyorum
Olsada yine aynı şeyi yaşama korkusu var.
Allah görüyor halimizi inşallah verir bizede hayırlı sağlıklı evlatlar.
aynen :) Bu arada hamile bimiyorum alabilir miym ki..... Ama göğüslerde falan öyle hassasiyet vs yok.. Sanmam yaa hiç inananmıyrum biliyor muusn. Yani kalsam bile heralde bir 4-5 ay sevinemem onca şey yaşadıktan sonra
Beni de ekleyyinnn :))
Sağol canım. Tabikidd nasip oğluma çok fazla kiloyla hamile kalmıştım ama erken doğum sebeplerinin içindede kilo var. Baktım olmuyor oldum ne yapayım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallahAmin kardeşim amin❤ Allah yazmışsa kilo milo o bu hepsi bahane... Tabiki tedbirimizi alıcaz geçmiş olsun bu arada benim bir arkadaşımda tüp mide ameliyatı oldu Rabbim sağlık afiyet versin sanada
Valla canım daha var adete 1 Haziran da oldum adet. Bir önceki adetim ise 03 Mayıstı, ondan önceki adetim se 2 nisandı. Ortalamaya vurusakk bat 2 temmuz yani 10 gün var diyebiliirmALLAH'tan ümit kesilmez inşAllah vardırda burda beraber sevinirizgöğüs ağrısı şart değil herkese olmaz o adete kaç gün kaldı?
Sağol canım. Evet bana drlar sürekli kilo ver diyordu bir arkadaşım 112 kiloyla hamile kaldı hemen.Çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım 10 kilo vererek hamile kaldı. İnsülin drenci vardı birde onda. Hamlie kaldı ama 7,5 aylık doğurdu bebeini şimdi kocaman kız oldu :) İnşallah sana da nasip eder allah. ama ne kilolu insanlar var bazen şaşırmıyor değilimhemen hamile kalıyorlar var öyle tanıdığım. Olası varsa kilo milo dinlemiyor valla. Sen kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?