Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde normal çıktı canı sonuçlat ama ben çakşır içtim yumurtlamaya kadar
İnşallah sizede şifa olur çoban çökerten bitkisi

İnşallah tatlım inşallh
Hayırlı olsun kuzum içini ferah tut doktor her ihtimali düşünüyor onlar daha temkinli ama senin değer iğne etkisi değil olsaydı bu kadar yüksek çıkmazdı inşallah çarsambaya ben hamşleyim diye yazarsın sağlıkla kucağına al insallah yavaş yavaş sıra bize de geliyor sanırım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Ay canım benim yerim seni inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim kimseyi bekletmesin gerçekten çoook zor çok

Amin canım sağol. Çektirdim öncede 2 defa çektirmiştim. Histeroskopi oldum rahimde ince bir perde var diye. İlaçla hamile kalmıştım 5 defa daha denedim olmadı. Aşılama yağılacaktı en son 17 gün iğne kullandım tek bir yumurta bile gelişmeyince bıraktım. Gittiğim her dr kilomu sorun ediyordu vazgeçmek yok dedim gittim mide küçültme ameliyatı oldum bende.
Bakalım korunma sürem bitince neler olucak. Benimle aynı gğn ameliyat olan iki bayan korunurken hamile kaldı.
İnşallah banada nasip olur sana ve isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Nerdeyse 6 yılım biticek kimler kimler hamileyim diye söyledi bana kaç tane bebek doğdu büyüdüler bile.
Benden önce evlenenler neysede sonra evlenenler de 2.ciyi doğuran bile var.
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum ya. Duyduğum her haberde Allah ım bizede nasip et diyorum. Doğan her bebeğe uzun uzun bakım Allah ım sen görüyorsun daha fazla bekletme diye dua ediyorum.
Yoruldum inanki, gittim ameliyat oldum ama olup olmayacağını yine bilmiyorum
Olsada yine aynı şeyi yaşama korkusu var.
Allah görüyor halimizi inşallah verir bizede hayırlı sağlıklı evlatlar.

Amin kardeşim amin Allah yazmışsa kilo milo o bu hepsi bahane... Tabiki tedbirimizi alıcaz geçmiş olsun bu arada benim bir arkadaşımda tüp mide ameliyatı oldu Rabbim sağlık afiyet versin sanada

Ayy canım hiç bilmiyorum inan. benim eşim hiç gitmedi işte bir önceki gebeliğimde sperm için randevu aldık gidecekti ki hamile olduğumu öğrendik öyle yırttı durumdan. Şimdi yine olazzsa o işlere bakacağız. Polikliklerhe yani hormon testleri heryerde yapılmayablir. Normal bir özel hastanede şansını dene oralarda kesin yaparlar. ama ilk önce nedense spermlere bakıyorlar. yaa birde sonrada varikosel bilmem nede olabiliyor erkeklerde. Ürolog bence bir muayene etmeli ama benimki sperm testine bile ıkına sıkıla gidecekti muayeneyi hiç olmaz

Allah razı olsun can kardeşim eksik olma
Böyle birbirimize destek oluruz napalım artık
aynen :) Bu arada hamile bimiyorum alabilir miym ki..... Ama göğüslerde falan öyle hassasiyet vs yok.. Sanmam yaa hiç inananmıyrum biliyor muusn. Yani kalsam bile heralde bir 4-5 ay sevinemem onca şey yaşadıktan sonra

Çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım 10 kilo vererek hamile kaldı. İnsülin drenci vardı birde onda. Hamlie kaldı ama 7,5 aylık doğurdu bebeini şimdi kocaman kız oldu :) İnşallah sana da nasip eder allah. ama ne kilolu insanlar var bazen şaşırmıyor değilimhemen hamile kalıyorlar var öyle tanıdığım. Olası varsa kilo milo dinlemiyor valla. Sen kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?

6 yıl dile kolay çok zor beklemek en zor kısmı zaten ah kardeşim seninde sınavın buymuş
Ama inanmaktan vazgeçme , o üzüntüyü dibine kadar yaşıyosun kim ne derse desin ona engel olunmuyor Rabbim gözyaşlarını dindirsin çifter çifter versin hayırlı sağlıklı evlatlar

aynen :) Bu arada hamile bimiyorum alabilir miym ki..... Ama göğüslerde falan öyle hassasiyet vs yok.. Sanmam yaa hiç inananmıyrum biliyor muusn. Yani kalsam bile heralde bir 4-5 ay sevinemem onca şey yaşadıktan sonra

ALLAH'tan ümit kesilmez inşAllah vardırda burda beraber seviniriz göğüs ağrısı şart değil herkese olmaz o adete kaç gün kaldı?

Beni de ekleyyinnn :))

Ekliyim canım hoşgeldin ama burda listeye yazılıpda gitmeyeceksin dimi listeye adını yazdırıp sonra kaybolanlar oluyorda kendinden bahseder misin hamile kalma öykün yaşın, bi sıkıntın var mıydı falan hayırlı olsun bu arada

Amin kardeşim amin❤ Allah yazmışsa kilo milo o bu hepsi bahane... Tabiki tedbirimizi alıcaz geçmiş olsun bu arada benim bir arkadaşımda tüp mide ameliyatı oldu Rabbim sağlık afiyet versin sanada
Sağol canım. Tabikidd nasip oğluma çok fazla kiloyla hamile kalmıştım ama erken doğum sebeplerinin içindede kilo var. Baktım olmuyor oldum ne yapayım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah

ALLAH'tan ümit kesilmez inşAllah vardırda burda beraber seviniriz göğüs ağrısı şart değil herkese olmaz o adete kaç gün kaldı?
Valla canım daha var adete 1 Haziran da oldum adet. Bir önceki adetim ise 03 Mayıstı, ondan önceki adetim se 2 nisandı. Ortalamaya vurusakk bat 2 temmuz yani 10 gün var diyebiliirm

Sağol canım. Evet bana drlar sürekli kilo ver diyordu bir arkadaşım 112 kiloyla hamile kaldı hemen.
Benimde insülinim çok yüksekti işte. 44 tü 44 demek 4 kişilik iştah demek sen düşün artık. O 4 kişilik iştahla 5 kişilik spor yaparsam kilo almazmışım oda nerde tek kişilik yapamıuorum.
2015 şubatta evlendim. Bende pko var dr boşuna korunma çocuğun olmaz dedi. Eğer öyle demeseydi belkide olacaktı ama kafaya çok taktım. 3.5 yıl sonra ilaçla hamile kaldım ve dış gebelikti alındı. Yüne aynı ilaçla 3 ay sonra hamile kaldım oğluma. 21 haftalıkken rahimağzı yetmezliğinden kaybettim. 2018 atalık 25te.
Ondan sonra aynı ilacı 5 defa kullandım olmadı. Rahmimde perde vardı onu aldırdım.
Aşılama deneyecektik yumurtlama olmadı. Ve ben çok üzüldüm. Bıraktım bir gece de karar verdim ameliyata tam bir ay sonrada ameliyat oldum kasım sonu.
Dr 1 yıl korunman gerek dedi işte 7.ay bitmek üzere.
Böyle benimde hikayem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…