Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum Allah razı olsun ❤️ Rabbim seni de korktuğuna uğratmasın
Umutsuz değilim aslında ama ne kadar bekleyeceğim ihtimalini düşünmek üzüyor beni😔 herşeyimiz normal görünüyor 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum hani ne olduğunu bilsem ona yönelik bişeyler yapardım en azından ne bileyim kürtajdan sonra oldu ne olduysa
Allah'ın takdirine boyun eğdim O herşeyin en doğrusunu bilir😔 sen keseyi gördünmü

Canım bende 1 sene 5 ay hep bekledim tabi üzüldüğüm zamanlar da oldu ama gayret ettim
Doktora gittik biraz sayı düşüklüğümüz vardı benim tahlilleri doktora gösterme fırsatı olmadan korona çıktı
Bi doktora eşimin sonuçlarını gösterdik
İyi diyemem ama kötü de diyemem belki aşılama olabilirsiniz demişti
Bende bu ay çakşırı duydum daha doğrusu Ramazan ayının sonlarında duydum ve adetim bitince başaldık içmeye ve yanında daha nir sürü şey yaptım Rabbim birinden birini vesile kılsın diye sonsuz şükürler olsun bu duyguyu yaşadım inşallah devamı da gelir
Henüz keseyi göremedik
Adetten bi gün önce kan verdim 183 çıktı
2 gün sonra tekrat çağırdı doktor bide dün verdim işte 575 çıktı bir hafta sonra gel o zaman kese gözükür dedi inşallah deperim artar ve keseyi görürüm

Rabbim hepinize tez vakitte nasip etsinn canımm hep dualarımda olacaksınız

Lütfen hep olumlu düşün ve Allaha güven
Hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar 🌸🌸🌸

Bence erken yumurtlamak çok daha iyi
Geç yumurtlayınca günler zor geçiyor adete kadar bekleme süresi uzuyor bide gecikince insan umutlanıyor ama sonra adet gelince büyük hüsran😔 18-20.günlerde yumurtlamaktansa 10-11'de yumurtlamayı yeğlerdim
aynen 11. gün yumurtluyor kız. amaaa unutma kötü yanı hızlı yumurtladığı için yumurtalık rezervi çabuk bitiyor ve erken menepoza girebiliyor bunu biliyor muydun ???

Hoşgeldin canım benim🌹😘 hamdolsun her halimize şükür.... Sen nasılsın?
Geçen seneden bu yana burda olan herkes hamile kaldı çoğusu doğurdu zaten 2-3 kişi kaldık sadece ...genetik test yaptırmadım 1 kürtajla yapmıyolar diye biliyorum ama nerde nasıl oluyor o sen yaptırdınmı
Evet yapmıyor devlar 3 kürtaj sonrası yapıyorlar ben sordum . Çogusuda daha önceki kürtajlarım düşük oldu hastaneye gerek kalmadı gitmeye falan deyip yaptırıyormuş.

Canım bende 1 sene 5 ay hep bekledim tabi üzüldüğüm zamanlar da oldu ama gayret ettim
Doktora gittik biraz sayı düşüklüğümüz vardı benim tahlilleri doktora gösterme fırsatı olmadan korona çıktı
Bi doktora eşimin sonuçlarını gösterdik
İyi diyemem ama kötü de diyemem belki aşılama olabilirsiniz demişti
Bende bu ay çakşırı duydum daha doğrusu Ramazan ayının sonlarında duydum ve adetim bitince başaldık içmeye ve yanında daha nir sürü şey yaptım Rabbim birinden birini vesile kılsın diye sonsuz şükürler olsun bu duyguyu yaşadım inşallah devamı da gelir
Henüz keseyi göremedik
Adetten bi gün önce kan verdim 183 çıktı
2 gün sonra tekrat çağırdı doktor bide dün verdim işte 575 çıktı bir hafta sonra gel o zaman kese gözükür dedi inşallah deperim artar ve keseyi görürüm

Rabbim hepinize tez vakitte nasip etsinn canımm hep dualarımda olacaksınız

Lütfen hep olumlu düşün ve Allaha güven
Hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar 🌸🌸🌸

Amin haklısın ballim Allah sonsuz lütuf sahibidir ...mâşallah sana❤️ inşAllah sorunsuz bi gebelik geçirip yavrunu kucağına almanda nasip olur🤲
Bende bu ay çoban çökerten aldım eşime içiriyorum kadınlarada faydalıymış ama içsemmi içmesemmi diye kararsız kaldım hormon tahlilim normal çıktı çünkü

Günaydın canım bence devam et teste hiç belli olmaz adet gününde bile pik görenler oluyo geç yumurtlayınca..
Bu arada gün aşırı ilişki zaten 2 günde 1 olmuyomu? Yani 1 gün olacak, 1 gün olmayacak o şekilde ona gün aşırı deniyor zaten. Ben o şekilde de denediğim oldu ama nasip meselesi işte Allah zamanı gelince her şekilde veriyor bize düşen sabretmek😔
yok canım benim dediğim 2 gün ara verip üçüncü gün yapmak. spermler içerde 2 gün canlı kalabildiğinden dolayı doktor iki gün bekleyip 3. gün yapacaksın ayda 10 defa eder dedi gülerek :KK70: O zaman ben adet olana kadar test yapayım. Yaaa ne bilim silik bir çizgi bile yok yaa hayret ediyorum doğrusu. Senin düşük olanda gün aşırımı yapmıştınız bende işte rahim filmi çekildim bir sonraki ay hamile kaldım ama nasip olmadı hayırlısı. Zaten doktorun anlattıklarından sonra iyide olmamış dedim doğrusu çübkü gerçekten çok büyük riskleri olan gebelik geçirecektim oda sağlıklı ilerleseydi

aynen 11. gün yumurtluyor kız. amaaa unutma kötü yanı hızlı yumurtladığı için yumurtalık rezervi çabuk bitiyor ve erken menepoza girebiliyor bunu biliyor muydun ???

Aa öyle mi oluyordu doğrudur tabi çok erken olması da iyi değil o zaman en güzeli ne geç ne erken olsun kararında olsun:)
Her erken yumurtlama kalitesiz mi oluyormuş? 🤔 Sen napıyosun bu ay bişey kullanıyomusun ben çoban çökerten aldım erkeklerde sperm hız kalite ve sayıyı arttırıyormuş kadınlarda da yumurtlama problemlerinde faydası varmış
Bu ayda bunu alayım dedim eşime içiriyorum sadece sende kullansana eşinle beraber

Evet 3 ay önce yaptırmıştım canım
Eşimin tahlili normal çıkmıştı bilemiyorum sebepsiz deniyor ama sebebi bilinmeyen bu
hiçbişey sebepsiz değildir, bilseydim en azından ona yönelik bişeyler yapardım😣
Ne durumdasın
evet. SEbep olmayınca dediğin gibi yani şifa da arayamıyorsun. Bende test yaptım az önce yok anam yok tık yok tek çizgi ama ağrım var

Aa öyle mi oluyordu doğrudur tabi çok erken olması da iyi değil o zaman en güzeli ne geç ne erken olsun kararında olsun:)
Her erken yumurtlama kalitesiz mi oluyormuş? 🤔 Sen napıyosun bu ay bişey kullanıyomusun ben çoban çökerten aldım erkeklerde sperm hız kalite ve sayıyı arttırıyormuş kadınlarda da yumurtlama problemlerinde faydası varmış
Bu ayda bunu alayım dedim eşime içiriyorum sadece sende kullansana eşinle beraber
Bilmiyorumki yaaa öyle şeylerrde bizde ters teper kesin. Kulanırken baktınki hamilesin anlamadan içtin gitt ne oalcak ben ondan da çok korkuyorum

yok canım benim dediğim 2 gün ara verip üçüncü gün yapmak. spermler içerde 2 gün canlı kalabildiğinden dolayı doktor iki gün bekleyip 3. gün yapacaksın ayda 10 defa eder dedi gülerek :KK70: O zaman ben adet olana kadar test yapayım. Yaaa ne bilim silik bir çizgi bile yok yaa hayret ediyorum doğrusu. Senin düşük olanda gün aşırımı yapmıştınız bende işte rahim filmi çekildim bir sonraki ay hamile kaldım ama nasip olmadı hayırlısı. Zaten doktorun anlattıklarından sonra iyide olmamış dedim doğrusu çübkü gerçekten çok büyük riskleri olan gebelik geçirecektim oda sağlıklı ilerleseydi

Benim kürtajla biten hamileliğimde adetimin 12-15 ve 18.gününde deneme olmuştu o şekilde hamile kaldım 3'er gün arayla 3 kere oldu. Senin dediğin gibi tabi böyle daha iyi ama ben yumurtlamayı kaçırırım diye korkuyorum bide içerde 3 gün yaşaması da zor benimki muhtemelen o zaman ya yumurtlama günüme ya da 1 gün öncesine falan denk gelmişti
Şerde hayır vardır tabi biz bilemeyiz
Allah sağlıklılarını nasip etsin🤲
Bu arada o doktor ayda 10 gün demiş ya ama 2 gün arayla 3.günde yapınca haftada 2 kere olmuş oluyo , ayda 8 kere olur o zaman🤔

Bilmiyorumki yaaa öyle şeylerrde bizde ters teper kesin. Kulanırken baktınki hamilesin anlamadan içtin gitt ne oalcak ben ondan da çok korkuyorum

Yoo kadınlar adet bitince yumurtlamaya kadar içiyolar sadece erkekler hergün 1 bardak 1 ay içiyolar sonra ara veriliyo zaten
Valla Saraçoğlu dediyse bi bildiği vardır:)

Hoşgeldin canım benim🌹😘 hamdolsun her halimize şükür.... Sen nasılsın?
Geçen seneden bu yana burda olan herkes hamile kaldı çoğusu doğurdu zaten 2-3 kişi kaldık sadece ...genetik test yaptırmadım 1 kürtajla yapmıyolar diye biliyorum ama nerde nasıl oluyor o sen yaptırdınmı
Hoşbuldum sıra bizede gelir canım Allah büyük. Ben dış gebelik geçirince özelde yaptırmıştım pıhtılaşma vardı bende. Oğlumda iğne kullandım ama biliyorsun rahimağzı yetmezliğinden kaybettim.
Peki kürtajdan sonra hsg çektirdin mi

evet. SEbep olmayınca dediğin gibi yani şifa da arayamıyorsun. Bende test yaptım az önce yok anam yok tık yok tek çizgi ama ağrım var

Yaa inşAllah hamilesindir bakarsın belli mi olur şey dicem bu arada benim eşim hiç hormonlarına baktırmadı o da önemli dimi erkeklerde de fsh lh falan var sanırım
Bide testesteron o tahlil için illa üroloğa mı gitmek lazım şu aşağıda özel bi poliklinik var laboratuvar var orda söylesek kan verse direkt bakmazlar mı sence

1 saate cıkmısti benimki bekliyor musun hastanede nasıl ogreneceksın
86 çıkmış kuzumm
Hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız

Yeni gebelik haberleri mi var KurkmantoluS KurkmantoluS hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım dün sabahda ben aynı heyecanı yaşadım saatler geçmek bilmedi 😍
hayırlı olsun kuzum çok sevindim 😘😘😘😘
İğnenin etkisi bu kadar sürmez
Bal gibi hamilesin işte
Sonucun çıkınca görücez 50-60-70-80'leri
86😀 ama doktor Çarşamba geri gel iğneden olabilir diyor daha

Hoşbuldum sıra bizede gelir canım Allah büyük. Ben dış gebelik geçirince özelde yaptırmıştım pıhtılaşma vardı bende. Oğlumda iğne kullandım ama biliyorsun rahimağzı yetmezliğinden kaybettim.
Peki kürtajdan sonra hsg çektirdin mi

Canım benim ne desem içinin ateşini söndürmez😣 Rabbim oğlunla seni ebedi yerde cennette kavuşturacak 🤲 Tekrar böyle acılar yaşatmasın hiçbirimizede🤲
Evet ben hsg'yi kürtajdan 4 ay sonra çektirmiştim onada umut bağlamıştım 9 ay geçti 😔 sen çektirdin mi? Allah büyüktür vardır bildiği ...biz kuluz işte hislerimize kapılıyoruz ister istemez

Doktora kurekle vuralım 🙄hayırlı olsun canım cok cok sevindim insallah yuksel ir degerın😍😍😍

Bencede yani ben o testi görünce 70-80 çıkar dedim içimden😊 nerden baksan zaten 3-4 gün önce yükselmeye başlamış
İğnenin etkisi 9-10 gün sonra büyük ölçüde azalır maksimum 12.güne kadar sürebilir

X