Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
dua etmem mi kuzum ederim tabiki. Doktora geldim şimdi
Bence hamilesinz ben çatlatma iğnesinin 9. Günü erken gebelik testi yaptm negatif çıktı sizin 14. Günmüş sanmıyorum iğnenin etkisi kalsın inşallah hamilesinizdir🤲🏻🤲🏻🤲🏻
inşallah şimdi doktora geldim kan vereceğim ☺️☺️☺️
Hadi tebrik ediyorum seni gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıacakla kuıcağına almayı da nasip eder inşallah.... Ecet neler yaptnız bebek için tavsiye edeceğin şeyleri de allaım lütfen :KK70:
İnan farklı hiç bişey yapmadım. Halk geleneği ilişkiden sonra ayakları kaldırıp durmak dışında 😀

3 çpcuğun sorumluluğunu sen alacaksın çok zor. Kocanda gerçekten yani bu 3. bebeği istemiyorsa adam gibi korunsaymış oda. Belki de bundan müzdarip psikolojisi bozuldu iyice belkide 3. çocuk durumu. bileemdim ki. 10 gündür arayıp sormaması senden vazgeçmiş olsa bile bebeğinden de mi vazgeçti yani.
evet cnm cok zor olacak tabi.ama kaynanam la ugrasmaktan biktim hayirlisi olur inşallah

Sen çatlama iğnesi de mi yaptırdın... Yaaa neden olmuyor bu bebişler... eşinde problem var mı acaba

Evet 3 ay önce yaptırmıştım canım
Eşimin tahlili normal çıkmıştı bilemiyorum sebepsiz deniyor ama sebebi bilinmeyen bu
hiçbişey sebepsiz değildir, bilseydim en azından ona yönelik bişeyler yapardım😣
Ne durumdasın

Selam Canım, günaydın. Aslında ilk defa değil.Önceki düşükle sonuçlanan gebeliğimdede kullandım ama onlarla hamile kalmadım :KK70:. bu ay kontrole gititğimde doktorumda bana en iyi yöntem iki günde bir ilişiki dedi. Gün aşırı da değil iki gün de bir en sağlıklısı gebe kalmak için dedi. onu uyguladım ama bu hafta evde badana boya işleri olduğundan bu hafta hiç verili geçmedi. amöa hala böyle ufak kasık ağrılarım devam ediyor. Adet olucamö gelibe ben ya. Dün yaptım mesela sanki silik çizgi vardı. Bakalım daha olmaz dimi yumurtlaama denemeyeyim artık adetime 10 gün falan var.

Günaydın canım bence devam et teste hiç belli olmaz adet gününde bile pik görenler oluyo geç yumurtlayınca..
Bu arada gün aşırı ilişki zaten 2 günde 1 olmuyomu? Yani 1 gün olacak, 1 gün olmayacak o şekilde ona gün aşırı deniyor zaten. Ben o şekilde de denediğim oldu ama nasip meselesi işte Allah zamanı gelince her şekilde veriyor bize düşen sabretmek😔

Benim şirkette bir arakdaş var mesela oda çok çabuk yumurtluyo adeti de onun 25 günde bir falan. doktorda ona bebek tavsiye etmiş daha 7-8 ay lık evli. Mesela oda deniyor 3-4 aydır onada tet al dedim dene dedim. Mesela oda erken yuurtlamaktan müzdarip. ama onunda mesela 24 saat deil uzun sürüyor yumurta çatlaması.. Ne karışık anatomimiz var yaaa....

Bence erken yumurtlamak çok daha iyi
Geç yumurtlayınca günler zor geçiyor adete kadar bekleme süresi uzuyor bide gecikince insan umutlanıyor ama sonra adet gelince büyük hüsran😔 18-20.günlerde yumurtlamaktansa 10-11'de yumurtlamayı yeğlerdim

Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥

Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor😔

Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor😔

Canımm asla umutsuz olma inşallah seninde güzel haberini en kısa sürede alıcaz
Ben hiç hamile kalamadım bunca sürede
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum
Ama umudumu hiç yitirmedim hep olacak olacak hissediyorum diyip diyio durdum sende pozitif düşün olacak Allahın izni ile dua ediyorum çok çok çok ❤❤ Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm
Canım nasılsın ? Ben geçen yıl yazmışım senin sayfana. Şimdi bir bakayım dedim. Maşallah hamile arkadaşlar var sağ salim alorlar inşallah kucaklarına. Sen genetik testlerini falan yaptırdın mı

Canımm asla umutsuz olma inşallah seninde güzel haberini en kısa sürede alıcaz
Ben hiç hamile kalamadım bunca sürede
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum
Ama umudumu hiç yitirmedim hep olacak olacak hissediyorum diyip diyio durdum sende pozitif düşün olacak Allahın izni ile dua ediyorum çok çok çok ❤❤ Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Amin kuzum Allah razı olsun ❤️ Rabbim seni de korktuğuna uğratmasın
Umutsuz değilim aslında ama ne kadar bekleyeceğim ihtimalini düşünmek üzüyor beni😔 herşeyimiz normal görünüyor 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum hani ne olduğunu bilsem ona yönelik bişeyler yapardım en azından ne bileyim kürtajdan sonra oldu ne olduysa
Allah'ın takdirine boyun eğdim O herşeyin en doğrusunu bilir😔 sen keseyi gördünmü

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm
Canım nasılsın ? Ben geçen yıl yazmışım senin sayfana. Şimdi bir bakayım dedim. Maşallah hamile arkadaşlar var sağ salim alorlar inşallah kucaklarına. Sen genetik testlerini falan yaptırdın mı

Hoşgeldin canım benim🌹😘 hamdolsun her halimize şükür.... Sen nasılsın?
Geçen seneden bu yana burda olan herkes hamile kaldı çoğusu doğurdu zaten 2-3 kişi kaldık sadece ...genetik test yaptırmadım 1 kürtajla yapmıyolar diye biliyorum ama nerde nasıl oluyor o sen yaptırdınmı

X