- 19 Şubat 2016
- 1.555
- 1.726
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.441
hamilesin cnm KurkmantoluS gozun aydin cok sevindim..saglikla ilerlesin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dua etmem mi kuzum ederim tabiki. Doktora geldim şimdiCanım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
inşallah şimdi doktora geldim kan vereceğimBence hamilesinz ben çatlatma iğnesinin 9. Günü erken gebelik testi yaptm negatif çıktı sizin 14. Günmüş sanmıyorum iğnenin etkisi kalsın inşallah hamilesinizdir
İnan farklı hiç bişey yapmadım. Halk geleneği ilişkiden sonra ayakları kaldırıp durmak dışındaHadi tebrik ediyorum seni gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıacakla kuıcağına almayı da nasip eder inşallah.... Ecet neler yaptnız bebek için tavsiye edeceğin şeyleri de allaım lütfen
evet cnm cok zor olacak tabi.ama kaynanam la ugrasmaktan biktim hayirlisi olur inşallah3 çpcuğun sorumluluğunu sen alacaksın çok zor. Kocanda gerçekten yani bu 3. bebeği istemiyorsa adam gibi korunsaymış oda. Belki de bundan müzdarip psikolojisi bozuldu iyice belkide 3. çocuk durumu. bileemdim ki. 10 gündür arayıp sormaması senden vazgeçmiş olsa bile bebeğinden de mi vazgeçti yani.
İnşallah kuzum teşekkür ederim rabbim de sana yardım etsin inşallahhamilesin cnm KurkmantoluS gozun aydin cok sevindim..saglikla ilerlesin insallah
tesekkur ederim cnm .insallah.İnşallah kuzum teşekkür ederim rabbim de sana yardım etsin inşallah
Sen çatlama iğnesi de mi yaptırdın... Yaaa neden olmuyor bu bebişler... eşinde problem var mı acaba
Selam Canım, günaydın. Aslında ilk defa değil.Önceki düşükle sonuçlanan gebeliğimdede kullandım ama onlarla hamile kalmadım . bu ay kontrole gititğimde doktorumda bana en iyi yöntem iki günde bir ilişiki dedi. Gün aşırı da değil iki gün de bir en sağlıklısı gebe kalmak için dedi. onu uyguladım ama bu hafta evde badana boya işleri olduğundan bu hafta hiç verili geçmedi. amöa hala böyle ufak kasık ağrılarım devam ediyor. Adet olucamö gelibe ben ya. Dün yaptım mesela sanki silik çizgi vardı. Bakalım daha olmaz dimi yumurtlaama denemeyeyim artık adetime 10 gün falan var.
Ne zaman cıkacak peki sonuc sabah da yaptın mı ıdrar testıDoktor iğneden de olabilir dedi kızlar. O yüzden kan verdim kesin sonuç o zaman belli olacak
Evet canım sabahta yaptım sabahki de belirgindi. Kanda 12 ye falan çıkar sanırımNe zaman cıkacak peki sonuc sabah da yaptın mı ıdrar testı
1 saate cıkmısti benimki bekliyor musun hastanede nasıl ogreneceksınEvet canım sabahta yaptım sabahki de belirgindi. Kanda 12 ye falan çıkar sanırım
Gıttıkce silik olacaktı eger ıgne etkisi ise daha koyu olması var anlamına geliyor insallahEvet canım sabahta yaptım sabahki de belirgindi. Kanda 12 ye falan çıkar sanırım
Benim şirkette bir arakdaş var mesela oda çok çabuk yumurtluyo adeti de onun 25 günde bir falan. doktorda ona bebek tavsiye etmiş daha 7-8 ay lık evli. Mesela oda deniyor 3-4 aydır onada tet al dedim dene dedim. Mesela oda erken yuurtlamaktan müzdarip. ama onunda mesela 24 saat deil uzun sürüyor yumurta çatlaması.. Ne karışık anatomimiz var yaaa....
Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor
Doktor iğneden de olabilir dedi kızlar. O yüzden kan verdim kesin sonuç o zaman belli olacak
Canımm asla umutsuz olma inşallah seninde güzel haberini en kısa sürede alıcaz
Ben hiç hamile kalamadım bunca sürede
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum
Ama umudumu hiç yitirmedim hep olacak olacak hissediyorum diyip diyio durdum sende pozitif düşün olacak Allahın izni ile dua ediyorum çok çok çok ❤❤ Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Mavi Boncugumm
Canım nasılsın ? Ben geçen yıl yazmışım senin sayfana. Şimdi bir bakayım dedim. Maşallah hamile arkadaşlar var sağ salim alorlar inşallah kucaklarına. Sen genetik testlerini falan yaptırdın mı