- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.301
Nslsn kuzucukNurov yaaa seninle çıldırıyorduk hep hatırladım seni
herkesin oluyordu bizim olmuyorduuuu
çok sevindim kuzummmm
ben hiç hamile gibi değilim çok şükürNslsn kuzucuk
Kız sen ne ara yaptın ahaha bak çifte sevinç olduNurov yaaa seninle çıldırıyorduk hep hatırladım seni
herkesin oluyordu bizim olmuyorduuuu
çok sevindim kuzummmm
Kız aman ha ne atlaması zıplaması, ben ağır çekim hayata geçtim, oturmuyorum bileben hiç hamile gibi değilim çok şükür
atlıyorum zıplıyorum koşuyorum
sadece çok uyuyorum
Maalesef yine geciktim ablacım
Pkos var ablacım. Yok değilim ya 100 tane test yaptimPko mu vardı kuzum? Hamilesindir belki
Adet getiren bi masaj var biliyomusun N Nisanesintisi01 yollasın sana o etkiliymiş
Pkos var ablacım. Yok değilim ya 100 tane test yaptimevet yaptim o masajı da yapıyorum da ama olmadım hala.
Yiyeyim abla. Zaten o kadar çok şey deniyorum ki bir gün geberip gidecemYakında olursun inşAllah maydonoz ye o da söktürür
Çok zor gerçekten çok zorTükenmesin canım sen güçlü ol ki o senden güç alsın inan bende öyleydim artık son çırpınışlarımdı, inşallah Allah bize bağışlar da kucaklarız bununla da bitmiyo insanın korkusu, zamanını ayarlıyo Allah buna inanDua etmemmi hep dilimde burdaki herkes
hahaha ya kız ben nisanda yapmışım farkında bile değilimdim sürpriz oldu benimkisi çokKız sen ne ara yaptın ahaha bak çifte sevinç olduçok teşekkür ederim Allah kimseye aratmasın çok şükür valla çok bekledik sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Maşallah maşallah böyle güle oynaya hoplaya zıplaya kucağına al inşallahhahaha ya kız ben nisanda yapmışım farkında bile değilimdim sürpriz oldu benimkisi çok
sana çok çok sevindim gerçekten.
bilmem en başından beri ben hareket konusunda rahatım. doktorum da baya rahat konuştu çünkü progestan falan da kullanmadım hiç kanamam lekelenmem de olmadı belirtim de yoktu yerleşme de görmedim o yüzden doktor hareketlerine kısıtlama getirmene gerek yok dedi.
hatta bugün arkadaşla konuştuk arabayı lambur lumbur kullanıyordum
ya normalde hamileler sarsma falan istemez ne rahatsın dedi
Tamam canım çok sağol. 17-18. dediğin adet bitiminden sonra oluyor dimi adetle birlikte saymıyorum bu günü Eğer adetle birlikte sayacaksak bugün 17. günüm adet bitiminden başlayıp sayarsak 12. günüm. Birazdan gidip yapacağım testimiMerhaba canım nasılsın epey zamandır yazışmadık? 10.gün daha erken telaş etme hemen illaki pik olacak benim bu ay 17-18.günümde koyulaştı ama şaşırmadım zaten döngüm 35'i buluyo bazen...o yüzden normal yani 13-20 arası olur genelde sende bekle...
İlk defa mı ovulasyon test yapıyosun?
Ben 1 senedir yapıyorum kitabını yazıcam artıkresimlerini istersen bana atabilirsin yardımcı olurum
Tamam canım çok sağol. 17-18. dediğin adet bitiminden sonra oluyor dimi adetle birlikte saymıyorum bu günü Eğer adetle birlikte sayacaksak bugün 17. günüm adet bitiminden başlayıp sayarsak 12. günüm. Birazdan gidip yapacağım testimi
Tamam canım çok sağol. 17-18. dediğin adet bitiminden sonra oluyor dimi adetle birlikte saymıyorum bu günü Eğer adetle birlikte sayacaksak bugün 17. günüm adet bitiminden başlayıp sayarsak 12. günüm. Birazdan gidip yapacağım testimi
aman yaptım yine bariz tek çizgi. İnternetten hesaplama yaptım 14/20 Haziran arası en verimli hafta 20 sine kadar test yapıp değerlendirmelere devam edeceğim. Akşamları yapmıyorum ben ovu testini günde birkere yapıyorumYaptın mı?
aman yaptım yine bariz tek çizgi. İnternetten hesaplama yaptım 14/20 Haziran arası en verimli hafta 20 sine kadar test yapıp değerlendirmelere devam edeceğim. Akşamları yapmıyorum ben ovu testini günde birkere yapıyorum
Evet galiba öyle canım benim 31 gün ortalama döbgüm. bugün öğlen hafif kasık ağrılaım başladı acaba yumurtluyor olabilir miyim :):):)Birkaç gün içinde piki görürsün inşAllah
Adet döngüsü ne kadar uzunsa yumurtlamada o kadar geç oluyor ama bazen beklenmeyen günlerde bile pik yapabilir o yüzden takip şart
İlk idrar değil ssat 11:00 de yapıyorum öncesinde su içmiyorum. Adetle sayarsam bugün 17. gün benim dedediğim gibib en geç tarih 20 si gösteriyo yuurtlama için. ama tabiolsada tutacak diye birşey yok. Bir arakdaşım var o daha yeni evli. Oda deniyor 2 aydırda test alarak deniyo yenüz tutmadı. Yumurtlama günlerini değerlendirdiği halde.Yok adetle beraber saydım canım sende öyle say çünkü o şekilde yapılıyo hep
17 geç değil benim 20'de pik görmüşlüğüm var 25'de hatta daha geç görenler bile oluyor o yüzden pes etmeden devam et sen
Sonucunu atarsın, ilk idrarla yapmıyosun dimi testi?
İlk idrar değil ssat 11:00 de yapıyorum öncesinde su içmiyorum. Adetle sayarsam bugün 17. gün benim dedediğim gibib en geç tarih 20 si gösteriyo yuurtlama için. ama tabiolsada tutacak diye birşey yok. Bir arakdaşım var o daha yeni evli. Oda deniyor 2 aydırda test alarak deniyo yenüz tutmadı. Yumurtlama günlerini değerlendirdiği halde.