- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.261
MErhaba, günaydın kızlar.
Ben 1 Haziran da adet oldum ve 6 haziranda bitti. Ovu testi yapmaya başladım adet bittiminde 3 gün sonra ama bugün 10. gün hala çift çizgiyi göremedimDün biraz silikti ikinci çizgi. Bugün netleşir diye düşündüm ama hiç birşey yok bugünde ( Yaaa yumurtlamıyor muyum acaba ben anlamadım öyle birşey olabilier mi?
Belirti yaşıyor musun canım adete kaç günün kaldı ?belirti yaşıyorsan ne zaman başladı tahmininİnşallah öyledir canımm
Belirti yaşıyor musun canım adete kaç günün kaldı ?belirti yaşıyorsan ne zaman başladı tahminin
Yazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvyeYazayım tabi kuzum tadını çıkar ama kaybolma ara ara yazben burda olmadığım zamanlarda başkaları oluyo bizim kızlar hatta çoğu zaman sessiz takipçi oluyolar , birileri yazınca yazıyolar
sen kaç ay bekledin toplam? 3 kişi kaldık buraya kim geldiyse hamile kaldı gitti
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah❤
Yazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvyeTam 20 ay bekledik canım, Allah aratmasın kimseye
Yazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvyeTam 20 ay bekledik canım, Allah aratmasın kimseye
selam kızlar.. gebe kalanlar sağlıkla doğursun, kucağına alanlar sağlıkla büyütsün.. darısı bize olsun
bizide dualarınızdan eksik etmeyin
En erken 8.gün oldu sanıyorum canım hafif hafif ağrılarım oldu uyku hali olmaya başladı halsizlik, akıntı, ateş basması oldu bide vücudum yanıyodu sanki, bugün 11.günüm canımAra ara sayfaya girmeyince bi süre sonra bildirimler gelmemeye başlıyo artık
Senin en erken belirtilerin ne oldu anlatsana bugün kaçıncı günün
En erken 8.gün oldu sanıyorum canım hafif hafif ağrılarım oldu uyku hali olmaya başladı halsizlik, akıntı, ateş basması oldu bide vücudum yanıyodu sanki, bugün 11.günüm canım
Herşeyine razıyım hatta bulantı falan çok tatlış geliyo ama benim bünye kaya gibi ablam annem de yaşamamış bende rahat geçiririm sanırım, o sağlıklı olsun da gerisi boş, inşallah nasip olsun tez zamanda canım dualarım seninleMaşallah erken öğrenmişsin
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin bulantısız ...az çok genelde oluyor o ama kahrı bile hoş ,olsunda yeterki biz razıyız kahrını çekmeye
Allah hayırlı eylesin inşallah tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi oldu ve bi sorununuz var mıydıYazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvyeTam 20 ay bekledik canım, Allah aratmasın kimseye
Ablacım inşallah bizim yüzümüz de Güler ben bu ayda adet oldum polip aldırıcam bu ayN Nisanesintisi01 sen ,ben bideSemaknc üçümüz kaldık Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün kürklü kaç gündür yok belki o da hamiledir inşallah güzel haberle döner