- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.281
Kızlar 6+5 günlülmüş kontrole gittim bir sorun yok cok sukur darısı isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp yaptık canım çikolata kistim dışında bir sorunum yoktu, onu da sorun olarak görmedi doktorlar ama 2 sene olmiyinca beklemek istemedik, şükür kavuşturana, darısı başınıza olsun inşallahAllah hayırlı eylesin inşallah tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi oldu ve bi sorununuz var mıydı
Selam kızlar
Kızlar 6+5 günlülmüş kontrole gittim bir sorun yok cok sukur darısı isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda insallah
Teşekkür ederim canım,Aleyküm selam hayırlı olsun:)
Ablacım inşallah bizim yüzümüz de Güler ben bu ayda adet oldum polip aldırıcam bu ay
Herşeyine razıyım hatta bulantı falan çok tatlış geliyo ama benim bünye kaya gibi ablam annem de yaşamamış bende rahat geçiririm sanırım, o sağlıklı olsun da gerisi boş, inşallah nasip olsun tez zamanda canım dualarım seninle
Teşekkür ederim canım,
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına ,
herkese nasıp olsun , amin.
Çok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah nolur bize de dua et benim gücüm tükeniyorTüp yaptık canım çikolata kistim dışında bir sorunum yoktu, onu da sorun olarak görmedi doktorlar ama 2 sene olmiyinca beklemek istemedik, şükür kavuşturana, darısı başınıza olsun inşallah
çok üzülüyorum böyle mesajlar okuyunca , keske bebeklere cocuklara hıcbırsey olmasaAmin takvimin gözüme çarptı da
bebeğim geçen sene yaşasaydı bende aralık annesi olacaktım doğum tarihi 3 aralık 2019'du. Takdir böyleymiş . Beklemek ne zor
Tamam abla yazarım inşallah sağolasınAh kuzum amin sende bende , N Nisanesintisi01 de ve KurkmantoluS da en kısa zamanda inşAllah böyle yazanlardan oluruz senin ameliyatında inşAllah hayırla sonuçlanır gelişmeleri yazarsın❤
çok üzülüyorum böyle mesajlar okuyunca , keske bebeklere cocuklara hıcbırsey olmasa
sımsıkı kucaklamak geldı ıcımden sızı uzulmeyın lutfen ınsallah tez zamanda tekrar nasıp olsun sızede
Gonulmeyvesi hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşasın gelişmeleri yazarsın
Hadi bakalım hayırlı olsun demek istiyorum az kalmış bence gebelik testinde çıkar zaten o günkü testte de vardı senin minimal aceleci annesiCanım bugünü saymazsam 3 günüm kaldı
Mide yanması yaşıyorum
Kabuzlık
Gaz sorunu
Halsizlik
Sivilce
Göğüslerde ara ara kaşıntı
Adet olacakmışım gibi ağrı
Sırt ağrısı
Yumurtlama döbeminden bi kaç gün sonra üst üste baş ağrısı yaşadım
Kürklüyü etiketle bakalım müjdeli haberlerle gelecek diye düşünüyorum darısı da bizlere inşallah hayırlısıylaN Nisanesintisi01 sen ,ben bide Semaknc üçümüz kaldık Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün kürklü kaç gündür yok belki o da hamiledir inşallah güzel haberle döner
Hadi bakalım hayırlı olsun demek istiyorum az kalmış bence gebelik testinde çıkar zaten o günkü testte de vardı senin minimal aceleci annesi
Tükenmesin canım sen güçlü ol ki o senden güç alsın inan bende öyleydim artık son çırpınışlarımdı, inşallah Allah bize bağışlar da kucaklarız bununla da bitmiyo insanın korkusu, zamanını ayarlıyo Allah buna inan Dua etmemmi hep dilimde burdaki herkesÇok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah nolur bize de dua et benim gücüm tükeniyor
çok üzülüyorum böyle mesajlar okuyunca , keske bebeklere cocuklara hıcbırsey olmasa
sımsıkı kucaklamak geldı ıcımden sızı uzulmeyın lutfen ınsallah tez zamanda tekrar nasıp olsun sızede
Kürklüyü etiketle bakalım müjdeli haberlerle gelecek diye düşünüyorum darısı da bizlere inşallah hayırlısıyla ❤
Maalesef yine geciktim ablacımAyTerapisii adet oldunmu kuzu?