Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hayırlı eylesin inşallah tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi oldu ve bi sorununuz var mıydı 🙏
Tüp yaptık canım çikolata kistim dışında bir sorunum yoktu, onu da sorun olarak görmedi doktorlar ama 2 sene olmiyinca beklemek istemedik, şükür kavuşturana, darısı başınıza olsun inşallah🤲🏻

Kızlar 6+5 günlülmüş kontrole gittim bir sorun yok cok sukur darısı isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda insallah 😊

Amin canım maşallah...sağlıkla gelsin
Seni de listeye ekliyorum ❤ sat ne zamandı
O kadar alıştımki dışardan okumaya
Acaba bigün aynı şeyi bende böyle yazabilecekmiyim Allah bilir 😞

Herşeyine razıyım hatta bulantı falan çok tatlış geliyo ama benim bünye kaya gibi ablam annem de yaşamamış bende rahat geçiririm sanırım, o sağlıklı olsun da gerisi boş, inşallah nasip olsun tez zamanda canım dualarım seninle🙏🏻

Amin kuzum Allah razı olsun yaratana kurban❤️ Onun kahrı bile lütuf....

Tüp yaptık canım çikolata kistim dışında bir sorunum yoktu, onu da sorun olarak görmedi doktorlar ama 2 sene olmiyinca beklemek istemedik, şükür kavuşturana, darısı başınıza olsun inşallah🤲🏻
Çok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah nolur bize de dua et benim gücüm tükeniyor 😢

Amin 🤲 takvimin gözüme çarptı da
bebeğim geçen sene yaşasaydı bende aralık annesi olacaktım doğum tarihi 3 aralık 2019'du. Takdir böyleymiş . Beklemek ne zor😔
çok üzülüyorum böyle mesajlar okuyunca , keske bebeklere cocuklara hıcbırsey olmasa
sımsıkı kucaklamak geldı ıcımden sızı uzulmeyın lutfen ınsallah tez zamanda tekrar nasıp olsun sızede

Canım bugünü saymazsam 3 günüm kaldı
Mide yanması yaşıyorum
Kabuzlık
Gaz sorunu
Halsizlik
Sivilce
Göğüslerde ara ara kaşıntı
Adet olacakmışım gibi ağrı
Sırt ağrısı
Yumurtlama döbeminden bi kaç gün sonra üst üste baş ağrısı yaşadım
Hadi bakalım hayırlı olsun demek istiyorum az kalmış bence gebelik testinde çıkar zaten o günkü testte de vardı senin minimal aceleci annesi 🥰🥰🥰😍😍

Çok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah nolur bize de dua et benim gücüm tükeniyor 😢
Tükenmesin canım sen güçlü ol ki o senden güç alsın inan bende öyleydim artık son çırpınışlarımdı, inşallah Allah bize bağışlar da kucaklarız bununla da bitmiyo insanın korkusu, zamanını ayarlıyo Allah buna inan🤲🏻 Dua etmemmi hep dilimde burdaki herkes🤗

çok üzülüyorum böyle mesajlar okuyunca , keske bebeklere cocuklara hıcbırsey olmasa
sımsıkı kucaklamak geldı ıcımden sızı uzulmeyın lutfen ınsallah tez zamanda tekrar nasıp olsun sızede

Amin teşekkür ederim canım❤️ sağlıkla kucağına almanı diliyorum

X