- 13 Mart 2019
- 12.793
- 41.101
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptınız acaba polip konusunda?8 mm imiş benimkisi ama insan ister istemez düşünüyor . Hsg geçen sene çektirmiştim o zaman bişey diyen olmadı bundan 4-5 ay önce alttan muayenede doktor söyledi bu ay tekrar bi kontrole gitmiştim bu gittiğim doktorda evet var ama yeri ve boyutu olarak engel olmayabilir dedi
Hımm teşekkürler canım benim öncesinde gelmeye başladı ondan sordumCanım ben bu ay ovulasyonla takip ettim bu dediğin akıntı tam olarak yumurtlama günümde geldi
Varsa da çıkama kuzum zaman çabuk geçiyorKızlar adete 8 gün kala dün gebelik testi yaptım tabii çıkmadı bişey
Günlerdir hafif koyu giden lh testim de bugün silikleşmeye başladı akşam 4 gibi bi daha yaparım
Henüz bişey yapmadım ama galiba aldırıcam bu ay sizde de mi varNe yaptınız acaba polip konusunda?
Evet bende de 0,7 m doktor 6 içinde olmazsa alalım dedi. Ne yapacağım bilmiyorum o kadar beklesem mi, hamile kalsam olumsuzluğa neden olur mu? Kafam karışık biraz.Henüz bişey yapmadım ama galiba aldırıcam bu ay sizde de mi var
Varsa da çıkama kuzum zaman çabuk geçiyor
Bi kaç ay dene canım doktorun sıkıntı olmaz hamileliğine dediyse. Bana da ilk dene olmazsa alıp aşılama yaparız demişlerdi olmadı malesef şimdi adet olmayı bekliyorum bitiminde aldırıcam sanırımEvet bende de 0,7 m doktor 6 içinde olmazsa alalım dedi. Ne yapacağım bilmiyorum o kadar beklesem mi, hamile kalsam olumsuzluğa neden olur mu? Kafam karışık biraz.
aaa evet tel çekiminde çok net çıkmış geliyor senin bebiş hadi inşallah burasından uğur getirdi vakti gelince geliyor zatenEvet canım ama yine bi dürtme geldi bide ovulasyon testim çok koyu olmasa da koyu çıktı hep birazda ondan yaptım ama azıcık çizgi çıktı yinede hayalii değilse ❤
2 gün önce ki testim
aaa evet tel çekiminde çok net çıkmış geliyor senin bebiş hadi inşallah burasından uğur getirdi vakti gelince geliyor zaten
merhaba kizlar masallah bayagi bi konusmussunuz..acikcasi burasi pek aktif olmadığı icin bende okuyor ama pek yazmıyorum..hatta okadar sessiz ki unutuyorum burayi cogu zaman pek kimse yaznayinca.bugun bi okudum 15 ssyfa sasirdim bizde durumlar iyi şükür. ufaktan hazirliklara basladik..ev tadilat vs..
Evet canım ama yine bi dürtme geldi bide ovulasyon testim çok koyu olmasa da koyu çıktı hep birazda ondan yaptım ama azıcık çizgi çıktı yinede hayalii değilse ❤
2 gün önce ki testim
Canım aslında 8 gün kala silikde olsa çıkmaz genelde çünkü kana geçmesi zaten 10-12 günü buluyo idrara da ondan sonra yansıyo ama tabi bilinmez en net sonucu adet gününde alırsın benim geçen ay aynen böyle çıkmıştı adete 2 gün kala öyle umutlanmıştımki ama bu çizgiden 3 gün sonra adet oldum inşallah vardır bekleyelim
A..sSelamun aleyküm
Selamun aleyküm ❤
Aleyküm selam
Nasılsın kuzumm
Berbatım adet dönemim geldi yine yok yine yok yine bu ay da hüsran sen nasılsın