Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MErhaba, günaydın kızlar.

Ben 1 Haziran da adet oldum ve 6 haziranda bitti. Ovu testi yapmaya başladım adet bittiminde 3 gün sonra ama bugün 10. gün hala çift çizgiyi göremedim :KK43: Dün biraz silikti ikinci çizgi. Bugün netleşir diye düşündüm ama hiç birşey yok bugünde :KK43:( Yaaa yumurtlamıyor muyum acaba ben anlamadım öyle birşey olabilier mi?

MErhaba, günaydın kızlar.

Ben 1 Haziran da adet oldum ve 6 haziranda bitti. Ovu testi yapmaya başladım adet bittiminde 3 gün sonra ama bugün 10. gün hala çift çizgiyi göremedim :KK43: Dün biraz silikti ikinci çizgi. Bugün netleşir diye düşündüm ama hiç birşey yok bugünde :KK43:( Yaaa yumurtlamıyor muyum acaba ben anlamadım öyle birşey olabilier mi?

Merhaba canım nasılsın epey zamandır yazışmadık? 10.gün daha erken telaş etme hemen illaki pik olacak benim bu ay 17-18.günümde koyulaştı ama şaşırmadım zaten döngüm 35'i buluyo bazen...o yüzden normal yani 13-20 arası olur genelde sende bekle...
İlk defa mı ovulasyon test yapıyosun?
Ben 1 senedir yapıyorum kitabını yazıcam artık😒 resimlerini istersen bana atabilirsin yardımcı olurum

Belirti yaşıyor musun canım adete kaç günün kaldı ?belirti yaşıyorsan ne zaman başladı tahminin

Canım bugünü saymazsam 3 günüm kaldı
Mide yanması yaşıyorum
Kabuzlık
Gaz sorunu
Halsizlik
Sivilce
Göğüslerde ara ara kaşıntı
Adet olacakmışım gibi ağrı
Sırt ağrısı
Yumurtlama döbeminden bi kaç gün sonra üst üste baş ağrısı yaşadım

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm gız beni de yaz zor bulmuşum almıma bile yazıp gezecem😁 sat 23 mayıs

Yazayım tabi kuzum tadını çıkar ama kaybolma ara ara yaz😊 ben burda olmadığım zamanlarda başkaları oluyo bizim kızlar hatta çoğu zaman sessiz takipçi oluyolar , birileri yazınca yazıyolar🤔
sen kaç ay bekledin toplam? 3 kişi kaldık buraya kim geldiyse hamile kaldı gitti
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah❤️

Yazayım tabi kuzum tadını çıkar ama kaybolma ara ara yaz😊 ben burda olmadığım zamanlarda başkaları oluyo bizim kızlar hatta çoğu zaman sessiz takipçi oluyolar , birileri yazınca yazıyolar🤔
sen kaç ay bekledin toplam? 3 kişi kaldık buraya kim geldiyse hamile kaldı gitti
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah❤
Yazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvye😁 Tam 20 ay bekledik canım, Allah aratmasın kimseye

Yazarım canım valla bildirim geldikçe aklıma geliyo yoksa dalıp gidiyorum bdvye😁 Tam 20 ay bekledik canım, Allah aratmasın kimseye

Ara ara sayfaya girmeyince bi süre sonra bildirimler gelmemeye başlıyo artık
Senin en erken belirtilerin ne oldu anlatsana bugün kaçıncı günün

Ara ara sayfaya girmeyince bi süre sonra bildirimler gelmemeye başlıyo artık
Senin en erken belirtilerin ne oldu anlatsana bugün kaçıncı günün
En erken 8.gün oldu sanıyorum canım hafif hafif ağrılarım oldu uyku hali olmaya başladı halsizlik, akıntı, ateş basması oldu bide vücudum yanıyodu sanki, bugün 11.günüm canım

En erken 8.gün oldu sanıyorum canım hafif hafif ağrılarım oldu uyku hali olmaya başladı halsizlik, akıntı, ateş basması oldu bide vücudum yanıyodu sanki, bugün 11.günüm canım

Maşallah erken öğrenmişsin
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin bulantısız ...az çok genelde oluyor o ama kahrı bile hoş ,olsunda yeterki biz razıyız kahrını çekmeye

Maşallah erken öğrenmişsin
inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin bulantısız ...az çok genelde oluyor o ama kahrı bile hoş ,olsunda yeterki biz razıyız kahrını çekmeye
Herşeyine razıyım hatta bulantı falan çok tatlış geliyo ama benim bünye kaya gibi ablam annem de yaşamamış bende rahat geçiririm sanırım, o sağlıklı olsun da gerisi boş, inşallah nasip olsun tez zamanda canım dualarım seninle🙏🏻

X