- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.081
valla aslında geçen haftaya kadar çok da takmıyordum normaldim baya. ama ne olduysa birkaç gündür tedirgin gibiyimİşte ister istemez insan düşünüyor heralde bebeğim ya bişey olursa diye. Bide zor gelince sıpa
Canım koyu duruyor neden kafan karıştıkiYarın da yap bakalım silikleşecek mi
İmkanın varsa git kuzum. Bekleyip strese girmekte kötüvalla aslında geçen haftaya kadar çok da takmıyordum normaldim baya. ama ne olduysa birkaç gündür tedirgin gibiyim
perşembe randevum var ama bugün mü gitsem ne yapsam bilemedim.
Canım kuruduğu için mi öyle duruyor bilmiyorum ama 16.gün pik gibi durmuorCanım 16.günüm pikti wrtesi gün biraz silik çıktı dünde diğer günlere göre baya silikti
Bugün 20.gün ve yine pike yakın çıktı daha da silik bekliyordum da bugün ondan kafam karıştı
Canım kuruduğu için mi öyle duruyor bilmiyorum ama 16.gün pik gibi durmuor
Evet kuzum çok şükür 2.gün normale döndüSöküldü mü kuzum bende sana yazacaktım iyi şükür❤
hani bazen iki defa falan yumurtlanırmış ya öyle bişeyseEvet kuruduğu için soluk canım direk çektiğimi de atmıştım ama dur bi daha atayım
Bana pik gibi gelmişti
Belki de daha yeni yumurtluyorum dicem ama döngüme göre 16.gün tam zamanı idi
Bunlar pik baya baya pikEvet kuruduğu için soluk canım direk çektiğimi de atmıştım ama dur bi daha atayım
Bana pik gibi gelmişti
Belki de daha yeni yumurtluyorum dicem ama döngüme göre 16.gün tam zamanı idi
içimde bir sıkıntı var 10. haftadayım diye...
iki hafta oldu kontrole gitmeyeli.
son gittiğimde düşük tehlikem tamamen geçmişti ama tabi olumsuz bir şey asla olmayacak anlamına gelmez bebekle ilgili bir komplikasyon olabilir dedi.
tabi iyi düşünücez demişti doktor.
perşembe kontrolüm var çok korkuyorum hatta eşime sen gelme dedim ☹☹☹
Evet haklısın normale döndü sonradan kuzum ben telaş yaptım birden acaba böyle mi devam edecek diye ama şükürAynen doktorda öyle dedi. Şükür bi sorun daha çıkmadı
Bebeğim bence o kistle falan alakalı değildir. Kimde duysam zaten öyle oluyor. Leke şeklinde gelip devam ediyor adet. Takma bence
Evet haklısın normale döndü sonradan kuzum ben telaş yaptım birden acaba böyle mi devam edecek diye ama şükür
Canımm senin konun olduğunu yeni farkettimMavi Boncugumm
Herkese selamlar
Benim bugünkü ovülasyon koyu çıktı acaba tam yumurtlama olmadı mı tam gelişmedi mi yumurtam kafamda deli sorular
Kızlar sizde yorumlar mısınız rica etsem
5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah rabbim nasip etmiştir benimde bat 12 haziran son 3 gün
Amin Allah razı olsun rabbim hamilesin lafını bu ay hepimize duyursun inşallah kardeşimHoşgeldin kardeşim epeydir beklemişsin Rabbim bu ay yüzünüzü güldürsün
Ayyy inşallah çok amininşallah kısa sürede bunları düşünmez hale geliriz canım
hani bazen iki defa falan yumurtlanırmış ya öyle bişeyse
Bunlar pik baya baya pik
Aleyküm selam canım hoşgeldinevet 15 aydır burdayız biz
Bence 16.günün 20'den daha koyu
Beklemiş hallerini sadece görseydim 16'ya pik demezdim ama bekledikçe testler silikleştiği için en doğrusu testi yaptıktan 10-15 dk sonra resmini çekmek...sende öyle yapmakla iyi etmişsin 17-18 ve 19'daki siliklik derecesi nasıldı? Pikten sonra silikleşip 3 gün sonra tekrar pik olması bana 2.bi yumurtayı düşündürdü
İşe yarar inşallah birinden biri tutar canımBende öyle düşünüyorum canım
İncir falan yiyorum 2 3 tane falan keçinoynuzu özü yiyorum heralde onlarında etkisi oldu