- 13 Mart 2019
- 12.799
- 41.121
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.101
İşe yarar inşallah birinden biri tutar canım ☺
Amin Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yarar inşallah birinden biri tutar canım ☺
Hadi gözun aydin bir dahaki sefere cinsiyet belli olabilir belkikızlar ben gittim içimi rahatlatmak için tosuncuk bana el salladı
kızlar ben gittim içimi rahatlatmak için tosuncuk bana el salladı
biz Mavi Boncugumm la nuba göre tahmin yaptık ama bakalım doktor demeden bir şey demeyeceğimHadi gözun aydin bir dahaki sefere cinsiyet belli olabilir belki
hepiniz dualarımdasınız...Ay Allahım ne güzel mutluluk Rabbim bizede naçsp etsin
hepiniz dualarımdasınız...
ben bu topic açıldığından beri burdayım kuzum. ne dualar ettik hep birlikte hamile kalanları gördükçe hep benim de olacak mı acaba diye umutlanırdım. o günleri unutmuyorum hiç...Allah razı olsun canım
ben bu topic açıldığından beri burdayım kuzum. ne dualar ettik hep birlikte hamile kalanları gördükçe hep benim de olacak mı acaba diye umutlanırdım. o günleri unutmuyorum hiç...
ben bu topic açıldığından beri burdayım kuzum. ne dualar ettik hep birlikte hamile kalanları gördükçe hep benim de olacak mı acaba diye umutlanırdım. o günleri unutmuyorum hiç...
Kuzucuk benim tahminim neydibiz Mavi Boncugumm la nuba göre tahmin yaptık ama bakalım doktor demeden bir şey demeyeceğim
Zaman zamanda umutsuzluğa düşerdin
Bi aralar hatta benim çocuğum olmayacak kabullendim bu konuyu kapattım diyodun umut kesme dedim hep sana bak Allah verecekmiş boşuna üzülmüşsün
Bende hep inanıyorum umudum hiç bitmedi çok şükür
16 ay oldu inşallah bu ay bende buraya mucizemi yazabilirimm
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar süre sonra geldi bebeğin
unuttum neydi kuzumKuzucuk benim tahminim neydi
Ne güzel umut dolu bir topik
Diğer topiklere arada bir girerdim ama bebekten başka herşey konuşuyorlardı
Konular çok dağınık olunca hiç muhabbetlere girmedim bende
Burası çok samimi geldi
temmuzda iki yıl bitecekti canımBende hep inanıyorum umudum hiç bitmedi çok şükür
16 ay oldu inşallah bu ay bende buraya mucizemi yazabilirimm
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar süre sonra geldi bebeğin
Bendensin canım bende 16 aydır istiyorum
Burayı açtıktan kısa bi süre sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim ama olmadı büyük bi hayal kırıklığı umutluyum herzaman ama şu beklemek en zor kısım benden sonra herkes doğurdu gitti benimle beraber birkaç kişi kaldık burda nasibimizi beklemeye devam
İstersen seni de listeye ekliyim bat ver beraber bekleyelim
temmuzda iki yıl bitecekti canım
iğneler aşılamalar her ay tedavi umutlar umutların kararması çılgınlık krizler...