Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bu topic açıldığından beri burdayım kuzum. ne dualar ettik hep birlikte hamile kalanları gördükçe hep benim de olacak mı acaba diye umutlanırdım. o günleri unutmuyorum hiç...

Bende hep inanıyorum umudum hiç bitmedi çok şükür😍
16 ay oldu inşallah bu ay bende buraya mucizemi yazabilirimm
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar süre sonra geldi bebeğin

ben bu topic açıldığından beri burdayım kuzum. ne dualar ettik hep birlikte hamile kalanları gördükçe hep benim de olacak mı acaba diye umutlanırdım. o günleri unutmuyorum hiç...

Zaman zamanda umutsuzluğa düşerdin
Bi aralar hatta benim çocuğum olmayacak kabullendim bu konuyu kapattım diyodun :sinirli: umut kesme dedim hep sana bak Allah verecekmiş boşuna üzülmüşsün🤗

Zaman zamanda umutsuzluğa düşerdin
Bi aralar hatta benim çocuğum olmayacak kabullendim bu konuyu kapattım diyodun :sinirli: umut kesme dedim hep sana bak Allah verecekmiş boşuna üzülmüşsün🤗

Ne güzel umut dolu bir topik
Diğer topiklere arada bir girerdim ama bebekten başka herşey konuşuyorlardı 😋
Konular çok dağınık olunca hiç muhabbetlere girmedim bende 😄
Burası çok samimi geldi 🤗🤗

Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar süre sonra geldi bebeğin

Bendensin canım bende 16 aydır istiyorum
Burayı açtıktan kısa bi süre sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim ama olmadı büyük bi hayal kırıklığı 🥺 umutluyum herzaman ama şu beklemek en zor kısım😢 benden sonra herkes doğurdu gitti benimle beraber birkaç kişi kaldık burda nasibimizi beklemeye devam😔

temmuzda iki yıl bitecekti canım
iğneler aşılamalar her ay tedavi umutlar umutların kararması çılgınlık krizler...

Bendensin canım bende 16 aydır istiyorum
Burayı açtıktan kısa bi süre sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim ama olmadı büyük bi hayal kırıklığı 🥺 umutluyum herzaman ama şu beklemek en zor kısım😢 benden sonra herkes doğurdu gitti benimle beraber birkaç kişi kaldık burda nasibimizi beklemeye devam😔

Canım o üzgün emojileri hiç koyma 😘😘
İnşallah bizimde olacak inanıyorum 😍😍
Bu ay adette olsam kocaman gülümsicem çünkü mücadelem için yapacağım birçok dua var biri biterse diğerine başalarım hiç önemli değil diyorım kendime
Sende hep olacak de 🤗🤗

Rabbim en kısa sürede bizede nasip etsin
Senin bata kaç gün kaldı

X