- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.041
Bende de var bana da zararsız dedi doktorum hamileliğine engel değil diye söylemiştiMavi Boncugumm boncuğum yara geçmiş şükür. Doktor artık korunmayın dedi. İğne vurdu. Bide miyom var dedi ama zararsız dedi
Önce oldu adet başlarken oldu ama şimdi normale döndü kuzum şükürCanım benim oluyor ama sonrasında adet oluyordum. Senin adetten önce mi yoksa sonra mı oluyor
Aynen doktorda öyle dedi. Şükür bi sorun daha çıkmadıBende de var bana da zararsız dedi doktorum hamileliğine engel değil diye söylemişti
Bebeğim bence o kistle falan alakalı değildir. Kimde duysam zaten öyle oluyor. Leke şeklinde gelip devam ediyor adet. Takma benceÖnce oldu adet başlarken oldu ama şimdi normale döndü kuzum şükür
Mavi Boncugumm boncuğum yara geçmiş şükür. Doktor artık korunmayın dedi. İğne vurdu. Bide miyom var dedi ama zararsız dedi
Önce oldu adet başlarken oldu ama şimdi normale döndü kuzum şükür
İnşallah kuzum inşallahHadi gözün aydın fındığımbence kısa zamanda hamile kalabilirsin bana öyle geliyor
İnşallah kuzum inşallah
Gerçekten cidden kimse kalmadı. Ben biraz bozuluyorum onlara o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum kuzum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama gerçekten online olup hiç hal hatır sormayanlara bozuluyorum. DuyurulurŞerom sayfada bizden başka kimse kalmadı heralde biri bişey sorunca ya sen ya da ben cevaplıyoruz artıksende doğurduktan sonra gidecenmi
Sesli harflerine noldu
Acıktim yedimSesli harflerine noldu
Minik kızımız napıyorAcıktim yedim
Minik besikte var daha raporluyumMinik kızımız napıyorişe başlamana daha var demi
Eşin yanına geldi mi peki. Yalnız mısınMinik besikte var daha raporluyum
Ben eşimin yanindayimEşin yanına geldi mi peki. Yalnız mısın
Yaa iyi olmuş kuzumBen eşimin yanindayim
Gerçekten cidden kimse kalmadı. Ben biraz bozuluyorum onlara o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum kuzum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama gerçekten online olup hiç hal hatır sormayanlara bozuluyorum. Duyurulur
Özellikle sümeyye ye çok bozuğum haaa görüyorsa cevap versinHaklısın yani burdaki herkes bi zamanlar hamile kalana kadar yazıyordu beraber bi paylaşım içindelerdi ama istediğine kavuşunca çekip gitmek bana göre de yanlış. Ha bebeğinden dolayı vakit bulamayanlar , derdi sıkıntısı olanlar ayrı ama hepimizin derdi oluyo zaman zaman..bebek sağlıklıysa en azından arada bir 5 dk ayırmak zor bişey değil.fer_nur elinden geldiğince yine yazmaya devam ediyor mesela
Fındığım demekki köprüyü geçene kadarmış bazıları için
Özellikle sümeyye ye çok bozuğum haaa görüyorsa cevap versin