Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şerom sayfada bizden başka kimse kalmadı heralde biri bişey sorunca ya sen ya da ben cevaplıyoruz artık sende doğurduktan sonra gidecenmi
Gerçekten cidden kimse kalmadı. Ben biraz bozuluyorum onlara o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum kuzum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama gerçekten online olup hiç hal hatır sormayanlara bozuluyorum. Duyurulur

Gerçekten cidden kimse kalmadı. Ben biraz bozuluyorum onlara o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum kuzum. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama gerçekten online olup hiç hal hatır sormayanlara bozuluyorum. Duyurulur

Haklısın yani burdaki herkes bi zamanlar hamile kalana kadar yazıyordu beraber bi paylaşım içindelerdi ama istediğine kavuşunca çekip gitmek bana göre de yanlış. Ha bebeğinden dolayı vakit bulamayanlar , derdi sıkıntısı olanlar ayrı ama hepimizin derdi oluyo zaman zaman..bebek sağlıklıysa en azından arada bir 5 dk ayırmak zor bişey değil. fer_nur elinden geldiğince yine yazmaya devam ediyor mesela
Fındığım demekki köprüyü geçene kadarmış bazıları için

Özellikle sümeyye ye çok bozuğum haaa görüyorsa cevap versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…