- 1 Nisan 2019
- 14.019
- 38.468
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.061
Öyle mafelesBende sormuştum eskiden ama ses çıkmadı neyse giden gitmiştir kalanlar bizimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mafelesBende sormuştum eskiden ama ses çıkmadı neyse giden gitmiştir kalanlar bizimdir
Yok kuzu sen yazıyorsun ben seni kasdetmedimkız lafınız bana da geldi
ya açık konuşmak gerekirse bu ara gündemim hep bebek. eee burda ikide birde hamileyim bakın demek gibi sanki ne bileyim üzülürmüşsünüz gibi geliyor bana. yoksa ben buralardayım. ☺
kız lafınız bana da geldi
ya açık konuşmak gerekirse bu ara gündemim hep bebek. eee burda ikide birde hamileyim bakın demek gibi sanki ne bileyim üzülürmüşsünüz gibi geliyor bana. yoksa ben buralardayım. ☺
çok sevindim kuzum ovulasyon yapacak mısın?Yok kuzu sen yazıyorsun ben seni kasdetmedim ☺
içimde bir sıkıntı var 10. haftadayım diye...Sen üstüne alınma canım
uzun zamandır yazmayanları kastettik biz
Şimdi kız çıktıSimge niye erkek cıkıyor ya
bebeğim çatlatma iğnesi vuruldum ya yapayım mı sence ovulasyonçok sevindim kuzum ovulasyon yapacak mısın?
Eşini niye istemedin ki kuzum destek olurdu. Olumsuz düşünme lütfen.içimde bir sıkıntı var 10. haftadayım diye...
iki hafta oldu kontrole gitmeyeli.
son gittiğimde düşük tehlikem tamamen geçmişti ama tabi olumsuz bir şey asla olmayacak anlamına gelmez bebekle ilgili bir komplikasyon olabilir dedi.
tabi iyi düşünücez demişti doktor.
perşembe kontrolüm var çok korkuyorum hatta eşime sen gelme dedim ☹☹☹
yaaaa hadi bakalım bilmiyordum çatlatma iğnesi olduğunu.bebeğim çatlatma iğnesi vuruldum ya yapayım mı sence ovulasyon
Eşini niye istemedin ki kuzum destek olurdu. Olumsuz düşünme lütfen.
Canım koyu duruyor neden kafan karıştıki Yarın da yap bakalım silikleşecek miCanımm senin konun olduğunu yeni farkettim Mavi Boncugumm
Herkese selamlar
Benim bugünkü ovülasyon koyu çıktı acaba tam yumurtlama olmadı mı tam gelişmedi mi yumurtam kafamda deli sorular
Kızlar sizde yorumlar mısınız rica etsem
Yok yok bişey olmaz inşallah bebeğim. Lekelenme vs oluyor mu sendeyaaaa hadi bakalım bilmiyordum çatlatma iğnesi olduğunu.
yok ya olumsuz bir şey olursa önce yalnız kalmak istedim. ama gelir mi bilmiyorum inş bir aksilik olmaz
en başından beri yani doktor keseyi gördüğünden beri nurtopu diyorYok yok bişey olmaz inşallah bebeğim. Lekelenme vs oluyor mu sende
Eee derdi ne de korkuyon o zamanen başından beri yani doktor keseyi gördüğünden beri nurtopu diyor
biz anlarız kesenin şekli vs dedi genelde böyle gebelikler sağlıklı ilerler hiç korkma dedi bana.
ben yerleşme kanaması bile görmedim
en son gittiğimde de rahim ağzın kapanmış tamamen seninle alakalı düşük riskin ortadan kalktı attık spor yapabilirsin atlayıp zıplayabilirsin dedi.
benim kendimi çok yorduğum da oldu hiç lekelenmedim bile. progestan kullanmadım.
sadece folikli multivitamin içiyorum.
hatta doktor dedi ki eskilerin gebeleri gibisin tarlada çalışanlardan
ne bileyim ya gelişimi durduysa?Eee derdi ne de korkuyon o zaman
Kan verseydin kuzum sağlık ocağında falanne bileyim ya gelişimi durduysa?
kendimi çok iyi hissediyorum çünkü bir haftadır
ya bhcg düşüyorsa diye kuruntu yaptım.
yyok ya o işleri geçtik artık kandan anlamam ki benim kan değerleri çoktan 6 haneye çıkmıştır. bekleyeceğim işte perşembeye kadar.Kan verseydin kuzum sağlık ocağında falan
İşte ister istemez insan düşünüyor heralde bebeğim ya bişey olursa diye. Bide zor gelince sıpayyok ya o işleri geçtik artık kandan anlamam ki benim kan değerleri çoktan 6 haneye çıkmıştır. bekleyeceğim işte perşembeye kadar.
eşim de bir tuhaf hayal bile kuramıyorum korkudan dedi dün gece ya bir şey olursa diye...