- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.781
Duphaston kullanan var mı burda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi aynı durumdayız ozaman Allah yardımcımız olsun.Henüz tekrar gitmedim ama içim ferah
Ben kullandim 2 ayDuphaston kullanan var mı burda?
Bir ay da tüm kutuyu mu içtiniz yoksa 5 gün müBen kullandim 2 ay
Tum kutuyuBir ay da tüm kutuyu mu içtiniz yoksa 5 gün mü
Anladım çok teşekkür ederimTum kutuyu
Ben en kullandım tüm kutusu adetin 16.günü başlayarak bitirdim ve adet olmstumDuphaston kullanan var mı burda?
Canım burası dua topiği değil. Dua topiklerine yaz istersenbende katilmak istiuorum bebek icin dua gruplariniza
Benim bu ay da olmadı hayırlısı artık zaten belirti olmadan hamile kalamayacağım anlaşılan sürpriz yapmayacak kerata 2 yıl oldu hala gülebiliyorum negatifi görünce ılgıncCanım burası dua topiği değil. Dua topiklerine yaz istersen
Günde kaç tane içtiniz bazıları 3 yazmış dört alan bile varmışBen en kullandım tüm kutusu adetin 16.günü başlayarak bitirdim ve adet olmstum
Bir de özel değilse sorununuz neydi de verdi? Bende pkos var eşimde bir şey yokBen en kullandım tüm kutusu adetin 16.günü başlayarak bitirdim ve adet olmstum
Gülebilmekte güzel Allaha bıraktık nasip edecek ama bakalım ne zaman. Eminim en güzel zamanda Evleneli mi 2 yıl oldu kuzu yoksa bebek isteyeli miBenim bu ay da olmadı hayırlısı artık zaten belirti olmadan hamile kalamayacağım anlaşılan sürpriz yapmayacak kerata 2 yıl oldu hala gülebiliyorum negatifi görünce ılgınc
Kimseler yok muMerhaba ablalarım. Şu sonuçlara bakar mısınız? Nasıllar sizce gidemedim doktora
Tamam teşekkür ederim ❤Ben varim ama tahlil sonuclarindan anlamam
Merhaba ablalarım. Şu sonuçlara bakar mısınız? Nasıllar sizce gidemedim doktora
Ben burdayim kuzucuk benim kuzucukta şükür iyi hamilelik nasil gidiyor neler yapiyirsun?selam kızlarrrrr
sizi unutmadım nasılsınız?
Hayhatun nerelerdesin sen ya?
K KurkmantoluS naptın kuzucum yine mi korunma?
fer_nur bebiş nasıl canımmm?
Mavi Boncugumm iyi misin biraz daha kuşum?
Lostinparadise nerelerdesin kız?