Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kardeşim 😢😢
jandarma özel harekatta çalışıyomuş
Bu evlatlar ne zorluklarla büyüyolar
Benimde oğlum var içim sızlıyo 😔😔😔
Aynen evlat sahibi olmak için onca çaba sonra bir sürü sıkıntı stresle büyüt gözünden sakın
Ama gel gör ki hain bir kurşun onu senden alsın 😢
Ailenin yüreğindeki ateş sönmez artık ne güzel mertebedir ki şehit oldu deyip içlerini bir nebze de olsa ferahlatacaklar ama 😢😢😢 işte onu görememek koklayamamak😢😢😢😢

Aynen evlat sahibi olmak için onca çaba sonra bir sürü sıkıntı stresle büyüt gözünden sakın
Ama gel gör ki hain bir kurşun onu senden alsın 😢
Ailenin yüreğindeki ateş sönmez artık ne güzel mertebedir ki şehit oldu deyip içlerini bir nebze de olsa ferahlatacaklar ama 😢😢😢 işte onu görememek koklayamamak😢😢😢😢

Aynen öyle ateş düştüğü yeri yakar😢😢
Rabbim sabırlarını arttırsın O böyle takdir etmiş😢😢

Başınız sagolsun balikesirli olan mi akrabanizdi bende haberleri takip ediyordum sende yazmişsin cok üzüldüm

Evet canım balıkesirliler eşimin kuzeni oluyo sağolasın😔
Erkek kardeşi de birkaç ay önce idlip'te ölümden dönmüştü Allah ona ömür vermiş
O da hala tedavi görüyor parmakları çalışmıyomuş yine ucuz atlattı o onun yaşadığı valla Allah öyle bi yerden kurtardı onu

Evet canım balıkesirliler eşimin kuzeni oluyo sağolasın😔
Erkek kardeşi de birkaç ay önce idlip'te ölümden dönmüştü Allah ona ömür vermiş
O da hala tedavi görüyor parmakları çalışmıyomuş yine ucuz atlattı o onun yaşadığı valla Allah öyle bi yerden kurtardı onu
RABBİM zalim olanı, hain olanı KAHHAR ism-i şerifi ile kahretsin.
RABBİM ailelerine sabır versin. 😔

Kızlar şuan çok üzgünüm😢 eşimin teyzesinin oğlu şehit düşmüş az önce haberini aldık çocuğu tanımazdım ama ağlıyorum o da bir anne evladıydı😔 bekardı evlenecekti
Eşime dün son şu mesajları yollamış

"Abi operasyondayım internet çekmiyor resmi indiremedim bende özledim ❤❤❤
1 ay karakol görevine geldik abim dağdan inemiyoruz arayıp soramıyorum kusuruma bakma izinler de iptal oldu izne de gelemiyorum"

Son mesajı buydu😔 annesi ne haldedir şimdi
Eşim muhtemelen cenaze törenine bile gidemeyecek .. Rabbim mekanını cennet etsin
Hasan Kuzu kardeşimizin ruhu için Fatiha okuyalım😢😢😢
Rabbim şehadetini kabul etsin İnşAllah sabır versin tüm yakınlarına👐

Ne mutlu onlara ki cennetin en güzel yerindeler onlar ölü değildirler😔😔😔
Rabbim sehadetinii kabul kabul etsin..demek esinin kuzeniydi oylemi cok aci ya..1 erkek annesi olarak bunu yapanlarin eli kurusun rabbim kahri perisan etsin hepsini...biz killarina zarar geldiğinde oturup aglarken ..o annenin hali ne acidir.. Rabbim sabir versin..sabri cemill😔😔

Rabbim sehadetinii kabul kabul etsin..demek esinin kuzeniydi oylemi cok aci ya..1 erkek annesi olarak bunu yapanlarin eli kurusun rabbim kahri perisan etsin hepsini...biz killarina zarar geldiğinde oturup aglarken ..o annenin hali ne acidir.. Rabbim sabir versin..sabri cemill😔😔

Amin canım benim amin😢 bizimde oğullarımız var ne zorluklarla o yaşa geliyolar Rabbim bütün kahramanlarımızı korusun
Çok üzüldüm her biri evlat 😢
Jandarma özel harekatta çalışıyodu
nişanlıydı kendisi ara ara eşimle mesajlaşırlardı düğünümüzede gelmişti bende birkaç ay önce telefonda konuşmuştum😔 şimdi hayatta değil ama şehitlik mertebesiyle en güzel yerde😢
Cenazesine bile gidemedik
bugün defneceklermiş😔😔😔

X