Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahah kızlar sakin en son şubat sonu tüp bebek konuşuyorduk doktorla ben baya üzgündüm.
neyse zaten korona falan girince araya boşvermiştim
30 martta regl oldm hatta çok sevindim artık düzene girdi diye sonra gerçekten hiçbir özel çaba falan harcamadım ya cidden hani hep diyorlar ya ne zaman bıraktım o zaman oldu diye doğruymuş ben sadece vitamin kullandım.
nasıl oldu bilmiyorum

39+0 .. 20 nisan 2020 kız

Spinal anestezi oldum . Diğerleri normal olmasına rağmen. Meleğim doğum pozisyonunu almadi çünkü. Çok zor geçti ameliyat. Halen ağrılarim var. Ama genel olarak ikimizde ıyiyiz

Olsun kavuştunya düzelirsin bende spinal olmuştum çok beterdir bilirim ama geçecek o ağrılar inşallah çabucak toparlanırsın canım

39+0 20 nisan 2020 saat 15:58

Aynıyım canım kürtajın üstünden 1 sene geçti herkes doğurdu gitti... Nasip bekliyoruz
Yumurta takibi de yaptırdım birkaç ay önce ama Allah Ol demeden olmuyo işte
Bizede dua et nolur beklemek çok zor
Canım benim olacak insAllah sabır.. zor evet .. vakti var olacak... Allah'ım meleğimin hatırı için burada evlat isteyen başta Mavi Boncugumm olmak üzere herkese nasib et Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…