- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.641
ama ben üzülüyorum böyle oluncaNapayım gülüm ister istemez oluyor artık her adet oluşumda salya sümük ağlıyorum kürtajın üstünden 1 senem dolacak yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben üzülüyorum böyle oluncaNapayım gülüm ister istemez oluyor artık her adet oluşumda salya sümük ağlıyorum kürtajın üstünden 1 senem dolacak yakında
ama ben üzülüyorum böyle olunca
Kızzzzz hadi bakalim hayirli olsun senin adina çok sevindim kuzucuk haberdar et beni etiketle emi unutmakızlar nihayet başardımmm
Lütfen yıpratma kendini .İnaniyorum sende mutlu haberini vereceksin en kisa zamandaNapayım gülüm ister istemez oluyor artık her adet oluşumda salya sümük ağlıyorum kürtajın üstünden 1 senem dolacak yakında
tamam canlar buralardayım zaten yazışırızzzzKızzzzz hadi bakalim hayirli olsun senin adina çok sevindim kuzucuk haberdar et beni etiketle emi unutma
Yaaaaa çooook duygulandımmmmmmkızlar nihayet başardımmm
Ara ara giriyorum Artık nurummmKürklüm nerdesin K KurkmantoluS
Lütfen yıpratma kendini .İnaniyorum sende mutlu haberini vereceksin en kisa zamanda
Anlatsın ama biraz taktik virsinbenibekleyin şimdi seni büyük bi zevkle hamileler arasına alıcam
Biz ne zaman hamile kalcaz acepHe ya acaba kırbaç falan var mı Emine Hatayli bacıda kayboldu
Biz ne zaman hamile kalcaz acep
Ayy sanırım N Nisanesintisi01 de. Var diye biliyorumBizim topikte hamiş kalmayan yok demi K KurkmantoluS bi biz kaldık
Kuzu beni 27 mayıs yapsanaSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@hayalinizle Sat:18 temmuz
Emine Hatayli Sat:24 temmuz
@Yazgele Sat:14 eylül ERKEK
@Damla1989 24 Eylül ERKEK
@balbebekk
benibekleyin
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz 25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
@Reyosero 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
@Tatlim12345 Meleğine kavuştu
@sukufenazz 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
@mervana8794 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
@Lostinparadise 16 şubatta kavuştu
@hayaksii Meleğine kavuştu
fer_nur 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
K KurkmantoluS 26 nisan
@Smile Forever
@Kutsalll Enerjiii
@Nurov
@Umutumut82
@Papyoon
N Nisanesintisi01
@Semaknc
@Loriklorik
@Bohemianrapsodi 2 nisan
@AlyaHira 14 mayıs
@Beriberiberil
Kuzu beni 27 mayıs yapsana
Ayy sanırım N Nisanesintisi01 de. Var diye biliyorum ☺
Evet kuzum maalesef ben de artık benim olmas modunda olan biriyimAyy sanırım N Nisanesintisi01 de. Var diye biliyorum