- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.621
yaaa maşallah ne güzel Allah analı babalı büyütsünEvet 17 nisanda sezeryan oldum
Amin canim Allah en.kisa zamanda sizlerede nasip etsin.yaaa maşallah ne güzel Allah analı babalı büyütsün
Canım kürtaj olmadım kendi düştü 3 aylık kese vardı karnımdaAminbelki haber vermeye gelmişsindir diye düşündüm sende kürtaj olmuştun dimi ne kadar zaman geçti? Benim az kaldı 1 sene olacak☹ senin oğlan 5 miydi yaşı benimkini zor zaptediyorum ya istediği olmayınca hemen sinirlenip önündeki herşeyi fırlatıyo kendini yerlere atıyo bu durum inşallah geçicidir çocuklarda daraldılar parka da götüremicez artık
Canım kürtaj olmadım kendi düştü 3 aylık kese vardı karnımda
5 buçuk sayılır benimki de aynı dediğin gibi beni babasından, babasını benden kıskanır oldu. Kızınca ergen gibi kapıları falan çarpıyor, eğer hızlı çarpamazsa tekrar açıp tekrar çarpıyorAllah yardımcımız olsun ☺
Kaç yaşındaydı seninki canım?Amin ay hakkaten ya hırslarını alana kadar devam ediyolarbenimki küçük daha ama şimdiden başladı o krizlere önümde zorlu bi süreç var düşündükçe geriyor beni
Tuvalet eğitimiama henüz hazır değil o yüzden başlamadım yaza az kaldı o zaman denicem inşallah çok zorlanmadan atlatırım şu süreci☹ altını pisletince hala rahatsız olmuyor hatta bazen açtırmak istemiyor☹
Kaç yaşındaydı seninki canım?
İki yaşı dolduktan 1-2 ay sonra alıştırdım canım zor bir süreç maalesef ama pes edip başa sarmamak lazım2,5 yaşında canım 4,5 ay sonra inşAllah 3 yaşına girecek 3'e kadar kasmicam çünkü erkek çocukları daha geç alışıyor çevremdende görüyorum
Sen ne zaman nasıl alıştırdın?
İki yaşı dolduktan 1-2 ay sonra alıştırdım canım zor bir süreç maalesef ama pes edip başa sarmamak lazım
moralim o kadar bozuk ki bu topiğe giresim bile yok.
ya iki yıl olacak nerdeyse hiç pozitif görmedim daha bir kere bile tutmadı çoğunuz biliyorsunuz pko la uğraştım artık kendiliğinden adet görüyorum 32-35 arasında geliyor.
ama yok işte yok yine 29. gündeyim göğüslerim şiş acıyor.
rahmin olduğu yer içerden içerden kaşınıyor gibi.
ve çok şişti yumurtalıkların olduğu yer batma hissi var.
ama yine umutlanamıyorum ve kendimi çok çok enerjik hissediyorum oruç bile zerre etkilemiyor.
yine uzun yazdım ama demiştim size ara ara içimi dökmeye geleceğim diye
Cnm bende testere disli aslan pencesi icmistim hormon bozuklugundan dolayi. Insallah sifa bulursunuz .Iyiyim canım sen nasılsın? Evet adet oldum malesef. Düzensizlik oldu sanırım o da gebe kalmayı olumsuz etkiliyor. Düzene girmesi için testere dişli aslan pençesi çayına başladım. Bakalım hayırlısı
Allah yardimcin olsun kuzum...5 günluk olduk ama yorucu gibi olacak sanki
Sagol canım yenidogan zor degilde oğlum var o beni zorluyor daha cokAllah yardimcin olsun kuzum...
Ayyy cnm ikisiyle birden ben dusunemiyorum... insallah kiskanclik ve gerileme olnaz oglunda... kolay gelsin cnm. Benim kiz 5 aylik oldu ,ilk donemleri dusunemiyorum bile.Sagol canım yenidogan zor degilde oğlum var o beni zorluyor daha cok
Kıskançlik yok oğlumda cok seviyor kardesini ben 2gun hastanede yattim cikisla beraber 3 gun oldu benim pesimi birakmiyor beni birakip gitme diyo sürekli etkilendi onsuz 2 gece 3 gun oluncaAyyy cnm ikisiyle birden ben dusunemiyorum... insallah kiskanclik ve gerileme olnaz oglunda... kolay gelsin cnm. Benim kiz 5 aylik oldu ,ilk donemleri dusunemiyorum bile.
aşkımmmm yapma böyleeeeeBakalım benimde 15 aylık hasretim ne zaman bitecek
aşkımmmm yapma böyleeeee