Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dua edin nolur 😔suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 😭 1800 gram dediler çok küçük daha 😭tutamiyorum kendini çok zormuş
Daha çok erken değil mi neden suyun gelmiş olabilir ki canım. Allahım yar ve yardımcın olsun 😐

Kızlar dua edin nolur 😔suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 😭 1800 gram dediler çok küçük daha 😭tutamiyorum kendini çok zormuş
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Hiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanede 😔
Ya kuzum Allahım meleklerini göndersin inşallah yanına çok üzüldüm 😣😣
Sağlıklı bi şekilde hayırlı zamanda gelsin inşallah.
çocuklar nerde kim bakıyor

Hiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanede 😔
Canım benim ya, geçmiş olsun ama kaygılanma, bu kilolarda yapılan doğumlar da oluyor ve sağlıkla büyüyor bildiğim kadarıyla, sağlıkla kucağına gelecek inşallah, içini ferah tut

gecmis olsun cnm insallah zamanını bekler minigin hayirla saglikla..cok stres falanmi yaptin yada yoruldun falanmi?neden olduki varmiydi erken dogum riskin?

Ah canım üzüldüm ya nasıl şuan durumun? Rabbim yavrunu sana bağışlasın
sakin olmaya çalış 600 gram doğup yaşayan bebekler var Allah ömür vermişse her türlü yaşatır sen kendine dikkat et daha önceki haftalarda böyle bi sıkıntın var mıydı bir anda mı oldu? ☹️

X