- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.501
Kuşum sen bana ben okurum diyorsan, sen giremediğin zaman ben okudu işaretleyim. Sen duanın ve kişilerin ss ni alPeki internetim biterse nolacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşum sen bana ben okurum diyorsan, sen giremediğin zaman ben okudu işaretleyim. Sen duanın ve kişilerin ss ni alPeki internetim biterse nolacak?
Kuşum sen bana ben okurum diyorsan, sen giremediğin zaman ben okudu işaretleyim. Sen duanın ve kişilerin ss ni al
Doğurdum bebişim doğurdum kız sağolsun telefonu artık alamıyorum elime valla terkeder miyim yoksa hiç seniiiiii
Daha çok erken değil mi neden suyun gelmiş olabilir ki canım. Allahım yar ve yardımcın olsunKızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
Gecmis olsun canım sakin ol Allah yardimcin olsun.Kızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaKızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
Cnm cok gecmis olsun.. allah yardimcin olsun.Kızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
1 hafta önce dönmüştü şimdi yine ters dönmüş dönerken mi oldu bilmiyorum çok erken daha 31 haftalık sürekli geliyor suyum 1800 gramDaha çok erken değil mi neden suyun gelmiş olabilir ki canım. Allahım yar ve yardımcın olsun
Cnm cok uzulmemeye calis. Allah korusun daha kotu bisey olur. Moralini ii tutki bebekte ii olsun allahin izniyle1 hafta önce dönmüştü şimdi yine ters dönmüş dönerken mi oldu bilmiyorum çok erken daha 31 haftalık sürekli geliyor suyum 1800 gram
Doktorlar ne diyor peki canım. Şuan 7 buçuk aylık oluyor yani değil mi1 hafta önce dönmüştü şimdi yine ters dönmüş dönerken mi oldu bilmiyorum çok erken daha 31 haftalık sürekli geliyor suyum 1800 gram
Hiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanedeDoktorlar ne diyor peki canım. Şuan 7 buçuk aylık oluyor yani değil mi
Ya kuzum Allahım meleklerini göndersin inşallah yanına çok üzüldümHiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanede
Canım benim ya, geçmiş olsun ama kaygılanma, bu kilolarda yapılan doğumlar da oluyor ve sağlıkla büyüyor bildiğim kadarıyla, sağlıkla kucağına gelecek inşallah, içini ferah tutHiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanede
Gercektenmi inşallahCanım benim ya, geçmiş olsun ama kaygılanma, bu kilolarda yapılan doğumlar da oluyor ve sağlıkla büyüyor bildiğim kadarıyla, sağlıkla kucağına gelecek inşallah, içini ferah tut
gecmis olsun cnm insallah zamanını bekler minigin hayirla saglikla..cok stres falanmi yaptin yada yoruldun falanmi?neden olduki varmiydi erken dogum riskin?Hiç bişey demiyolar 3 saatte bir nst 3 hafta tutmaya çalışıcaz diyolar ama su gidiyor surekli ciğer gelistirici iğne vurdular yatıyorum hastanede
Doğurdum bebişim doğurdum kız sağolsun telefonu artık alamıyorum elime valla terkeder miyim yoksa hiç seniiiiii☺
Kızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
Benimde 14 Mayıs yazar mısınız? Bu ay olmadı bugün adet oldum gelecek aya umutlar inşaAllah