- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.401
Hayırlı sabahlar bebekim burdayım
Kesinlikle kullanma. Hayit yeterince etkili bi bitki. Birlikte kullanilmaz bunlar.Kızlar hayıt suyu ile soğan kürü aynı anda kullanılır mı bilgisi olan var mı
Hayırlı sabahlar bebekim burdayım
Benim geri uyuma vaktim geldiHayırlı sabahlar canikom
Benim geri uyuma vaktim geldi
Uzun bi süre tadını çıkaracak gibiyimUyu bakalım tadını çıkar bende uyumak istiyorum ama bu uşak bırakmıyo sabahın köründe ayakta
Uzun bi süre tadını çıkaracak gibiyim
Yani önümüzdeki 1 yıl daha uyurum ben en azNerden biliyon gı orası hiç belli olmaz
Bi bakmışsın ikizlere hamilesin o zaman apışıp kalırsın
Yani önümüzdeki 1 yıl daha uyurum ben en az
KorunucamNiye la bebe işi ne oldu?korunmican heralde
Doktora gidemedim ya kuzu bende hiç riske atmayım dedim. Civan perçemi içiyorum bu ay. Önümüzdeki ay durum ne olur bilememNiye yavrum hayırdır bişey mi oldu?
Doktora gidemedim ya kuzu bende hiç riske atmayım dedim. Civan perçemi içiyorum bu ay. Önümüzdeki ay durum ne olur bilemem
Yok yavru aslında dönemle alakası yok, ama emin olamiyorum. Belki diyorum burda duyduğum kişilerden farklı bi durum var bende belki düşük Vs riski yüksek. Şimdi 1 ay kaybetmeyim derken, o mutluluğu yaşayıp 3-4 hatta 8-9 ay sonra kaybetmek daha zor olur diye düşünüyorum o yüzden tam karar veremiyorumİnşallah bu dönem geçici Allah'ın izniyle bu sıkıntıyı atlatırsak gidersin zaten
nolacak halimiz bakalım Allah Kerim
Nasipse her türlü verir biliyosun ama galiba şu dönemden dolayı sen ertelemek istiyosun
haklısın tabi düşünmek lazım
ben yaşımdan dolayı erteleyemiyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Yok yavru aslında dönemle alakası yok, ama emin olamiyorum. Belki diyorum burda duyduğum kişilerden farklı bi durum var bende belki düşük Vs riski yüksek. Şimdi 1 ay kaybetmeyim derken, o mutluluğu yaşayıp 3-4 hatta 8-9 ay sonra kaybetmek daha zor olur diye düşünüyorum o yüzden tam karar veremiyorum
Iyim elhamdulillah canim burdayim aslinda ama heryere ugramiyorum pek.. sen nasilsin canimm iyimisin
Eve balım yara için. Hani doktora gidemedüm yaYaradan dolayı mı diyosun? O zaten muayenede belli olur kuzum hani sıkıntı varsa zaten ertelersin Allah o tür acılar yaşatmasın
Ben herzaman derim hamile kalmak önemli değil önemli olan devam edip etmediği....
Bazı insanlar hani hiç bi kere bile çift çizgi göremedim diyolar ama görüpde ilerde yıkılmaktansa hiç görmemek çok daha iyidir
Hayırlısını dilemeliyiz o yüzden
Teşekkür ediyorum kullanmamKesinlikle kullanma. Hayit yeterince etkili bi bitki. Birlikte kullanilmaz bunlar.