- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.441
Canım bana da rahim filmi çekindiğim zaman rahim ağzında yara var demişti sonra işte bana 4 ay kadar klomen kullandırdı yine gebelik elde edemedim tabi bu 4 ay içinde farklı farklı bir sürü antibiyotikler fitiller falan kullandım. Geçmiş yok bişey dedi 4. Ay da tekrar baktı enfeksiyon rahimin önünü kapatmış buradan sperm ler geçemez ki yakalım dedi. Öyle söyleyince ben sinir oldum 4 aydır aklın nerdeydi diye sonra başka doktora gittim o doktorda yok yaran falan dedi. Ona da inanmadım başka doktora gittim oda yara yok dedi. Benim De çok kafama takılıyor. Ama iki doktorda yok olsa da gebeliğe engel değil o dediİnşallah kuzum. Ay valla bilmiyorum doktora gidemediğimiz için bişeyler deniyorum. Ama doktorlara da güvenmiyorum artık. Birinin öenmsemdiği şeyi biri korkunç bişey gibi görüyor. Sinirlerim bozuldu. Nerdeyse 2 yıldır boş beleş doktor doktor gezdim elde var sıfır. Evet biliyorum herşey sebep zamanı gelince olacak ama sinirlerim bozuluyor artık
Ay allahım bu doktorlar. Abi nasıl farklı görebiliyorlar ben anlamıyorum ki.Canım bana da rahim filmi çekindiğim zaman rahim ağzında yara var demişti sonra işte bana 4 ay kadar klomen kullandırdı yine gebelik elde edemedim tabi bu 4 ay içinde farklı farklı bir sürü antibiyotikler fitiller falan kullandım. Geçmiş yok bişey dedi 4. Ay da tekrar baktı enfeksiyon rahimin önünü kapatmış buradan sperm ler geçemez ki yakalım dedi. Öyle söyleyince ben sinir oldum 4 aydır aklın nerdeydi diye sonra başka doktora gittim o doktorda yok yaran falan dedi. Ona da inanmadım başka doktora gittim oda yara yok dedi. Benim De çok kafama takılıyor. Ama iki doktorda yok olsa da gebeliğe engel değil o dedi
Ne diye arıyor ki öylesine miKızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen
Canı sıkılıyor heralde arıyor Napiyosunuz ilk iş oğlunu soruyor nerde diye halbuki günde 2 3 defa da onu arar eşimde sinirlenir çocuklarla konuşur aynı klasikNe diye arıyor ki öylesine mi
Canım çocuğum yok hala 2.5 yıl olduAy allahım bu doktorlar. Abi nasıl farklı görebiliyorlar ben anlamıyorum ki.
seninde mi yok şuan çocuğun.
engel değil evet ama doktor korun diyor, düşük ve erken doğum riski olur bu şekilde hamile kalırsan diyor.
inanır mısın tam 13 ay enfeksiyon için uğraştım. Korundum. O geçti şimdi bu çıktı
Iyim elhamdulillah canim burdayim aslinda ama heryere ugramiyorum pek.. sen nasilsin canimm iyimisin
Oy oyCanım çocuğum yok hala 2.5 yıl oldu
Kızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen
Canı sıkılıyor heralde arıyor Napiyosunuz ilk iş oğlunu soruyor nerde diye halbuki günde 2 3 defa da onu arar eşimde sinirlenir çocuklarla konuşur aynı klasik
İllaki merak ediyodur bişey demiyorum da hergün hergün canım istemiyor hiç bir problem yok çok şükür kendi annemle bile bu kadar konusmuyoruz dediğin şekilde desem laf çıkarır eşimi arar ağlar ben merak ediyorum o işim var diyo der çok fena oyuzden sessiz kalıyorumSen hamilesin diye seni mi merak ediyo acaba yoksa oğlunu mu onu merak ediyosa onu arasın ohoooo ben kaynanamın nice telefonlarını açmamışımdırsebepsiz değil tabi nedenlerim vardı sen rahatsız oluyosan her seferinde açmak zorunda değilsin ben hele bide hamile olsam çoluk çocukla uğraşıcam yatmaya fırsat bile kalmaz o halimle kimseyle uğraşamazdım zaten... Bence bidahaki arayışında aç ve de ki anne ben çocuklarla evle uğraşmaktan telefonlara bakamıyorum hamile halimle zorlanıyorum zaten açamazsam anlarsın de . Böyle dersen belki sürekli aramaz oğlunada şikayet edemez sen akşama kadar yatmıyosun 2 çocuk var onlar yetiyo zaten. Hiç canını sıkma dediğim gibi yap böyle söyle ki haklıyken haksız duruma düşmeyesin
Çok iyi anlıyorum ama sana bir şey söyleyeyim mi tüm hislerin kendi içinde kötü bir tarafı var, bak ben de iki kimyasal iki dış gebelik yaşayınca kendimi yetersiz görmeye başladım, hamile kalamayan da en azından hamile kalabiliyorsun diyor, herkes yaşadığı durumun kötü tarafını derinden hissediyor aslında, belki bekliyor olmak bu histen daha iyidir, bilemedim ki, yani her biri kendi içinde kötü hissettiren durumlar, çok iyi anlıyorum.Kuzum üzmüyorum ama sıkıldım bu durumdan. Hani denersin beklersin tamam da bu durum sıkıcı.
Kuzum işte yazdığım gibi, metotreksat dolayısıyla korunuyorduk, o nedenle sık girmek istemedim,iyiyim ama, senin bebişin nasıl? Büyüyor mu şekerSen nerelerdesin canım iyi misin?
Doğru kuzum. Ama işte herkesin derdi kendine ağır dedikleri bu olsa gerek. Rabbim sonumuzu hayır etsin.Çok iyi anlıyorum ama sana bir şey söyleyeyim mi tüm hislerin kendi içinde kötü bir tarafı var, bak ben de iki kimyasal iki dış gebelik yaşayınca kendimi yetersiz görmeye başladım, hamile kalamayan da en azından hamile kalabiliyorsun diyor, herkes yaşadığı durumun kötü tarafını derinden hissediyor aslında, belki bekliyor olmak bu histen daha iyidir, bilemedim ki, yani her biri kendi içinde kötü hissettiren durumlar, çok iyi anlıyorum.
Acil durumlara müdahale ediyoruz yalnızca yavrum, sakin şimdilikDoğru kuzum. Ama işte herkesin derdi kendine ağır dedikleri bu olsa gerek. Rabbim sonumuzu hayır etsin.
sen çalışıyor musun. Korona da diş hastaneleri açık mı
Ay inşallah ihtiyacımız olmaz. Nefret ettim diş doktorlarından ahahhAcil durumlara müdahale ediyoruz yalnızca yavrum, sakin şimdilik
Şuan aynı düşüncedeyim kuzum bayanla artık benim olmaz diyorum ve koronadan sonra tüp bebek için başlamayı düşünüyoruz eşimle keşke bize de böyle sürpriz olsaAllah razı olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kavuşmanı nasip etsin
Allah Ol deyince bütün imkansızlıklar yok olur
N Nisanesintisi01 kuzum bakumudu azalan ya da tükenen bütün herkes görsün böyle örnekler çok var zaten
Kuzum işte yazdığım gibi, metotreksat dolayısıyla korunuyorduk, o nedenle sık girmek istemedim,iyiyim ama, senin bebişin nasıl? Büyüyor mu şeker
Eşin çok mu anneci ? Aslında eşinle konuşman lazım hamilesin üstelik strese giriyorum desen eşin anlayışla karşılamaz mıInsallah cnm bide etkileniyorum heralde dün akşam virüs geçmezse napıcaz dedim eşime annemler gelir dedi kadın diyaliz hastası hafta da 3 kez hastanede 4 saat kalıyor ben bu virüsten çok korkuyorum kendi annem bile gelemezken kaynanamın gelmesini hiç istemem hiç biseye elini sürmez asla hizmet bekler şeker hastası olduğundan sık sık sofra kurmam gerekiyor hem doğum yapıp hemde hizmet çok yorucak beni