Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana doktor ne dedi yara konusunda başlangıç mı yoksa ilerlemişmi?
Canım nerdeyse 1 yılı geçkindir var yara ve geçmedi. İlerlediğini falan söylemedi. Ama kanamalı bi yara dedi.
Mavi Boncugumm civan perçemi iyi geliyor demişti onu içiyorum akşamları. Şimdi de oturma banyosu yapacağım netten baktım da iyi geliyormuş. İnşallah bi dahaki doktora gitmeme geçti der

Çok geçmiş olsun dikkat et mikrop kapabilirsin bence ortalık düzelince yara dondurma veya yakma işlemi yaptır ben yaktırdım geçti farklı doktora gittim sormuştum yara falan yok demişti yani işlemsiz başka şey uygulama allah şifa versin inşallah

İnşallah kuzum. Ay valla bilmiyorum doktora gidemediğimiz için bişeyler deniyorum. Ama doktorlara da güvenmiyorum artık. Birinin öenmsemdiği şeyi biri korkunç bişey gibi görüyor. Sinirlerim bozuldu. Nerdeyse 2 yıldır boş beleş doktor doktor gezdim elde var sıfır. Evet biliyorum herşey sebep zamanı gelince olacak ama sinirlerim bozuluyor artık

Bu konularda özel bir hastaneye git kürtaj olsun yara yaktırma işlemlerini özelde oldum sonuçta rahim hassas bölge inşallah tedavi olunca bir ay adet olmayı bekler benim gibi 2 ci ay hamile kalırsın inşallah

Bu konularda özel bir hastaneye git kürtaj olsun yara yaktırma işlemlerini özelde oldum sonuçta rahim hassas bölge inşallah tedavi olunca bir ay adet olmayı bekler benim gibi 2 ci ay hamile kalırsın inşallah
Kuzum ben hep özele gittim zaten, devlet has hiç gitmedim ki

Kızlaaaar, selaaaam, napıyosunuz? Size hemen bir soru soracağım, bu dönemde hamilelik öneriliyor mu? Siz ne diyorsunuz?ya da doktorlarınızdan nasıl bilgiler aldınız?

Aman kuzu ne biliyim ya. Benim kaderim korunmak. Benim ürememi istemiyorlar
rahimde kanamalı bi yara varmış Kuzu
Allah allah, ben de sendenim yavrum, bi tüpümü verdim, canımı da vermeden vaz mı geçsem diyorum bazen ama sıkma canını, gençsin, böyle böyle olur inşallah,çünkü hikayeler hep benzer, 8 düşük yapıp pes etmeyen var, biz daha şükür ne yaşadık, okur inşallah bizim de bebişlerimiz, üzme kendini hiç.

Kuzum üzmüyorum ama sıkıldım bu durumdan. Hani denersin beklersin tamam da bu durum sıkıcı.

Kızlaaaar, selaaaam, napıyosunuz? Size hemen bir soru soracağım, bu dönemde hamilelik öneriliyor mu? Siz ne diyorsunuz?ya da doktorlarınızdan nasıl bilgiler aldınız?

Ben korunmuyorum bu ayda da yumurta takibi için 2 defa gitmiştim sonra yumurtamdan dolayı devam edemedik ama doktor adetin 2.günü yine gel dedi
Bana geçen ay sormuştu ara verecekmisin diye yok dedim ben Allah'tan hayırlısını diliyorum zaten olmazsa hayırlı değilmiş derim bekleyecek zamanım yok
Sen ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…