-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.421
Canım sana doktor ne dedi yara konusunda başlangıç mı yoksa ilerlemişmi?Eve balım yara için. Hani doktora gidemedüm ya
Canım nerdeyse 1 yılı geçkindir var yara ve geçmedi. İlerlediğini falan söylemedi. Ama kanamalı bi yara dedi.Canım sana doktor ne dedi yara konusunda başlangıç mı yoksa ilerlemişmi?
Çok geçmiş olsun dikkat et mikrop kapabilirsin bence ortalık düzelince yara dondurma veya yakma işlemi yaptır ben yaktırdım geçti farklı doktora gittim sormuştum yara falan yok demişti yani işlemsiz başka şey uygulama allah şifa versin inşallahCanım nerdeyse 1 yılı geçkindir var yara ve geçmedi. İlerlediğini falan söylemedi. Ama kanamalı bi yara dedi.
Mavi Boncugumm civan perçemi iyi geliyor demişti onu içiyorum akşamları. Şimdi de oturma banyosu yapacağım netten baktım da iyi geliyormuş. İnşallah bi dahaki doktora gitmeme geçti der
İnşallah kuzum. Ay valla bilmiyorum doktora gidemediğimiz için bişeyler deniyorum. Ama doktorlara da güvenmiyorum artık. Birinin öenmsemdiği şeyi biri korkunç bişey gibi görüyor. Sinirlerim bozuldu. Nerdeyse 2 yıldır boş beleş doktor doktor gezdim elde var sıfır. Evet biliyorum herşey sebep zamanı gelince olacak ama sinirlerim bozuluyor artıkÇok geçmiş olsun dikkat et mikrop kapabilirsin bence ortalık düzelince yara dondurma veya yakma işlemi yaptır ben yaktırdım geçti farklı doktora gittim sormuştum yara falan yok demişti yani işlemsiz başka şey uygulama allah şifa versin inşallah
Bu konularda özel bir hastaneye git kürtaj olsun yara yaktırma işlemlerini özelde oldum sonuçta rahim hassas bölge inşallah tedavi olunca bir ay adet olmayı bekler benim gibi 2 ci ay hamile kalırsın inşallahİnşallah kuzum. Ay valla bilmiyorum doktora gidemediğimiz için bişeyler deniyorum. Ama doktorlara da güvenmiyorum artık. Birinin öenmsemdiği şeyi biri korkunç bişey gibi görüyor. Sinirlerim bozuldu. Nerdeyse 2 yıldır boş beleş doktor doktor gezdim elde var sıfır. Evet biliyorum herşey sebep zamanı gelince olacak ama sinirlerim bozuluyor artık
Kuzum ben hep özele gittim zaten, devlet has hiç gitmedim kiBu konularda özel bir hastaneye git kürtaj olsun yara yaktırma işlemlerini özelde oldum sonuçta rahim hassas bölge inşallah tedavi olunca bir ay adet olmayı bekler benim gibi 2 ci ay hamile kalırsın inşallah
Doktora gidemiyoruuz ki bilgi alalım kuzuKızlaaaar, selaaaam, napıyosunuz? Size hemen bir soru soracağım, bu dönemde hamilelik öneriliyor mu? Siz ne diyorsunuz?ya da doktorlarınızdan nasıl bilgiler aldınız?
Kız kürklü sen misin?Doktora gidemiyoruuz ki bilgi alalım kuzu
İvitKız kürklü sen misin?
Nerelerdesin sen bakiyimKız kürklü sen misin?
Napıyosun kuzum? Nasıl gidiyor? Keyfin yerinde mi?
Şükür diyelim kuzumNapıyosun kuzum? Nasıl gidiyor? Keyfin yerinde mi?
Kız aman, dış gebelik operasyonundan sonra bi süre ara verdik ya bebişe, buraya girince de isteğim pekişiyor, ondan uzak kalıyorum bebişim, valla yoksa hep aklımdasınız, özledim sizi vallaNerelerdesin sen bakiyim
Şimdi okudum bişeler de ne yarası ki bu?Şükür diyelim kuzum
ben yine korunmalarda
Aman kuzu ne biliyim ya. Benim kaderim korunmak. Benim ürememi istemiyorlarŞimdi okudum bişeler de ne yarası ki bu?
Allah allah, ben de sendenim yavrum, bi tüpümü verdim, canımı da vermeden vaz mı geçsem diyorum bazenAman kuzu ne biliyim ya. Benim kaderim korunmak. Benim ürememi istemiyorlar
rahimde kanamalı bi yara varmış Kuzu
Kuzum üzmüyorum ama sıkıldım bu durumdan. Hani denersin beklersin tamam da bu durum sıkıcı.Allah allah, ben de sendenim yavrum, bi tüpümü verdim, canımı da vermeden vaz mı geçsem diyorum bazenama sıkma canını, gençsin, böyle böyle olur inşallah,çünkü hikayeler hep benzer, 8 düşük yapıp pes etmeyen var, biz daha şükür ne yaşadık, okur inşallah bizim de bebişlerimiz, üzme kendini hiç.
Kızlaaaar, selaaaam, napıyosunuz? Size hemen bir soru soracağım, bu dönemde hamilelik öneriliyor mu? Siz ne diyorsunuz?ya da doktorlarınızdan nasıl bilgiler aldınız?
Kızlaaaar, selaaaam, napıyosunuz? Size hemen bir soru soracağım, bu dönemde hamilelik öneriliyor mu? Siz ne diyorsunuz?ya da doktorlarınızdan nasıl bilgiler aldınız?