- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.381
tmm cnm doktora danışıp alayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm doktora danışıp alayim
Hayırlısı olsun canımSelamlar benim bu ay da olmadı malesef regl oldum. Her şeyde vardır bir hayır. Pandemide çocuk sahibi olmayı istemek de zor. Pandemi bitene kadar ara vermek istiyorum. Ama takipte kalacağım
Selamlar benim bu ay da olmadı malesef regl oldum. Her şeyde vardır bir hayır. Pandemide çocuk sahibi olmayı istemek de zor. Pandemi bitene kadar ara vermek istiyorum. Ama takipte kalacağım
Evet hayırlısı böyleymiş canım başladığın zaman yine bat verirsin inşallah
Rakamlar öyle hızla yükseliyorki korkutuyor insanı Allah kurtarsın en kısa zamanda hepimizi
Aleyküm selamselam arada derede ben geliyorum ses vermek için.
Günaydın herkese. Be güzel konu başlığı bu ben de katılabilir miyim
selam arada derede ben geliyorum ses vermek için.
Gebeligini daha bir kaç gün önce öğrenen bir anne adayiyim istanbuldan katılıyorum. Herkese surecte başarılar dilerimHoşgeldiniz tabiki katılabilirsiniz buyrun kendinizden biraz bahsedermisiniz
Gebeligini daha bir kaç gün önce öğrenen bir anne adayiyim istanbuldan katılıyorum. Herkese surecte başarılar dilerim
Ilk çocuk.asla beklemiyordum eşimin sperm kalitesi çok düşük. Benimse yas 37. Korona bitsin bi doktora gideriz falan diyorduk. Ben diyet ve agir spor yapiyordum beklemedigim icin,gunde 800 ip atlayan biriyim. ilac falan kullaniyordum gribal...bir baktim gebeyim. Sakın olmaz demeyin. Valla belli olmuyor. Gerci bundan sonrasi onemli...ama Allah isteyen herkese versin insallah. Tabikindua ederim.Oo maşallah Allah hayırlı etsin sağlıkla kavuştursun bizede dua edin
İlk çocuk mu başka var mı? Bende İstanbul'dayım bu arada
Ilk çocuk.asla beklemiyordum eşimin sperm kalitesi çok düşük. Benimse yas 37. Korona bitsin bi doktora gideriz falan diyorduk. Ben diyet ve agir spor yapiyordum beklemedigim icin,gunde 800 ip atlayan biriyim. ilac falan kullaniyordum gribal...bir baktim gebeyim. Sakın olmaz demeyin. Valla belli olmuyor. Gerci bundan sonrasi onemli...ama Allah isteyen herkese versin insallah. Tabikindua ederim.
Biz de daha bugun öğrendik miniğimiz geliyor 3 haftalığım ❤
Canım ben 16 şubatt doğurdum bebeğim 54 günlük oldu. Gaz ssncılarıyla cebelleşiyorux işte ne yapalım
Canım ben 16 şubatt doğurdum bebeğim 54 günlük oldu. Gaz ssncılarıyla cebelleşiyorux işte ne yapalım