Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zamanla düzene girer inşallah
Bende bi kürtaj yaşadım 11 ay önce☹
geçen sene mayıstı senem dolacak
Allah bidaha yaşatmasın düşüğü kürtajı hiçbirimize amin

Çok geçmiş olsun. Amin...Allah bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin

Benimki erken bıraktı öğle uykusunu 2 yaşından sonra uyumak istemedi öğlenleri
Ara ara zorladım öyle yatırdım daha yatmıyor
anca sabah çok erken kalkarsa öyle uyuyor nadiren...yaz geliyor parka da götüremicez bu gidişle dua edelim hep beraber yarın berat kandili beraatimiz kurtuluşumuz olur inşÂllah amin

Kızlar gittim doktora regl göre 29+4 ken ultrasonda 30+4 cıktı 1700 kilo dedi baş aşağı dönüş yapmış sükür daha ters dönermi diye sordum daha dönmez dedi sertleşmeler kasılmalar normal dedi Suyu fazla dedi yine 1 ay sonra tekrar gel dedi hastane çok boştu eve gelir gelmez üstümü makina attım insan korkuyor birde tahmini doğum 20 hazirandi şimdi 12 haziran dedi

Maşallah sağlıkla doğurursun inşallah canım
Ne çabuk 30 oldun daha dün gibiydi...
Diğerleri normal doğdu heralde dönüş yapmaz inşallah ama o çokda bilinemez
Ablamın son haftalarında bebeğin başı yukarı çıkmıştı daha sonradan tekrar aşağı inmiş
normal doğum oldu

haftanin ileride olmasi basindan beri

bebegin ileri gözükmesi basindan beri mi vardi.benimde geriden geliyir.senin cinsiyet erkek miydi

Gerçekten çok çabuk geçiyor günler Evet cnm normal doğurdum inşallah buda normal doğar bu zor günlerde refakatçı bile kabul etmiyolar ayaklanırım hemen

bebegin ileri gözükmesi basindan beri mi vardi.benimde geriden geliyir.senin cinsiyet erkek miydi
Evet başından beri 1 hafta önden gidiyor erkek bebek ondan heralde, kızıma hamileyken 2 hafta geriden geliyordu ama zamanın da doğum oldu düzeliyor sonradan balık hapını ihmal etme çok faydası oluyor

Evet başından beri 1 hafta önden gidiyor erkek bebek ondan heralde, kızıma hamileyken 2 hafta geriden geliyordu ama zamanın da doğum oldu düzeliyor sonradan balık hapını ihmal etme çok faydası oluyor
ayy hadi insallah hayirla saglikla kizim ollur.balik hapini kacinci haftadan sonra kullaniyiruz ki .ne gibi faydasi var .geriden geldiği icin mi?

Gerçekten çok çabuk geçiyor günler Evet cnm normal doğurdum inşallah buda normal doğar bu zor günlerde refakatçı bile kabul etmiyolar ayaklanırım hemen

İnşallah evet ben ablamı doğumdan sonra hastaneye görmeye gidemedim ama 1 gün geçmeden taburcu oldu normal doğumun en güzel yanlarından biri...Rabbim birgün banada hayırlısıyla yaşatsın bu arada bebek gelişiminin bence cinsiyetle alakası yok canım
Çünkü ben oğluma hamileyken o da geriden gelirdi hep 1 hafta bazen 10 gün geriden gelirdi ama buna takılmamak lazım neticede adet günümüzde hamile kalmıyoruzki
Yani o yüzden illa son adete göre ilerlemesi mantıksız hatta...mesela ablamın bu sefer kızı oldu, oğlu kızından daha az kiloyla doğmuştu
ama kızı maşallah hem boy hemde kilo olarak oğlundan öndeydi. Bunlar gelişimiyle ve döllenme zamanıyla alakalı bişey

Mavi Boncugumm ekmegi yaptim . Ne zor is mis be :))) hep hamur oldum. Sekli semasi da biraz yamuk oldu. Ama tadi ve yumusak oldu.

Eline sağlık tatlım afiyetle yiyin
Evet uğraştırıcı biraz.. yoğurma ve mayalama aşamasında beklemek zaman alıyo ama sonucunu görünce insan iyiki yapmışım diyor ben bu gece yine yaptım oruçlu olduğum için gece yiyim dedim doğru düzgün uyuyamadım onunla uğraşırken
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hepimize sağlık afiyet huzur versin, ailelerimizi başımızdan eksik etmesin, tez zamanda şu salgını başımızdan def etsin, tövbelerimizi ibadetlerimizi dualarımızı hayırla kabul eylesin ve hepimize kazasız belasız kedersiz hayırlı bir sene nasip edip beraatini alanlardan eylesin amiin amiin amiinnn

aminnn cnm hayirli kandiller...rabbim tum sikintilarimizi gidersin beratımızı almayi nasip etsin gonlumuzdekileri nasip etsin..

Aminnnn boncuğum aminnnn

Amin cnm ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…