- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.321
Kuzum bendede yara vardi doktor ilac vermisti sinrasinda gecti ama tam iyilesmemisti . Gebe kalmadan 2 ay oncesind smir testti yaptirdigimda yine kanama olmustur. Doktor cok onemli olmadigini bana soylemisti. O sekilde gebe kaldim.Gebelik hic yoksa genelde doktorlar yakmiyor.bendede iliskide azda olsa kanama ve yanma aci oluyordu.Kuzu benim yara kanamalıymış doktor öyle demişti. Ağrı olmuyor demiştim ama ilişki sırasında yanma olmaya başladı bilmiyorum onla mı alakalı
İlk iki öneri olabilir ama diğerleri biraz zor gibi, yaranın üzerine falan diyorya
Ee kuzum bu doktor bana niye korun diyor o zaman yaKuzum bendede yara vardi doktor ilac vermisti sinrasinda gecti ama tam iyilesmemisti . Gebe kalmadan 2 ay oncesind smir testti yaptirdigimda yine kanama olmustur. Doktor cok onemli olmadigini bana soylemisti. O sekilde gebe kaldim.Gebelik hic yoksa genelde doktorlar yakmiyor.bendede iliskide azda olsa kanama ve yanma aci oluyordu.
Bana korun filan gebelik icin demedi cnm hatta gebelik olmuyor diye detayli bir hastaneye yonlendirmisti. Sonrasinda zaten 2 yada 3 ay sonra gebe kalmistim. Sana bir aciklama yaptimi sundan dolayi korun diye.Ee kuzum bu doktor bana niye korun diyor o zaman yaSinirlerim bozuluyor gerçekten
yoo sadece sağlıklı bi gebelik olsun istiyorsan korun dedi. Düşük riski erken doğum riski olur dedi. Ama bi önceki doktor bunu hiç sallamadı bile. Bende bunu anlamıyorum işteBana korun filan gebelik icin demedi cnm hatta gebelik olmuyor diye detayli bir hastaneye yonlendirmisti. Sonrasinda zaten 2 yada 3 ay sonra gebe kalmistim. Sana bir aciklama yaptimi sundan dolayi korun diye.
Canım 4 gün geçmiş neden yapmıyorsunSelamlar ben de aranıza yeni katıldım. Bat 2 nisan henüz regl olmadım. Test yapmak için beklemedeyim. Beni de listeye kaydederseniz çok memnun olurum. Bundan önce kasım ayında bir düşüğüm oldu. 4 aydır bebek istiyoruz inşallah bu ay umudum var. Sadece test için biraz daha beklemek istedim. Insallah hepimiz hayallerimize tez zamanda kavuşuruzMavi Boncugumm
yoo sadece sağlıklı bi gebelik olsun istiyorsan korun dedi. Düşük riski erken doğum riski olur dedi. Ama bi önceki doktor bunu hiç sallamadı bile. Bende bunu anlamıyorum işte
Canım 4 gün geçmiş neden yapmıyorsun ☺
İnşallah hamilesindir canım bizede haber verDışarı çıkıp test alamıyorum yarın eşime aldıracağım. Yarın inşallah yapacağım bir aksilik çıkıp regl olmazsam
İnşallah hamilesindir canım bizede haber ver
Anladim cnm her doktor farkli konusuyor. Kime inanacagina bazen sasiriyorsun.yoo sadece sağlıklı bi gebelik olsun istiyorsan korun dedi. Düşük riski erken doğum riski olur dedi. Ama bi önceki doktor bunu hiç sallamadı bile. Bende bunu anlamıyorum işte
Canım 4 gün geçmiş neden yapmıyorsun ☺
Aynen yaaaAnladim cnm her doktor farkli konusuyor. Kime inanacagina bazen sasiriyorsun.
Selamlar ben de aranıza yeni katıldım. Bat 2 nisan henüz regl olmadım. Test yapmak için beklemedeyim. Beni de listeye kaydederseniz çok memnun olurum. Bundan önce kasım ayında bir düşüğüm oldu. 4 aydır bebek istiyoruz inşallah bu ay umudum var. Sadece test için biraz daha beklemek istedim. Insallah hepimiz hayallerimize tez zamanda kavuşuruzMavi Boncugumm
Hoşgeldin canımtabiki eklerim
sende irtibatını kesmezsen bizde memnun oluruz☺ amin inşAllahbende 1 senedir bekliyorum test sonucunu bekliyoruz
HoşbuldumTakipte kalacağım inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım tez zamanda
Amin inşAllah hep beraber canım
Benim bata daha var gözüm sende şimdi
Merhaba tatlım
Bitekim nslnMerhaba tatlım
İyiyim hamd olsun kuşumBitekim nsln
Şukur iyiyimİyiyim hamd olsun kuşumSen nasılsın nasıl gidiyor