- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.341
A
allah iyilik versin bebekimŞukur iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah iyilik versin bebekimŞukur iyiyim
Amin bitekimA
allah iyilik versin bebekim
Görüşürüz tatlımGrş yine internet cok yavaş benim kürklüm
Çok heyecanlıyım çok gerginim yine negatif çıkarsa diye korkuyorum. Eşime test alır mısın dedim. Eczaneye girmeye korkuyor virüsten dolayı inşallah yarın sabah test alıp gelirse yapacağım Senin bat ne zaman canım?
Merhaba tatlım
Merhaba kızlar nslsnz Mavi Boncugumm K KurkmantoluS @benibekleyin balbebekk
[/QUOT merhaba cnm pohaca yaptim bizimkilere öyle takılıyoruz karantina gunleri iste.Rabbim tez vakitte feraha cikartir hepimizi insallah.
Arada oluyor öyleo nasıl alintilama oldu ya
Benimki değişken canım o yüzden günümü bilemiyorum senin gecikmen olur mu böyle?
Eğer ilkse ihtimal yüksek inşallah vardır
Ben o negatiflere o kadar alıştımki pozitif görsem şaşırırım
kac yaşında sin cnm cocukk varmi?Önceden 28 günde bir olurdu. Kasım ayında 5+3 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı. Dusukten sonra regl tarihlerim düzensizleşti. O sebeple emin olamıyorum
kac yaşında sin cnm cocukk varmi?
27 yaşındayım çocuğum yok henüz. Sen kaç yaşındasın canım? Senin çocuğun var mı?
bende 30 cnm 2 oglum var
amin insallah cnmAllah bağışlasın Masallah darısı hepimizin başına
Önceden 28 günde bir olurdu. Kasım ayında 5+3 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı. Dusukten sonra regl tarihlerim düzensizleşti. O sebeple emin olamıyorum
bende şaban 15 carsamba tutayım insallah .mide bulantim etkilemezse.. oglanlari oyalama ya gelirsek ne sor ne söyliyeyim valla oynadıkları oluyor ama cogunluk kavga ediyirlar kosturup duruyorlar alt komsuya açıyorum arada çizgi-film izliyorlar biraz odev yemek vs derken gun bitiyor. haa bide kucugum gündüz 2 saat uyuyor .o sirada büyüğüyle uzanip az kafa dinliyiruzbalbebekk balbebiş afiyet olsun bende yine ekmek yapıyorum yarın oruç tutucam inşallah
Miraç kandilinde tutmayı unuttum bari bunda tutayım sen oğlanları bütün gün nasıl oyalıyosun? Ama beraber oynarlar o yönden iyi benimki tekya bazen çok zorluyo beni bi sinir krizleri bi ağlamalar napıcam bilmiyorum yasakda var artık annemler yakın orda teyzesinin oğlu var orayada gidemicez artık hapis hayatı yaşıyor yavrum sosyal hayatı zaten pek yoktu şimdi hepten yok☹
aminnZamanla düzene girer inşallah
Bende bi kürtaj yaşadım 11 ay önce☹
geçen sene mayıstı senem dolacak
Allah bidaha yaşatmasın düşüğü kürtajı hiçbirimize amin