Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok heyecanlıyım çok gerginim yine negatif çıkarsa diye korkuyorum. Eşime test alır mısın dedim. Eczaneye girmeye korkuyor virüsten dolayı 🙊 inşallah yarın sabah test alıp gelirse yapacağım 😂 Senin bat ne zaman canım?

Benimki değişken canım o yüzden günümü bilemiyorum senin gecikmen olur mu böyle?
Eğer ilkse ihtimal yüksek inşallah vardır
Ben o negatiflere o kadar alıştımki pozitif görsem şaşırırım😕

Benimki değişken canım o yüzden günümü bilemiyorum senin gecikmen olur mu böyle?
Eğer ilkse ihtimal yüksek inşallah vardır
Ben o negatiflere o kadar alıştımki pozitif görsem şaşırırım😕

Önceden 28 günde bir olurdu. Kasım ayında 5+3 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı. Dusukten sonra regl tarihlerim düzensizleşti. O sebeple emin olamıyorum

balbebekk balbebekk balbebiş afiyet olsun bende yine ekmek yapıyorum yarın oruç tutucam inşallah
Miraç kandilinde tutmayı unuttum bari bunda tutayım sen oğlanları bütün gün nasıl oyalıyosun? Ama beraber oynarlar o yönden iyi benimki tekya bazen çok zorluyo beni bi sinir krizleri bi ağlamalar napıcam bilmiyorum yasakda var artık annemler yakın orda teyzesinin oğlu var orayada gidemicez artık hapis hayatı yaşıyor yavrum sosyal hayatı zaten pek yoktu şimdi hepten yok☹️

Önceden 28 günde bir olurdu. Kasım ayında 5+3 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı. Dusukten sonra regl tarihlerim düzensizleşti. O sebeple emin olamıyorum

Zamanla düzene girer inşallah
Bende bi kürtaj yaşadım 11 ay önce☹️
geçen sene mayıstı senem dolacak
Allah bidaha yaşatmasın düşüğü kürtajı hiçbirimize amin😔

balbebekk balbebekk balbebiş afiyet olsun bende yine ekmek yapıyorum yarın oruç tutucam inşallah
Miraç kandilinde tutmayı unuttum bari bunda tutayım sen oğlanları bütün gün nasıl oyalıyosun? Ama beraber oynarlar o yönden iyi benimki tekya bazen çok zorluyo beni bi sinir krizleri bi ağlamalar napıcam bilmiyorum yasakda var artık annemler yakın orda teyzesinin oğlu var orayada gidemicez artık hapis hayatı yaşıyor yavrum sosyal hayatı zaten pek yoktu şimdi hepten yok☹
bende şaban 15 carsamba tutayım insallah .mide bulantim etkilemezse.. oglanlari oyalama ya gelirsek ne sor ne söyliyeyim 🤭valla oynadıkları oluyor ama cogunluk kavga ediyirlar kosturup duruyorlar alt komsuya açıyorum arada çizgi-film izliyorlar biraz odev yemek vs derken gun bitiyor. haa bide kucugum gündüz 2 saat uyuyor .o sirada büyüğüyle uzanip az kafa dinliyiruz🤯🤯

X