Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya su an durumu kritik degıl iyi ama ya torununu görmeden bir gün vefat ederse ben de eşim de buna nasıl dayancaz bebeğimin herseyını kayınbabam almıştı o kadar kı istiyordu bu bebeği Allahım bize yardım etsin inşallah 🙏 😔

İnşallah görür sen bir an önce iyileşmeye çalış Allah'ın izniyle o günleri de görürsünüz
Kötü şeyler düşünmeyin hangimizin yarına garantisi varki öyle düşünecek olursak
hiçbirimizin garantisi yok zaten ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin amin

balbebekk balbebekk bulantıların başladı heralde?
Allah kolaylık versin...geçer bugünlerde
Onu bile arar oldum biliyomusun
keşke olsada yine midem bulansa öğürsem
o bile hayalim oldu🥺

balbebekk balbebekk bulantıların başladı heralde?
Allah kolaylık versin...geçer bugünlerde
Onu bile arar oldum biliyomusun
keşke olsada yine midem bulansa öğürsem
o bile hayalim oldu🥺
valla cnm suan oturmus bekliyorum gecsin diye ama yok geçmiyor kusma yokta fena bi bulanti var heryer kokuyorrr disari cikip toprak yesillik kokusu cekmek istiyorum inşallah bu gunler de gecer.Allah senin de gonlune gore versin...

Ya hadi bana rahim yarası için bitkisel bişeyler de

Kuzum biraz araştırdım da bunları önerenler var ama yaranın ne boyutta olduğu önemliymiş kimileri donduruyor kimileri yaktırıyor seninki ne boyutta bilmiyorum
en son doktor sana ne söyledi? Kanaman ağrın var mı şuan?

Screenshot_20200405-194524_1.png

Kuzum biraz araştırdım da bunları önerenler var ama yaranın ne boyutta olduğu önemliymiş kimileri donduruyor kimileri yaktırıyor seninki ne boyutta bilmiyorum
en son doktor sana ne söyledi? Kanaman ağrın var mı şuan?

Eki Görüntüle 2615072
Kuzu benim yara kanamalıymış doktor öyle demişti. Ağrı olmuyor demiştim ama ilişki sırasında yanma olmaya başladı bilmiyorum onla mı alakalı😟
İlk iki öneri olabilir ama diğerleri biraz zor gibi, yaranın üzerine falan diyorya

valla cnm suan oturmus bekliyorum gecsin diye ama yok geçmiyor kusma yokta fena bi bulanti var heryer kokuyorrr disari cikip toprak yesillik kokusu cekmek istiyorum inşallah bu gunler de gecer.Allah senin de gonlune gore versin...

Hemen geçmezki diğerlerinde yaşadınmı bilmiyorum ama 3 ayın sonuna kadar sürer genelde...camdan hava alabilirsin
Zor bi zamana denk geldi ama zorlukla beraber kolaylık verir Allah...bulantılar en yoğun 8-9-10.haftalarda oluyor seninde şimdi tam zamanı😕 inşallah fazla sürmez
Amin canım inşallah bizimde artık bekleyişlerimiz hayırlısıyla son bulur

Kuzu benim yara kanamalıymış doktor öyle demişti. Ağrı olmuyor demiştim ama ilişki sırasında yanma olmaya başladı bilmiyorum onla mı alakalı😟
İlk iki öneri olabilir ama diğerleri biraz zor gibi, yaranın üzerine falan diyorya

Ah bebeğim Rabbim kurtarsın şifa versin ☹️
inşallah faydası olur ben daha etkili bi formül bulursam yazarım sana
Peki sadece o an mı oluyo yanma

Ah bebeğim Rabbim kurtarsın şifa versin ☹
inşallah faydası olur ben daha etkili bi formül bulursam yazarım sana
Peki sadece o an mı oluyo yanma
Allah razı olsun bebeğim evet sadece o an oldu. Yoksa varlığını hiç hissetmiyorum ben

X