- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.301
Ya su an durumu kritik degıl iyi ama ya torununu görmeden bir gün vefat ederse ben de eşim de buna nasıl dayancaz bebeğimin herseyını kayınbabam almıştı o kadar kı istiyordu bu bebeği Allahım bize yardım etsin inşallah
hangi topikmis cnm
bu ay denemelere basladin mi ki
gel artık bebeğim diye bi topikhangi topikmis cnmayy ven pek buralara giremiyorum ya midem fenaa
Yok kuzum doktora gidemedim kibu ay denemelere basladin mi ki
e topige bat yazdırdım dedin ya denemelere de baslamadin nasil olcak kizgel artık bebeğim diye bi topik ☺
bide 2 tane çocuk olunca nereye yetişcen
Yok kuzum doktora gidemedim ki
Yooo olsun gene de yazdırdıme topige bat yazdırdım dedin ya denemelere de baslamadin nasil olcak kiz
ayy bu anneler cok tatli hayirlisiyla hemencececik seninde mujdeli haberini aliriz insallah cnm.Yooo olsun gene de yazdırdım
Belki önümüzdeki ay
Annem aramış sen doktoru boşver artık çocuk yap ben izin veriyorum diyor
İnşallah kuzumayy bu anneler cok tatli hayirlisiyla hemencececik seninde mujdeli haberini aliriz insallah cnm.
Yok kuşum bura benim ilk topiğimNeeeeeeeNayır gidemezsin
Dur bi düşüneyim
Hadi hadi izin verdim yavrum
Ama burdan daha çok oraya yazarsan
sende gidersen burası hepten sessiz kalacak
Yok kuşum bura benim ilk topiğim
valla cnm suan oturmus bekliyorum gecsin diye ama yok geçmiyor kusma yokta fena bi bulanti var heryer kokuyorrr disari cikip toprak yesillik kokusu cekmek istiyorum inşallah bu gunler de gecer.Allah senin de gonlune gore versin...balbebekk bulantıların başladı heralde?
Allah kolaylık versin...geçer bugünlerde
Onu bile arar oldum biliyomusun
keşke olsada yine midem bulansa öğürsem
o bile hayalim oldu
Ya hadi bana rahim yarası için bitkisel bişeyler deSendee başını alıp gitme ne olur
ne olur tut ellerimiBak yoksa serenat yaparım sana ♥
Ya hadi bana rahim yarası için bitkisel bişeyler de
Kuzu benim yara kanamalıymış doktor öyle demişti. Ağrı olmuyor demiştim ama ilişki sırasında yanma olmaya başladı bilmiyorum onla mı alakalıKuzum biraz araştırdım da bunları önerenler var ama yaranın ne boyutta olduğu önemliymiş kimileri donduruyor kimileri yaktırıyor seninki ne boyutta bilmiyorum
en son doktor sana ne söyledi? Kanaman ağrın var mı şuan?
Eki Görüntüle 2615072
valla cnm suan oturmus bekliyorum gecsin diye ama yok geçmiyor kusma yokta fena bi bulanti var heryer kokuyorrr disari cikip toprak yesillik kokusu cekmek istiyorum inşallah bu gunler de gecer.Allah senin de gonlune gore versin...
Kuzu benim yara kanamalıymış doktor öyle demişti. Ağrı olmuyor demiştim ama ilişki sırasında yanma olmaya başladı bilmiyorum onla mı alakalı
İlk iki öneri olabilir ama diğerleri biraz zor gibi, yaranın üzerine falan diyorya
Allah razı olsun bebeğim evet sadece o an oldu. Yoksa varlığını hiç hissetmiyorum benAh bebeğim Rabbim kurtarsın şifa versin ☹
inşallah faydası olur ben daha etkili bi formül bulursam yazarım sana
Peki sadece o an mı oluyo yanma