- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.261
Allah razı olsun canım benim oğlum ilk torundu kayınababm cok istiyordu torunu vefat edince anıden hastalandı karaciğerde balgam var su an hastanede yatıyor nasıl olur bilmiyorum eşim cok üzülüyor daha evladının acısı dinmemşken sabahtan beri aglıyorum gözümde yas kalmadı artık bugun hastahaneye gittim herkesın kucagında yavrusu ben de mezarlık önünden gecerken sadece oğluma fatiha okuyabldm yüreğim öyle yanıyor kı sankı biri kalbımı sıkıp sıkıp bırakıyor COK zor cok
İsmim Seray Allah razı olsun canım rabbim de senin gönlündekini versin inşallah rabbim bu acılarımızı dindirsin inşallah rabbim boyle uygun gördü boynumuz kıldan ince ona karsı ama yüreğim cok yanıyor evlat acısı kadar zor bir acı yokmuş rabbim kimseye yasatmasınİçim sızladı gözlerim doldu ne diyeceğimi bilemiyorum ne denilebilirki kelimeler anlamsız böyle bi durumda
Bana özelden ismini yazarmısın seni de dualarıma alayım canım kardeşim çok zor tarifi imkansız duygular yaşıyosun şuan ama birgün inşallah Rabbim yüzünü güldürecek lütfen inan buna hep umutlu ol sabret dua et tevekkül et♥ kötü olayların ardında bile iyi şeyler vardır sadece biz bilmiyoruz ama Allah biliyor bu zor günlerde geçecek inşallah♥
Rabbim kayınpederine de tez zamanda şifa versin onu da ailesine bağışlasın sağlığına kavuşur inşallah
İsmim Seray Allah razı olsun canım rabbim de senin gönlündekini versin inşallah rabbim bu acılarımızı dindirsin inşallah rabbim boyle uygun gördü boynumuz kıldan ince ona karsı ama yüreğim cok yanıyor evlat acısı kadar zor bir acı yokmuş rabbim kimseye yasatmasın
Allahım razı olsun canım senden o kadar ihtiyacım var kı buna artık bu günler gecsn istiyorum cok canım yanıyorDuamda olacaksın Seray'cım♥ amiinnn
Sendende razı olsun Rabbim sana kat kat sevinçler yaşatsın bunu dileyeceğim
Allahım razı olsun canım senden o kadar ihtiyacım var kı buna artık bu günler gecsn istiyorum cok canım yanıyor
İnşâllah canım benım inşallahGeçecek inşallah o günlerde gelecek Allah'ın izniyle ♥ inşallah hayırlısıyla iyileş tamamen
bu günlerde geçecek canım benim
Daha iyiym ama oğlum hiç aklımdan çıkmıyor ama canım Allahım sabr veriyor ama o yürek yağışı hep aynı Allah razı olsun canım inşaallah rabbim acımızı dindirsin en yakın zamandaSermec nasılsın canım? Bu gece mübarek cuma gecesi özellikle bu gecede edilen dualar daha faziletli sana bir ayeti vereyim onu okuyabildiğin kadar oku inşallah gönlüne bi nebze su serper de Rabbim vesile kılar
Eki Görüntüle 2613120
Daha iyiym ama oğlum hiç aklımdan çıkmıyor ama canım Allahım sabr veriyor ama o yürek yağışı hep aynı Allah razı olsun canım inşaallah rabbim acımızı dindirsin en yakın zamanda
İnşâllah canım inşallah rabbim bizi bir imtihandan geciriyor inşallah bu imtihandan geceriz ve rabbim daha güzel seyler nasıp eder bizeAmin canım benim amin elbet daha taze acın zaten ömür boyu unutamazsın ama zaman ilerledikçe alışırsın Allah onunda sabrını verecek yüreğin her ne kadar yansa da bu günlerde geçecek inşÂllah☹
Allah verdi Allah aldı o meleği ama cennette beraber olacaksın inşÂllah o ebedi hayatta
İnşâllah canım inşallah rabbim bizi bir imtihandan geciriyor inşallah bu imtihandan geceriz ve rabbim daha güzel seyler nasıp eder bize
Napıyım bebişim aynı tas aynı hamam. Bugün eşimi gönderince uyumadımCe eeeeeegünaydın kuşum napıyosun bakim arım balım peteğim?
Napıyım bebişim aynı tas aynı hamam. Bugün eşimi gönderince uyumadımevi toplayıp ekmek yapcam
Benimki somun dşye yaptım oide oldu kuzOh oh yap en güzeli valla bende dün yaptım ekmek göstereyim mi ama canı çeken olur belki neyseçıtır çıtır harika oldu valla
üşenmesemde hep yapsamaslında üşenmiyorumda herzaman un bulunmuyo evde bide ben her markanın ununu kullanmıyorum marketlerde yakınımda yok
en iyisi toptan almak
Oooo masallah size. Ne cok hamaratsiniz. Bizhala marketten aliyoruz ekmegiBenimki somun dşye yaptım oide oldu kuztadına bakcam birazdan
Bende hep marketten alıyordum da deneyeyim dedim kuzumOooo masallah size. Ne cok hamaratsiniz. Bizhala marketten aliyoruz ekmegi
En guzelini yaptin cnm. Kismet belki bende yaparimBende hep marketten alıyordum da deneyeyim dedim kuzum ☺
En guzelini yaptin cnm. Kismet belki bende yaparim