Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rabbim sabir versin cnm..37b.haftada kalbinin durmasinin sebebi neydi acaba??

Evet cnm düşüğümün 3 ay ardından hamıle kalmıştım ama rabbim yine nasıp etmedi vardır bir bildiği elbet ama cok canım yanıyor
Ne desem boş gerçekten acının tarifi imkansızdır şimdi kalbi neden durmuş peki sebebini biliyo musunuz

Ne desem boş gerçekten acının tarifi imkansızdır şimdi kalbi neden durmuş peki sebebini biliyo musunuz
Maalesef canım bebeğim çok saglıklıymış ne kaka yapması ne başka bir şey ne kordon dolanması doktorum doğal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır dıye bilmiyorum ama cok canım yanıyor

Rabbim bu günleri unutturacak sevinçler versin sana hayırlı sağlıklı ikiz evlat versin inşallah gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun

rabbim sabir versin cnm..37b.haftada kalbinin durmasinin sebebi neydi acaba??
Allah razı olsun canım maalesef sebebi yok bebeğim çok saglıklıymış ne kaka yapması ne kordon dolanması ne plesanta ayrılması ne başka bir şey doktorum bizden genetık test istedi Allahım kımseye boyle bir acı yaşatmasın inşallah cok zor bir acı

Rabbim bu günleri unutturacak sevinçler versin sana hayırlı sağlıklı ikiz evlat versin inşallah gerçekten çok zor rabbim yardımcın olsun
Amin canım Allah razı olsun cok canım yanıyor bu benim imtihanım evet ama imtihandan imtihana alıyor rabbim beni nefes almakta zorlanıyorum artık kalbım sıkışıyor adeta

Amin canım Allah razı olsun cok canım yanıyor bu benim imtihanım evet ama imtihandan imtihana alıyor rabbim beni nefes almakta zorlanıyorum artık kalbım sıkışıyor adeta
İnsan ne diyeceğini bilemiyor canım çok dua et Allah’ın vardır bi bildiği ne diyelim kul olarak duadan istemekten yalvarmaktan başka bişey gelmiyor elimizden hamile kalabiliyorsun inşallah yine olur çocuğun

amin inşallah cnm.rabbim acini dindirsin

Evet Canım öyle malesef bende 13 ay oldu uğraşıyorum yok olmuyor bi çok şey denedim bu süreçte deneye deneye düzenimi de bozdum şimdi bi de çakşır kökü suyu denemek istiyorum kendim için
Oni ben esime icirmistim. Degerlerinde fayda oldu insallah faydasini gorursun

Bende sadece erkekler için sanıyordum ama kadınlar içinde çok faydalıymış deneyip olumlu sonuç alan çok insan var inşallah bu sebep olur da hamile kalırım bende artık
Insallah vesilenin nerdenn geliceği belli olmaz insallah fayda eder . Kim ne diyorsa kim ne fayda gorduyse ona yöneliyoruz Allah sonumuzu hayr etsin

Insallah vesilenin nerdenn geliceği belli olmaz insallah fayda eder . Kim ne diyorsa kim ne fayda gorduyse ona yöneliyoruz Allah sonumuzu hayr etsin
Ne yapalım vallahi kendi haline de bırakamıyorum elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum bi vesile arıyorum kendime . Mayısta aşılama planlıyordum ama bu hastalık ortamından ötürü oraya da gidemeyecez gibi görünüyor

Daha oncr tedavi gordun mu ?

Bende sadece erkekler için sanıyordum ama kadınlar içinde çok faydalıymış deneyip olumlu sonuç alan çok insan var inşallah bu sebep olur da hamile kalırım bende artık
boyle faydasi oldugunu ilk defa duyuyorum.biz ger zaman yemeklerimizin yanında tursu gibi tüketiriz çakşır i..

boyle faydasi oldugunu ilk defa duyuyorum.biz ger zaman yemeklerimizin yanında tursu gibi tüketiriz çakşır i..
Bende bilmiyordum ben otu da hiç bilmiyordum ama araştırmalarıma göre bu otu koyunlara bile yedirirlermiş ikiz doğursunlar diye ve faydasını görev çok kadının yazısını okudum bana da bi umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…