- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.241
Hiç hamile kalamadın mı sende benim gibiBen 2 asilama 1 tup bebek hicbiri de tutmadi tabi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç hamile kalamadın mı sende benim gibiBen 2 asilama 1 tup bebek hicbiri de tutmadi tabi :))
Hoc kalamadim yaHiç hamile kalamadın mı sende benim gibi
Canım benim inşallah bu gördüğün son adet olur inşallah bu ay hamile kalırsınHoc kalamadim ya
Insallan tum bekleyenlerin son adeti olur bebek dolayisi ileCanım benim inşallah bu gördüğün son adet olur inşallah bu ay hamile kalırsın ♥
bi bilgim yok cnm ama doktor sana 3 ay korun demişti sanki yanlismiyim?ozel bi muayene ye gitsen belki bakarlar?Kızlar ya konu açmak istemedim de size sorsam.
Benim rahimde yara vardı ya ilaç kullanmıştım doktor adet olduktan sonra gel dedi kontrol edelim ona göre korun veya korunma derim dedi. Adet oldum şimdi doktoru aradım gelme diyor virüsten dolayı daha doğrusu sekreteri gelmeyin dedi eee ben ne yapacağım şimdi. Çevrenizde rahminde yara varken hamile olan hiç kimse yok mu Bir sorun oluyor mu acaba hamile kalacağımdan da değilde
3 ay demedi canım.bi bilgim yok cnm ama doktor sana 3 ay korun demişti sanki yanlismiyim?ozel bi muayene ye gitsen belki bakarlar?
Rahimde Yara bende de vardı yara hamilelige engel değil ama 3 aylıkken kalbi durmuştu ondan mı oldu bilmiyorum yarayı yaktırdım özelde sonra 1 kere adet olmayı bekledim sonra 2 defa gebe kaldım sağlıklı bir şekilde çok şükürKızlar ya konu açmak istemedim de size sorsam.
Benim rahimde yara vardı ya ilaç kullanmıştım doktor adet olduktan sonra gel dedi kontrol edelim ona göre korun veya korunma derim dedi. Adet oldum şimdi doktoru aradım gelme diyor virüsten dolayı daha doğrusu sekreteri gelmeyin dedi eee ben ne yapacağım şimdi. Çevrenizde rahminde yara varken hamile olan hiç kimse yok mu Bir sorun oluyor mu acaba hamile kalacağımdan da değilde
Sebep belirtmemişler miydi canımRahimde Yara bende de vardı yara hamilelige engel değil ama 3 aylıkken kalbi durmuştu ondan mı oldu bilmiyorum yarayı yaktırdım özelde sonra 1 kere adet olmayı bekledim sonra 2 defa gebe kaldım sağlıklı bir şekilde çok şükür
Test negatif çıktı bugün adet oldum@maviboncugum merhaba ben 28.02.2020de son adet tarihim bende hamilemiyim bilmiorum 1 hafta sonra test yaptrcm inşallah
Patalojiye gitti temiz çıktı cnmSebep belirtmemişler miydi canım
O zaman yaradan değildir demi kuzuPatalojiye gitti temiz çıktı cnm
Çok sormuştum doktora olabilir demişti ama işte bilmiyorum benimki ileri derecemiydi şikayetim çoktu ilişkide yanma oluyordu sonrasında lekelenme oluyodum seninki yeni oluşuyorsa bişey olmaz inşallahO zaman yaradan değildir demi kuzu
Canım benimki en baştan beri vardı ama kanama vs hiç olmadıÇok sormuştum doktora olabilir demişti ama işte bilmiyorum benimki ileri derecemiydi şikayetim çoktu ilişkide yanma oluyordu sonrasında lekelenme oluyodum seninki yeni oluşuyorsa bişey olmaz inşallah
Kuzum bana kalırsa korunma sal gitsin bu hastalık geçene kadar da gitme hiç bi yereCanım benimki en baştan beri vardı ama kanama vs hiç olmadı
Bence de kuzummmKuzum bana kalırsa korunma sal gitsin bu hastalık geçene kadar da gitme hiç bi yere
Merhaba kızlar beni hatırlayanlar belkı vardır burda anlatmıştım daha önce bir düşüğüm olmuştu yenı bır gebelık için burda hep sorular sorardım sizlere ve bana da nasıp olmuştu tekrardan Nisan annesi olacaktım oğlum Berat Aydın'ım gelecekti bu sefer cennet kusu oldu oğlum 37+3 haftalıkken kalbı durmuştu oğlumun sezeryanla dogumum oldu 14.03 2020 de ayrıldık oğlumla ve yıne geldım aranıza oğlum için ona bir kardeş daha nasıp eder inşallah rabbim kızlar cok canım yanıyor
Ben de oyle düşünüyorum her girdiğim ortamda karnın ne güzel hamılelk cok yakışmış dıyen cok oldu Aa hemen kürtajın üstünden hamıle kalmış dıyen cok oldu bebeğim vefat ettiğinden beri kayınababm da cok hasta su an hastanede yatıyor su son 1 ay da olanlara inanamıyorum bir an da hayatımız alt üst oldu ve bebeğim cok saglıklıyken hiç bir sorun yokken eger rabbim bir daha bana anne olmayı nasıp ederse bebeğim dogana kadar kımse bılmıycekSeni hatırladım canım başın sağolsun Allah en kısa zamanda acını dindirsin ☹ ne desek üzüntüne fayda etmeyecek ancak sağlıklı bi bebeğin olup ona kavuştuğun zaman acın dinecek doğuma çok yakın bi zamanda kaybetmiş olman üzüntünü ikiye katladı tabi üzüldüm gerçekten...ama o kuzunla inşallah ahirette cennette kavuşacaksın
Hatta sana orda şefaat edecek...
Acaba birilerinin nazarı mı değdi? Ben nazardan çok korkarım o kadar içi fesat insan var ki... hatta ummadığın kişilerde bile olur bazen
Ben de oyle düşünüyorum her girdiğim ortamda karnın ne güzel hamılelk cok yakışmış dıyen cok oldu Aa hemen kürtajın üstünden hamıle kalmış dıyen cok oldu bebeğim vefat ettiğinden beri kayınababm da cok hasta su an hastanede yatıyor su son 1 ay da olanlara inanamıyorum bir an da hayatımız alt üst oldu ve bebeğim cok saglıklıyken hiç bir sorun yokken eger rabbim bir daha bana anne olmayı nasıp ederse bebeğim dogana kadar kımse bılmıycek
Allah razı olsun canım benim oğlum ilk torundu kayınababm cok istiyordu torunu vefat edince anıden hastalandı karaciğerde balgam var su an hastanede yatıyor nasıl olur bilmiyorum eşim cok üzülüyor daha evladının acısı dinmemşken sabahtan beri aglıyorum gözümde yas kalmadı artık bugun hastahaneye gittim herkesın kucagında yavrusu ben de mezarlık önünden gecerken sadece oğluma fatiha okuyabldm yüreğim öyle yanıyor kı sankı biri kalbımı sıkıp sıkıp bırakıyor COK zor cokAh canım benim keşke elimizden gelen bişey olsaydı takdiri ilahi ne denebilirki
Allah isteseydi elbet yaşatırdı ama O'nun bildiği kuşkusuz herşeyden üstündür
Rabbim tez zamanda yüreğini onarsın sağlıklı bi bebekle kucağına almanı nasip etsin
Ezan okunuyor şuan yürekten diliyorum
Ve inanıyorum ki Allah'ın izniyle bigün kavuşacaksın Rabbim acını dindirsin istediğin zaman yaz burda acına ortak oluruz bu arada kayınbabanın nesi var? Allah onada şifâ versin