Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildiğin bi kistin yoksa ve bunu ilk defa yaşıyorsan %90 hamilesin demektir
Ama yerinde olsam hemen test yaparsın korksam bile yapardım sonuçta korkunla öyle ya da böyle yüzleşeceksin
Eğer şuan hamileysen bu lekelenmelerin uzun sürmesi de iyi bişey değil Allah korusun düşük tehlikesi olabilir. En azından bilirsen progestan kullanıp önlemini alırsın
Cok haklisin evet aslinda . Ilk defa yaşıyorum boyle bisey .5 gun gecmemisti hc adetim. Bi de gecen ay tup bebek yaptirdik ondanda gecikmis olabilir diye dusunuyorum

Cok haklisin evet aslinda . Ilk defa yaşıyorum boyle bisey .5 gun gecmemisti hc adetim. Bi de gecen ay tup bebek yaptirdik ondanda gecikmis olabilir diye dusunuyorum

Tüp bebekten sonra gecikmeler oluyor mu bilemiyorum onu tabi yaptıranlara sormak lazım ama yap bence neticede leke bu hani leke gelmesede adetin gecikse öyle beklersin ama ortada leke var hamileykende gelebilen bişey... sen riske atma Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla versin

i
Endişe etmen çok normal tabi bu zor zamanda ama tedbirimizi alıcaz takdir Allah'ın
Ben şimdi hamile kalsam illaki benimde endişem olur ama evham yapmam koronadan çok bebeğim sağlıklı mı acaba diye asıl ondan korkarım malum bi defa kürtaj olunca... Allah hayırlıysa nasip etsin diyorum
değilse etmesin ama edeceksede koronayı dert etmem can veren Allah onu korumasını da bilir elbet o yüzden sıkma canını duanı et tedbirini al hamileliğini sakince yaşamaya çalış♥️
insallah cnm hayirla su sikintilardan kurtuluruz

balbebekk balbebekk K KurkmantoluS @H M @fer_nur @Yazgele

Canlarım beni düşündüğünüz için sağolun♥ eşim iyi şuan çok şükür ama öksürüğü günlerce geçmeyince telaş ettim ara ara ateşi de çıktı öte yandan ablam doğum yaptı geçen hafta ona yardımcı olmaya çalışıyorum bu sıkıntılı günlerde...Rabbim ülkemizin durumunu selamete erdirsin 🤲😔 sizler nasılsınız?
hep beraber iyi günler görürüz inşallah...
Ah bebek sevindim gerçekten bişey oldu sandım

Tüp bebekten sonra gecikmeler oluyor mu bilemiyorum onu tabi yaptıranlara sormak lazım ama yap bence neticede leke bu hani leke gelmesede adetin gecikse öyle beklersin ama ortada leke var hamileykende gelebilen bişey... sen riske atma Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla versin
Insallah test aldim sabaha kadar kirmizia donmezse yaparim

Merhaba kızlar beni hatırlayanlar belkı vardır burda anlatmıştım daha önce bir düşüğüm olmuştu yenı bır gebelık için burda hep sorular sorardım sizlere ve bana da nasıp olmuştu tekrardan Nisan annesi olacaktım oğlum Berat Aydın'ım gelecekti bu sefer cennet kusu oldu oğlum 37+3 haftalıkken kalbı durmuştu oğlumun sezeryanla dogumum oldu 14.03 2020 de ayrıldık oğlumla ve yıne geldım aranıza oğlum için ona bir kardeş daha nasıp eder inşallah rabbim kızlar cok canım yanıyor 😔

Sabah kan verdim sonuc. 0.48 😂
Artik gülüyorum bu duruma
Hala sokulmedim 7 gun oluyor bugün ve koyu kahverengi lekelenmem var .
😢 canım Ovülasyon testi yapıyor musun belki de geç yumurtladığın için adetin geç geliyordur ben sıkıntıdan stresten döngümü bozdum 28 günde olan adetim 33-34 günü buluyor artık normalde 14. Gün yumurtlama olurdu şuan 19-20. Günlerde oluyor belli sende de bu ay öyle olmuştur bide tüp bebek yaptırmışsın galiba geçen ay aldığın hormonlar etkilemiş olabilir seni

Merhaba kızlar beni hatırlayanlar belkı vardır burda anlatmıştım daha önce bir düşüğüm olmuştu yenı bır gebelık için burda hep sorular sorardım sizlere ve bana da nasıp olmuştu tekrardan Nisan annesi olacaktım oğlum Berat Aydın'ım gelecekti bu sefer cennet kusu oldu oğlum 37+3 haftalıkken kalbı durmuştu oğlumun sezeryanla dogumum oldu 14.03 2020 de ayrıldık oğlumla ve yıne geldım aranıza oğlum için ona bir kardeş daha nasıp eder inşallah rabbim kızlar cok canım yanıyor 😔
Canım hatırlıyorum seni konularını takip ediyordum şuan çok üzgünüm ya rabbim yardımcın olsun inşallah acını unutturacak sevinçler yaşatsın sana klomenle hamile kalmıştın galiba öyle hatırlıyorum seni 😢

😢 canım Ovülasyon testi yapıyor musun belki de geç yumurtladığın için adetin geç geliyordur ben sıkıntıdan stresten döngümü bozdum 28 günde olan adetim 33-34 günü buluyor artık normalde 14. Gün yumurtlama olurdu şuan 19-20. Günlerde oluyor belli sende de bu ay öyle olmuştur bide tüp bebek yaptırmışsın galiba geçen ay aldığın hormonlar etkilemiş olabilir seni
Ben de oyle dusunuyorum hormomlardan da olabilir

Canım hatırlıyorum seni konularını takip ediyordum şuan çok üzgünüm ya rabbim yardımcın olsun inşallah acını unutturacak sevinçler yaşatsın sana klomenle hamile kalmıştın galiba öyle hatırlıyorum seni 😢
Evet cnm düşüğümün 3 ay ardından hamıle kalmıştım ama rabbim yine nasıp etmedi vardır bir bildiği elbet ama cok canım yanıyor 😔

X