- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.181
ahh cnm ya cidden cok merak ettik .bi yazıp ciksaydin canim ya
.iyi olmana sevindik.evet dualarla insallah hep birlikte bu gunleri atlatacagiz
Hamdolsun iyiz biz bincuum seni merak ettik. Insallah bugunlerde gecer allahin izniylebalbebekk @KurkmantoluSero H M @fer_nur @Yazgele
Canlarım beni düşündüğünüz için sağolun♥ eşim iyi şuan çok şükür ama öksürüğü günlerce geçmeyince telaş ettim ara ara ateşi de çıktı öte yandan ablam doğum yaptı geçen hafta ona yardımcı olmaya çalışıyorum bu sıkıntılı günlerde...Rabbim ülkemizin durumunu selamete erdirsinsizler nasılsınız?
hep beraber iyi günler görürüz inşallah...
Hamdolsun iyiz biz bincuum seni merak ettik. Insallah bugunlerde gecer allahin izniyle
evet cnm persembe gittim sat 6+4tu ama ultrasyon 5.4 gosterdi buyuk ihtimal gec dollenme dedi.zaten hatirlarsan kanda dusuk cikmisti.10 gun sonra gel dedi. sadece keseyi gördük. sen adet gördün mu?Allah razı olsun kuzum çok düşüncelisin
evet çok sormuşsun beni sağolasın
sen gittinmi kese kalp atışı inşallah herşey yolundadır?
yok cnm yasamadim..Kizlar yerlesme kanamasi yasayaniniz oldu mu ?
Benim adetimin geceli bugun 5. Gun olucak ve öğlen kahverengi akintim oldu . Hala kirmiziya donmedi . Sadece peceteye geliyor kahverengi akinti . Sizce bu yerlesmemigecen ay tup bebek yaptirmistik tutmamisti.
Tesekkur ederim cevapladigin icinyok cnm yasamadim..
Kizlar yerlesme kanamasi yasayaniniz oldu mu ?
Benim adetimin geceli bugun 5. Gun olucak ve öğlen kahverengi akintim oldu . Hala kirmiziya donmedi . Sadece peceteye geliyor kahverengi akinti . Sizce bu yerlesmemigecen ay tup bebek yaptirmistik tutmamisti.
Benimde 35.gunum bugunBen yaşamıştım adetimin 35.gününde gelmişti bendeki tam kan rengindeydi 2 defa gelip kesilmişti
Test yapmadınmı? Varsa çıkar
Hakkında hayırlısı olur inşallah
evet cnm persembe gittim sat 6+4tu ama ultrasyon 5.4 gosterdi buyuk ihtimal gec dollenme dedi.zaten hatirlarsan kanda dusuk cikmisti.10 gun sonra gel dedi. sadece keseyi gördük. sen adet gördün mu?
Benimde 35.gunum bugun28 gunde bie olurum normalde . Ilk defa bu kadar uzadi allah razi olsun insalllahhhh
insallah cnm bos gebelik olmasinda.seninde hakkinda hayirlisi uzulme vaktinde gelecektir insallah.inanirmisin cok endiseliyim hanileyim diye malum corona..Evet canım usg'de geriden gelmesi çok normal zaten adet gününde hamile kalınmıyorki öyle düşünecek olursak
ben çoktan oldum iğnenin 16.gününde adetim gelmişti
Ahh insallahhh oyle olur bakalim takipteyim lekelenmeninİlkler genelde süprizli olur benimde başıma ilk defa gelmişti tuhafıma gitmişti 3 gün beklemiştim lekeden sonra hala adet gelmeyince 4.günde test yapıp öyle öğrendim
İnşallah seninde öyle olur
Test yapmaya da korkuyorum ya surekli negatif alinca teste hevesim kalmadiL Loriklorik ben yasamistim ama bu mevzu karisik bi mevzu belli olmaz test yap en iyisi canim
Yani yerlesme kanamasinda pozifi cikar ama ustune görmedede cikar diye dusunuyorum ama bekle dedigin gibi bakalim. Insallah guzel sonyclar olurTest yapmaya da korkuyorum ya surekli negatif alinca teste hevesim kalmadiiyiiicee gecsin gunum ondan sonra yaparim diyorum aslinda
i
insallah cnm bos gebelik olmasinda.seninde hakkinda hayirlisi uzulme vaktinde gelecektir insallah.inanirmisin cok endiseliyim hanileyim diye malum corona..
Insalllaahhhh ya cok ihtiyacim var bu habereYani yerlesme kanamasinda pozifi cikar ama ustune görmedede cikar diye dusunuyorum ama bekle dedigin gibi bakalim. Insallah guzel sonyclar olur
Ahh kimin yokki gulum. Insallah diyelimmInsalllaahhhh ya cok ihtiyacim var bu habere
Ahh insallahhh oyle olur bakalim takipteyim lekelenmenin