- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.161
sen nasilsin ne yapiyirsn cnmO yüzden mi girmiyor diyorsun.
ben acaba bişey mi oldu diye korktum. Eşi hastaydı en son. Ortalıkta da virüs olayları
yani bi haber verirdi en azındanAa hakkaten kizlar.. bayadir girmemis
Benimde gecen aklima geldi..yani bi haber verirdi en azından
insallahBenimde gecen aklima geldi..
Iyidir insallah
Sen nasilsin?insallah
iyi oluruz hep beraber insallah cnm evde karantina iste doktora bike gidemiyiruz rahatlikla gecen gittim sadece kese vardi 10 gune bi daha çağırdı gitsem bi turlu gitmesem bi türlü rabbim yardim etsin..cocuklar evde esim evde durumlar karışık cok sıkıldım. sen nasilsin?Sen nasilsin?
Zor gunler geride kalir insallah..iyi oluruz hep beraber insallah cnm evde karantina iste doktora bike gidemiyiruz rahatlikla gecen gittim sadece kese vardi 10 gune bi daha çağırdı gitsem bi turlu gitmesem bi türlü rabbim yardim etsin..cocuklar evde esim evde durumlar karışık cok sıkıldım. sen nasilsin?
amin insallah .senin varmiydi bebis vs tam hatirlayamiyirum kusura bakmazsanZor gunler geride kalir insallah..
Allah yardimcin olsun skiliyor insan bazen ama nabalim bunads sükür.. ailen sevdklerin senleyse.. Rabbim korusun herkesi
sana zahmet bebeğim yabilmem sanmıyorum o kadar konuşmamıştık
kuzum ama bir arayayım bari doğru
aynen kuzum aynen bencedeevet cnm ayni sekil korktum ya bari nirmal bi msj yazin nasil durumu diye bence boncuk asilama tutmadi diye girmeyecek biri degil.en axindan kizlar bi sure uzak kalmak istiyirum burdan derdi
Bende aynı devam tatlım. Bi değişiklik yoksen nasilsin ne yapiyirsn cnm
haftaya veya sonrali hafta bir git istersen canım kalp atışı duyarsıniyi oluruz hep beraber insallah cnm evde karantina iste doktora bike gidemiyiruz rahatlikla gecen gittim sadece kese vardi 10 gune bi daha çağırdı gitsem bi turlu gitmesem bi türlü rabbim yardim etsin..cocuklar evde esim evde durumlar karışık cok sıkıldım. sen nasilsin?
Allah allah hayirdir insallah
gitcem cnm ama malum su korona ya Allah yardım etsin insallah.haftaya veya sonrali hafta bir git istersen canım kalp atışı duyarsın
valla yaa haklısıngitcem cnm ama malum su korona ya Allah yardım etsin insallah.
@maviboncugum merhaba ben 28.02.2020de son adet tarihim bende hamilemiyim bilmiorum 1 hafta sonra test yaptrcm inşallahSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@hayaksiiSat:25 mayıs KIZ
@Lostinparadise29.05 ERKEK
@hayalinizleSat:18 temmuz
@Emine HatayliSat:24 temmuz
fer_nur 28 temmuz KIZ
@Melegim15Sat:10 Eylül
Y YazgeleSat:14 eylül ERKEK
@Damla1989Sat: 24 Eylül ERKEK
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
@Reyosero25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
@Tatlim12345Meleğine kavuştu
@sukufenazz20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
@mervana879410 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
@sumeyyekrc
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
K KurkmantoluS17 şubat
balbebekk 6-7 mart
@Minnieee7 mart
@guzelgunler2019
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii
@Nurov
@Umutumut82
@Papyoon
@Nisanesintisi01
benibekleyin
@Semaknc
@Loriklorik
@Baldanhatun
neyi varmis niye 14 gundur girmemiştikızlarMavi Boncugumm iyi. aramıza dönecek yakında
ahh cnm ya cidden cok merak ettik .bi yazıp ciksaydin canim yabalbebekk K KurkmantoluS H M fer_nur Y Yazgele
Canlarım beni düşündüğünüz için sağoluneşim iyi şuan çok şükür ama öksürüğü günlerce geçmeyince telaş ettim ara ara ateşi de çıktı öte yandan ablam doğum yaptı geçen hafta ona yardımcı olmaya çalışıyorum bu sıkıntılı günlerde...Rabbim ülkemizin durumunu selamete erdirsin sizler nasılsınız?
hep beraber iyi günler görürüz inşallah...