Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm merhaba ben 2.5 sene ustune hamile kalmistim. Ayni dusunceleri bende yasamistim. Cunku sorun bendeydi. Amam rabbim dualarimi geri cevirmedi. Bebegimi kucagima aldim. Insallah en kisa zamanda seninde hersey gonlune gore olur.
Bana hiç bir sorun yok diyorlar Allah’a bıraktık bekliyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum beklerken

Bana hiç bir sorun yok diyorlar Allah’a bıraktık bekliyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum beklerken
Beklemek cok zor .. aslinda ben bi doktordan dinlemistim nedensiz olmayan gebeliklerde aslinda sorun var ama tip aciklayamiyormus. Nedensiz infertilite deniyor. Onun icinde saracoglunun kurlerini duymustum. Bi arastir istersen.

Beklemek cok zor .. aslinda ben bi doktordan dinlemistim nedensiz olmayan gebeliklerde aslinda sorun var ama tip aciklayamiyormus. Nedensiz infertilite deniyor. Onun icinde saracoglunun kurlerini duymustum. Bi arastir istersen.
Yaptım soğan kürü denedim hayır otu denedim C life Ballı bitkisel karışım var onu denedim ama bana bitkisel şeyler hiç ama hiç iyi gelmiyo normalde 28 günde bir olan adet düzenim şuan 33 güne çıktı bu kürler yüzünden Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın inşallah

Amin cnm. Insallah sizinde kucaginiz en kisa zamanda dolar. Hep dua ediyorum sizin icin. Beklemek cok zor. Rabbim sabir versin

O yüzden mi girmiyor diyorsun.
ben acaba bişey mi oldu diye korktum. Eşi hastaydı en son. Ortalıkta da virüs olayları
evet cnm ayni sekil korktum ya bari nirmal bi msj yazin nasil durumu diye bence boncuk asilama tutmadi diye girmeyecek biri degil.en axindan kizlar bi sure uzak kalmak istiyirum burdan derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…