Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh cnm ya cidden cok merak ettik .bi yazıp ciksaydin canim ya
.iyi olmana sevindik.evet dualarla insallah hep birlikte bu gunleri atlatacagiz

Allah razı olsun kuzum çok düşüncelisin
evet çok sormuşsun beni sağolasın ♥️
sen gittinmi kese kalp atışı inşallah herşey yolundadır?

balbebekk balbebekk @KurkmantoluSero H M H M @fer_nur @Yazgele

Canlarım beni düşündüğünüz için sağolun♥ eşim iyi şuan çok şükür ama öksürüğü günlerce geçmeyince telaş ettim ara ara ateşi de çıktı öte yandan ablam doğum yaptı geçen hafta ona yardımcı olmaya çalışıyorum bu sıkıntılı günlerde...Rabbim ülkemizin durumunu selamete erdirsin 🤲😔 sizler nasılsınız?
hep beraber iyi günler görürüz inşallah...
Hamdolsun iyiz biz bincuum seni merak ettik. Insallah bugunlerde gecer allahin izniyle💜

Kizlar yerlesme kanamasi yasayaniniz oldu mu ?
Benim adetimin geceli bugun 5. Gun olucak ve öğlen kahverengi akintim oldu . Hala kirmiziya donmedi . Sadece peceteye geliyor kahverengi akinti . Sizce bu yerlesmemi 🤣 gecen ay tup bebek yaptirmistik tutmamisti.

Allah razı olsun kuzum çok düşüncelisin
evet çok sormuşsun beni sağolasın ♥️
sen gittinmi kese kalp atışı inşallah herşey yolundadır?
evet cnm persembe gittim sat 6+4tu ama ultrasyon 5.4 gosterdi buyuk ihtimal gec dollenme dedi.zaten hatirlarsan kanda dusuk cikmisti.10 gun sonra gel dedi. sadece keseyi gördük. sen adet gördün mu?

Kizlar yerlesme kanamasi yasayaniniz oldu mu ?
Benim adetimin geceli bugun 5. Gun olucak ve öğlen kahverengi akintim oldu . Hala kirmiziya donmedi . Sadece peceteye geliyor kahverengi akinti . Sizce bu yerlesmemi 🤣 gecen ay tup bebek yaptirmistik tutmamisti.

Ben yaşamıştım adetimin 35.gününde gelmişti bendeki tam kan rengindeydi 2 defa gelip kesilmişti
Test yapmadınmı? Varsa çıkar
Hakkında hayırlısı olur inşallah

Ben yaşamıştım adetimin 35.gününde gelmişti bendeki tam kan rengindeydi 2 defa gelip kesilmişti
Test yapmadınmı? Varsa çıkar
Hakkında hayırlısı olur inşallah
Benimde 35.gunum bugun😂 28 gunde bie olurum normalde . Ilk defa bu kadar uzadi 🤔 allah razi olsun insalllahhhh😍

evet cnm persembe gittim sat 6+4tu ama ultrasyon 5.4 gosterdi buyuk ihtimal gec dollenme dedi.zaten hatirlarsan kanda dusuk cikmisti.10 gun sonra gel dedi. sadece keseyi gördük. sen adet gördün mu?

Evet canım usg'de geriden gelmesi çok normal zaten adet gününde hamile kalınmıyorki öyle düşünecek olursak
ben çoktan oldum iğnenin 16.gününde adetim gelmişti

Benimde 35.gunum bugun😂 28 gunde bie olurum normalde . Ilk defa bu kadar uzadi 🤔 allah razi olsun insalllahhhh😍

İlkler genelde süprizli olur benimde başıma ilk defa gelmişti tuhafıma gitmişti 3 gün beklemiştim lekeden sonra hala adet gelmeyince 4.günde test yapıp öyle öğrendim
İnşallah seninde öyle olur

i
Evet canım usg'de geriden gelmesi çok normal zaten adet gününde hamile kalınmıyorki öyle düşünecek olursak
ben çoktan oldum iğnenin 16.gününde adetim gelmişti
insallah cnm bos gebelik olmasinda.seninde hakkinda hayirlisi uzulme vaktinde gelecektir insallah.inanirmisin cok endiseliyim hanileyim diye malum corona..

i
insallah cnm bos gebelik olmasinda.seninde hakkinda hayirlisi uzulme vaktinde gelecektir insallah.inanirmisin cok endiseliyim hanileyim diye malum corona..

Endişe etmen çok normal tabi bu zor zamanda ama tedbirimizi alıcaz takdir Allah'ın
Ben şimdi hamile kalsam illaki benimde endişem olur ama evham yapmam koronadan çok bebeğim sağlıklı mı acaba diye asıl ondan korkarım malum bi defa kürtaj olunca... Allah hayırlıysa nasip etsin diyorum
değilse etmesin ama edeceksede koronayı dert etmem can veren Allah onu korumasını da bilir elbet o yüzden sıkma canını duanı et tedbirini al hamileliğini sakince yaşamaya çalış♥️

Ahh insallahhh oyle olur bakalim takipteyim lekelenmenin🤣

Bildiğin bi kistin yoksa ve bunu ilk defa yaşıyorsan %90 hamilesin demektir
Ama yerinde olsam hemen test yapardım korksam bile yapardım sonuçta korkunla öyle ya da böyle yüzleşeceksin
Eğer şuan hamileysen bu lekelenmelerin uzun sürmesi de iyi bişey değil Allah korusun düşük tehlikesi olabilir. En azından bilirsen progestan kullanıp önlemini alırsın

X