- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.937
- 33
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.121
Herkes kendini karantinaya aldı buraya da yazmıyolar demek ki.Herkes nerde
Doğru olabilirHerkes kendini karantinaya aldı buraya da yazmıyolar demek ki.
Banlanmışburdayiz cnm da M maviboncugumm nerde?
O o değilBanlanmış
Ya evet yanlış etiketmiş.O o değil
Öyle deme amaKIZLAR EV HAPSINDEYIZ BUNALDIK SIZLER?DOKTORA BILE GIDEMIYORUZ ..BU AY HAMILE KALMADIĞINIZ A SUKREDIN
ya biliyirum cnm tabiki Allah dikeyen herkese versin ama ciddi endiseliyiz nasil olacak hastahane işleri dogum vs simdiden düşünmekten beynimiz yandi rabbim yardmicimiz olsun.dun bizim kasim annelerinde biri diyorki virusten korkuyorum kurtaj düşünüyorum diye tabi biz sokk!Öyle deme amaşükredilebilen bi sey değil. Bitmeyen bir hasret.
Kim o ya ordaki herkesi de biliyorum sayılır gelip kızayım.ya biliyirum cnm tabiki Allah dikeyen herkese versin ama ciddi endiseliyiz nasil olacak hastahane işleri dogum vs simdiden düşünmekten beynimiz yandi rabbim yardmicimiz olsun.dun bizim kasim annelerinde biri diyorki virusten korkuyorum kurtaj düşünüyorum diye tabi biz sokk!
ismini hatirlamiyorum cnm 1 defa yazdi kaybolduKim o ya ordaki herkesi de biliyorum sayılır gelip kızayım.
İnsanlar çok kötü benik tedaviye ara veresim vardı diyorum ki eşime acaba hastaneler boşken devam mı etsek.ismini hatirlamiyorum cnm 1 defa yazdi kayboldu
Asıl sen nerelerdesn. Kendini karantinaya mı aldınMerhaba nerelerdesiniz?
Burdayim karantinaya aldim zaten sağlik calisaniyim :). Kürklüm dogum.iznine ayrildim artikAsıl sen nerelerdesn. Kendini karantinaya mı aldın
Tam zamanında canım iyi olmuş. Dikkat et kendineBurdayim karantinaya aldim zaten sağlik calisaniyim :). Kürklüm dogum.iznine ayrildim artik
Tamam bitekim.kürklüm.benimTam zamanında canım iyi olmuş. Dikkat et kendine
kac gun oldu yok yaa bende bayagi merak ettim ana ses yokkMavi Boncugumm nasılsın?