Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar çok darlandım bi yazmak istedim . Hamile arkadaşlara sormak istiyorum sizde hiç anne olamayacakmış gibi hissettiniz mi bu düşünceyi kafamdan atamıyorum tam bir sene oldu hiç hamile kalamadım bu durum beni çok üzüyor artık

Hayırlı günler hepinize 29 aralıkta düşük yaptım 30 aralıkta kürtaj oldum 1 kere adet gördüm test yaptım hamileyim çarşamba günü yaptım testi sonra kan verdim 140 çıktı pazartesi doktora gidicem tekrardan sonuç göstermedim çünkü

Eklentiler

• IMG_20200311_110445.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 24
Cnm merhaba ben 2.5 sene ustune hamile kalmistim. Ayni dusunceleri bende yasamistim. Cunku sorun bendeydi. Amam rabbim dualarimi geri cevirmedi. Bebegimi kucagima aldim. Insallah en kisa zamanda seninde hersey gonlune gore olur.

iki yıl oldu hiç hamile kalamadım
tüp bebek diyorlar maddi olarak gücümüz yok
vazgeçtim ben

Reactions: H M
gecmis olsun cnm onemsiz dir inşallah. ben ayni devam hic bisey yapnadim ayin 25 doktora gidecegim

Kızlar meraba. Nedendir bilmiyorum hiç giresim bişeyler okuyasım yorum yapasım yok.
bugün doktora gittim sonuçlara baktı. Bi sorun sıkıntı yok dedi. Enfeksiyon geçmiş zaten dedi. Hormonlar gala normal dedi. Eşimden sperm testi istedi.
yara geçene kadar korun dedi ilaç verdi

bazen geliyo boyle banada cnm nasil iyi hissedeceksen oyle yap cnm..hersey iyi olacak insallah..

O hissiyat bende de var kuzum nedeni belli aslında Rabbim gönüllerimizi ferahlatsın

Iyizz tatlim. Cok sukur bi yaramazlik yok gecmis olsun canim iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…