Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gez bakalim. bende bol guneslendim ..hava misss.... bu ay i gecirdim maalesef tutmadı tahminim... mart ta da artik koruncam yaza kadar nasip artiikkberaber senle dinlenmeye geciyoz galibaaa
Bugün bi arkadaşım bende de pco vardı dedi ve şuan ikinciye hamile. İlkini kaybetti ama tarlusal ve klomen kullanmış 2. Ay hamile kalmış. Ama bende ki yara bakalım ne zaman geçcek

Bugün bi arkadaşım bende de pco vardı dedi ve şuan ikinciye hamile. İlkini kaybetti ama tarlusal ve klomen kullanmış 2. Ay hamile kalmış. Ama bende ki yara bakalım ne zaman geçcek
evet yara var koruncam dedin ya ondan beraber korunmaya geciyoz dedim..ama tabikide insalah sende hayirlisi ile hamis kalacaksin tez vakitte

Sağol canım biraz daha iyi gibiyim monurolu içtikten sonra ama halsizlik ve ağrılarım oluyo hala azaldı sadece ama inşallah geçer
Bizim burdan bi arkadaşımız o da 3 defa iğne olmuş bunları yaşamış iğnenin etkisidir diyo
Ben enfeksiyon vardır diye düşündüm ama bilemiyorum

gecmis olsun cnm sistit geçirdim 2 aydir tutmuyo sistit biraz gebeligi uzantıyo sanirim amqn dikkat!

gecmis olsun cnm sistit geçirdim 2 aydir tutmuyo sistit biraz gebeligi uzantıyo sanirim amqn dikkat!

Teşekkürler canım iğnenin etkisi diyende var dediğim gibi o arkadaşım öyle dedi bilemiyorum artık. Sen daha çok başındasın olmuyo demen için erken bekle olur inşallah

merhaba kizlar benim oglan bayağı hastaydi dünden simdiye sabah acile gittik bronsit vs dediler beklerkn kan verdim bende 2 gundur karin agrim var ama adet yok zaten adete de 3 gun var.merak bu oyle gelmişken yaptırayım defim hos negatif emindim ama sonuc 37 beta .. doktor hic ilgilenmedi var ama takip edilmesi laxim dediiki oglan da 500 kusurlerde idi ilk tahlil de.var dimi simdi?

Oha hamile misin yaniii

Ben şok hani sen bu ay değerlendirememiştin misafirlerden dolayı?
Maşallah ne kadar nasiplisin... 37 daha çok yeni yani en fazla 10-12 günlük falandır
O zamanlar olmuş muydu kız anlat bizede neler yaptın?

Ben şok hani sen bu ay değerlendirememiştin misafirlerden dolayı?
Maşallah ne kadar nasiplisin... 37 daha çok yeni yani en fazla 10-12 günlük falandır
O zamanlar olmuş muydu kız anlat bizede neler yaptın?
ya dedim ya 2 defa oldu hatta degerklendirenefim diye kavga ettim bizimkiykr.bi tanesi tek yumurtlama donemi digeri 5 gun faln once

ya bende sok pek inanasim bile yok emin sin dini 37 iyi mi?

5'in üstü var demek zaten niye emin olamıyosunki daha yeni artmaya başlıyo bugün böyleyse demekki dün 15 falandı
Ondan önceki gün kana yeni geçmiş
Yani bence maksimum 10 günlük bi değerdir bu senin ilişkinle aynı hesabı tutuyomu?

cok dusuk bi deger bilmiyorum var dedi
Kurban olayım hamile miyim diye konu açma 5 üstü pozitif işte artacaktır inşallah. Nasiplisin ya maşallah
K KurkmantoluS şerom nasılsın? Sıkıntın ne senin rahminde yara mı varmış ağrı yapıyomu? Tedavisi nasılmış
Tedavisini şu an bilmiyorum herhalde yine antibiyotik fitil falan. Aslında önceden ilişki sırasında ağrı oluyordu ama artık öyle bir şeyde olmuyor yani ağrı sızı hiçbir şey hissetmiyorum. Ama ultrasonda çok net gözüküyordu bilmiyorum ki sonuçlar çıktıktan sonra doktor tedavi olarak ne söylerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…